Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum 🤭🤭
Evet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalım🤭🤭🤭😆😆 çok merak edilen nasi kaynana oluruz

Evet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalım🤭🤭🤭😆😆 çok merak edilen nasi kaynana oluruz
Sizde benim için öylesiniz canım🥰🥰
Ben oğlumu kimseye vermem benim o 🤣🤣🤣🤣🤣 fena kaynana olurum 😂😂😂
Şaka bi yanada bal gibi kaynana olurum ben ya 😍😍😍
Bi yerlerden ekleşsekde bağımız kopmasa🤫🤫🤭🤭

Sizde benim için öylesiniz canım🥰🥰
Ben oğlumu kimseye vermem benim o 🤣🤣🤣🤣🤣 fena kaynana olurum 😂😂😂
Şaka bi yanada bal gibi kaynana olurum ben ya 😍😍😍
Bi yerlerden ekleşsekde bağımız kopmasa🤫🤫🤭🤭
Evet veremeyiz bebislerimizi valla 😆😆evet ben de kopmasın bağımız hicc 🤗🤗
Dün beni wcye yollamayan bebem bugün kaymak neden çünkü anne durmadı bu çocuk dedim o gelcek die 😌 gece uykusuna da zor geçti sabh eşim bakmış guluomhs kendi kendine çocuk bana bı yaramaz lik yapio kimse inanmio🤭🤭😁

Evet veremeyiz bebislerimizi valla 😆😆evet ben de kopmasın bağımız hicc 🤗🤗
Dün beni wcye yollamayan bebem bugün kaymak neden çünkü anne durmadı bu çocuk dedim o gelcek die 😌 gece uykusuna da zor geçti sabh eşim bakmış guluomhs kendi kendine çocuk bana bı yaramaz lik yapio kimse inanmio🤭🤭😁
Zaten bütün yaramazlıkları bize 🤣🤣
Gerçi benimkinin huysuzlugunu herkes biliyor 🤭 sevmek isteyen sabah gelsin diyorum keyfi o zaman yerinde 😍

Sanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum 🤭🤭
Hahah onlar kaçak seyirci 😅bazen kendimi halı saha maçında hissediyorum 😅 biz oynuyurz onöar da izliyor😅
Oyy kaynana dime gı😢 oğlumu el kızına mı vercez 😅😅

EzgininAnnesi EzgininAnnesi beğenip kaçma ses ver arada 🤣🤣🤣
Aha bu EzgininAnnesi EzgininAnnesi e gelsin 😅😅.
mad-spank.gif

Yakalandık.
Napim ya kızla havalar kötü olmadan geziyoruz bol bol. Beleşkart ta var (pardon AnneKart) 😍😍😂😂😂

D*te şaplağı da yedik 😂😂
Kaçak yayın yapma yakalanırsın 🤣🤣🤣
Beleşkartı çok kullanamadım taksilerde de geçse ya 😂😂😂
Aynen havalar soğuyor en iyisi gezmek iyi yapıyorsun

Kaçak yayın yapma yakalanırsın 🤣🤣🤣
Beleşkartı çok kullanamadım taksilerde de geçse ya 😂😂😂
Aynen havalar soğuyor en iyisi gezmek iyi yapıyorsun
Bnm kız şahsi özel arabalarda durmuyor ağlıyor desem. Ama metro Marmaray da maslotluk yapıyor ya da uyuyor:KK66:

X