Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İyi yapmışsın canım benim öyle bisey yapma lüksüm yok ben tek hiç çıkamıyorum çok düşkün bana krizi geldimi kimse susturamıyor geçen gün kuaföre gidicektim aile boyu gittik babası dışarıda gezdirdi ben işimi hallettim

Sorma ya öyle olunca emzirmek çok sıkıcı oluyor bazen pes edip mamaya dönesim geliyor ne bileyim kıyamıyorum yavruya da. Dediğin gibi bazen çok güzel emiyor bazende krizler tutuyor
Şunu fark ettim benimkinde sende bak bakim
Uyku saati geçip uykuya dalamadığında yine acısını memeeen çıkarıyor. Emmiyor ağlıyor vs

Oy yerim anne balı mı olmuş o bu söz çok hoşuma gidiyor ya. İlk sende duymuştum teyze balı demiştin. Şimdi bende oğlanı anne balı diye seviyorum
Benim bebem hiç arkama ağlamıyor ya yanımda da yatmıyor. Sevmtior mu bu çocuk beni

Evet evet bunu bende farkettim uyku saati geçince emmior öyle olunca salliorum sonra uykulu emzirmeye calisiorum çok geçtiyse yada uykulu emmiosa solenio baya bı taraftan emio bı taraftan kizio bana bnde haklısın bebeejm diorum yani sen beni anlamadın bı uyutamadin ve kadın dio süt gelmese mama veririm mama karşıtı deilim ama gelirken de ugrasiom sabretcez dışarda bide yabancilik çekio emmio .sen hiç mama vermiosun demi şimdi sende sabretcen kuzum anneyiz baba olsak çoktan pes etmistik ah bu babalar az önce al sana altını azcik daha uyuyim dedim oguruo kaka yapmis dedim ye senin kakasını ben yapsın die gündüz nasi sevniom en sevdiğim koku benim

Ay benim cocum da birden gözü bnde akşam uyumamissa yemekten sonra tut diorum dün çok komikti bne gidiom gözü arkamda eşim sinir oldu onun kucağında ama ona hiç bakmio sinir oldu o yemek ondan ona bakion demi dio

Hahah öğürüuo mu ah bu babalar
Aynenn kuzum öyle ağlaya ağlaya uyuyo ama ben öyle demiyorm. Napim annecim ben uyutmak için elimden geleni yapıyorum sende şu merakını bi kenara bırak da uyu. Uyandığında yine bakarsın diyorum

Tam anne balı bende öyle seviyorum
Sevmez olurmu aman yanına alışmasın

Ay benim cocum da birden gözü bnde akşam uyumamissa yemekten sonra tut diorum dün çok komikti bne gidiom gözü arkamda eşim sinir oldu onun kucağında ama ona hiç bakmio sinir oldu o yemek ondan ona bakion demi dio
Benimkide öyle gözü bende mutfakta yemek hazırlıyorum babasının kucağında salonun ordan beni izliyor

Ya bazen ona sarılıp uyumak istiyorum ama uyumak için yatağını istiyor sadece sabah uyanınca keyifli oluyorlar oynuyorlar ya. O ara yanımıza gelmek istiyor
Sabah tam bal oluyorlar uyku alınmış keyif yerinde şebeklik yapıp duruyor gözünü açar açmaz sanki hiç uyumamış gibi gülmeler konuşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…