- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.881
İyi yapmışsın canım benim öyle bisey yapma lüksüm yokHaha iyi bari kuzum aman havaların düzeni yok ya hiç belli olmuyor
Hahah yeirm popisinibende bugün kaçamak yaptım oğlanı babaya atıp çarşıua çıktım. Ayyy yok böyle bir rahatlık nasıl enerji doldum
Sorma ya öyle olunca emzirmek çok sıkıcı oluyor bazen pes edip mamaya dönesim geliyor ne bileyim kıyamıyorum yavruya da. Dediğin gibi bazen çok güzel emiyor bazende krizler tutuyorEvet tazik oluo bazen dediğin gibi artici seler yediğimde farkettim sagmiorum da o mochi tarzı sele farkettim ya benim anlamadigm emdimi çok guzel emio ama bazen bişe 4 gibi nefes almadım tuttuğunda ya aç olmasa tuttugunda da emmez çok skildim bndebiz güçlü anneleriz kurabiyem
Oy yerim anne balı mı olmuş oİyi yapmışsın canım benim öyle bisey yapma lüksüm yokben tek hiç çıkamıyorum çok düşkün bana krizi geldimi kimse susturamıyor geçen gün kuaföre gidicektim aile boyu gittik babası dışarıda gezdirdi ben işimi hallettim
Evet evet bunu bende farkettim uyku saati geçince emmior öyle olunca salliorum sonra uykulu emzirmeye calisiorum çok geçtiyse yada uykulu emmiosa solenio baya bı taraftan emio bı taraftan kizio bana bnde haklısın bebeejm diorum yani sen beni anlamadın bı uyutamadin ve kadın dioSorma ya öyle olunca emzirmek çok sıkıcı oluyor bazen pes edip mamaya dönesim geliyor ne bileyim kıyamıyorum yavruya da. Dediğin gibi bazen çok güzel emiyor bazende krizler tutuyor
Şunu fark ettim benimkinde sende bak bakim
Uyku saati geçip uykuya dalamadığında yine acısını memeeen çıkarıyor. Emmiyor ağlıyor vs
Ay benim cocum da birden gözü bnde akşam uyumamissa yemekten sonra tut diorum dün çok komikti bne gidiom gözü arkamda eşim sinir oldu onun kucağında ama ona hiç bakmio sinir oldu o yemek ondan ona bakion demi dioOy yerim anne balı mı olmuş obu söz çok hoşuma gidiyor ya. İlk sende duymuştum teyze balı demiştin. Şimdi bende oğlanı anne balı diye seviyorum
Benim bebem hiç arkama ağlamıyor yayanımda da yatmıyor. Sevmtior mu bu çocuk beni
Hahah öğürüuo muEvet evet bunu bende farkettim uyku saati geçince emmior öyle olunca salliorum sonra uykulu emzirmeye calisiorum çok geçtiyse yada uykulu emmiosa solenio baya bı taraftan emio bı taraftan kizio bana bnde haklısın bebeejm diorum yani sen beni anlamadın bı uyutamadin ve kadın diosüt gelmese mama veririm mama karşıtı deilim ama gelirken de ugrasiom sabretcez dışarda bide yabancilik çekio emmio .sen hiç mama vermiosun demi şimdi sende sabretcen kuzum anneyiz baba olsak çoktan pes etmistik ah bu babalar az önce al sana altını azcik daha uyuyim dedim oguruo kaka yapmis dedim ye senin kakasını ben yapsın die gündüz nasi sevniom en sevdiğim koku benim
Aynı biz sabah erkenci kuş bu aralarHele sabah uykusuna hiç yatmıyor şu sıralar
Şuan araba ilr yatak odasında tur atıyoruz
Tam anne balıOy yerim anne balı mı olmuş obu söz çok hoşuma gidiyor ya. İlk sende duymuştum teyze balı demiştin. Şimdi bende oğlanı anne balı diye seviyorum
Benim bebem hiç arkama ağlamıyor yayanımda da yatmıyor. Sevmtior mu bu çocuk beni
Benimkide öyle gözü bende mutfakta yemek hazırlıyorum babasının kucağında salonun ordan beni izliyorAy benim cocum da birden gözü bnde akşam uyumamissa yemekten sonra tut diorum dün çok komikti bne gidiom gözü arkamda eşim sinir oldu onun kucağında ama ona hiç bakmio sinir oldu o yemek ondan ona bakion demi dio
Ay bizde gitmiştik çok keyifliBiz bugün spa ya gidicez çok heyecanlı
Ya bazen ona sarılıp uyumak istiyorumTam anne balıbende öyle seviyorum
Sevmez olurmu aman yanına alışmasın
YaaBiz bugün spa ya gidicez çok heyecanlı
Şu boyunlarına geçirdikleri simitle çok komik oluyorlar yaAy bizde gitmiştik çok keyifli
400 liraydı canım havuz masaj hepsi içinde xok sevmişti bizimkiŞu boyunlarına geçirdikleri simitle çok komik oluyorlar yane kadar ödediniz canım bizde düşünmüştük kolik dönemde ama vazgeçtik kaldı öyle
Evet çok keyifliydiAy bizde gitmiştik çok keyifli
Sabah tam bal oluyorlar uyku alınmış keyif yerinde şebeklik yapıp duruyorYa bazen ona sarılıp uyumak istiyorumama uyumak için yatağını istiyor sadece sabah uyanınca keyifli oluyorlar oynuyorlar ya. O ara yanımıza gelmek istiyor
Teşekkür ederiz teyzesi paşada bizde çok eğlendikYaahadi bakalım iyi eğlenceler paşaya
İyiymiş canım tek seans dimi bu400 liraydı canım havuz masaj hepsi içinde xok sevmişti bizimki
Ay evet çok komik oluyorlar