Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 ay ben sana yazacaktım unuttum yeni demir ilacına başladın mı kuzum
Bizimki de yeşil oluyor demirden sonra
Bide yeşilden kötü koku var mıydı üşütünce öyle yeşil ve kötü kokuyor
Ve ön sütü de fazla almış olabilir canım o zaman da yeşil oluyo
Ya da sen yeşilli bir şey yedin mi

Daha başlamadım canım öncekini kullanıyorum doktor kontrolümüz var o zaman söylicem değiştirsin.
Bi sefer yeşil yaptı devamı gelmedi evet kokuda vardı normale döndü sonrakiler ön sütten kaynaklı oldu sanırım yeşil sadece biber yemiştim sabah

A 101 e geliyor bu hafta canım
AA görmedim onu. Biminki daha kaliteli duruyor da bakalım
Evet canım o zaman önsütten olmuştur. Ya üşüttüpünü anlarsın zaten acayip ama acayip kötü kokuyor ve bir kaç kaka boyunca öyle oluyor

Bnde aldım gexen gün üç tane oglusuma
Biz yine memeye hayır dioruz bugün gündemimiz bu keyfi yerinde ama yemek yemek istemio pasa
Sıkı giydirmek iyi değil dedi arkadaş bende her gün değilde bi yere giderken falan giydirirm diye düşünüyorum çünkü bacakları çok üşümüş oluyor. Bi tane de içlik don aldım
Ah canım ben günlerdir yaşıyorum o meme reddini
Yatağın kenarına geç zıplaya zıplaya emzir
Ayakta pışpışlayarak emzir
TV de ninni aç öyle evi dolaşarak emzir
Ama hepsinde sakinleşince otur
Belim mahvoldu kaö gündür

Geçen ayda yaşamıştım şimdide başladı dün aklıma sen demiştin renkli bişe koydum öyle emzirdim bugünde üç saat oldu yok istemio şimdi iki büklüm bisekilde tuttu emdi aç karni emmio dediklerinide yapaim canım neden yapiolar ki böle

AA görmedim onu. Biminki daha kaliteli duruyor da bakalım

Evet canım o zaman önsütten olmuştur. Ya üşüttüpünü anlarsın zaten acayip ama acayip kötü kokuyor ve bir kaç kaka boyunca öyle oluyor
Kokusunu demiyim çok şükür devam etmedi

Seninki atak da olabilir canım ya da sütüne baktın mı tazyikli mi. Ben geçirdiğim mastitlerden sonra mahvoldum süt tazyikli geliyor bazen. Yani süt artırıcı birşry falan yersem bebem çok zorlanıyor istemiyor ah neler çekiyorum bırakmasın diye

Kokusunu demiyim çok şükür devam etmedi
Haha iyi bari kuzum aman havaların düzeni yok ya hiç belli olmuyor
Ben gecenki alışverişimde 2 tane aldım çok tatlılar cokda güzel hatta birini giydirdim bugün
Hahah yeirm popisini bende bugün kaçamak yaptım oğlanı babaya atıp çarşıua çıktım. Ayyy yok böyle bir rahatlık nasıl enerji doldum

Evet tazik oluo bazen dediğin gibi artici seler yediğimde farkettim sagmiorum da o mochi tarzı sele farkettim ya benim anlamadigm emdimi çok guzel emio ama bazen bişe 4 gibi nefes almadım tuttuğunda ya aç olmasa tuttugunda da emmez çok skildim bnde biz güçlü anneleriz kurabiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…