- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.761
Bende 5 nöbetinden selam dicektim saat 4müş4 nöbetinden selam
İnşallah geçer kuzum ya hastalık mevsimi başladı bakalım kışın napcazBu aralar hastaligim geçsin die içtim hala geçmedi benim bide çocuğumun kötü oldu burnu akio dolu dollu.temixliorum ama yine dolupondan içtim aslında ihlamurla deistirio iyilessej içmem de sürekli bu aralar iyilesmedik
Benimki bir güzel mıçtı şimdi karnını doyurmak ile meşgulNasılsınız kızlar paşalar napıyor benimki uykuda meme keyfisi yapıyor
Ortak kaderimizSaat hemen 5 olmasın benimki 6dan sonra hemen kalkma potansiyelinde korkuyorum saat 6 olunca
Çok şükür bizim gece kaka işimiz arada oluyor yoksa gözünü açtı mı tamam şebeklik başlıyorBenimki bir güzel mıçtı şimdi karnını doyurmak ile meşgulbunlar gece kaka yapmayı ne zaman bırakacak ya
Altını değiştirirken uyanıyor ve tabi ful enerjisonra hadi onu geri uyut
Sana kolay gelsin canım inşallah uyanmadan değiştirirsinAman Allahmmmmmmm
Beline taşmışşşşşşşşş
Hemde çok kötü ğ ü ü ü
Gece gece bana bu yapılır mııııııı
Bu gece full nöbet saat başı uyanıyor ağlıyor4 nöbetinden selam
Uyanmadan değiştirmek miSana kolay gelsin canım inşallah uyanmadan değiştirirsin
Off iki gündür bizde öyleydikBu gece full nöbet saat başı uyanıyor ağlıyorGaz mı diş mı anlamadım
Bizde öyleyiz yenidoğan dönemine döndükBu gece full nöbet saat başı uyanıyor ağlıyorGaz mı diş mı anlamadım
Yavrun uyudu mu bari4 ten beri uyucam daha
Yok işte tam dalıyorum beyefendi mızırdanıyorYavrun uyudu mu bari
Aynı kader bugün yanıma aldım iki gibi surekli mız kız di emzik verdim yine uyuduk kaka az yaptı gündüz ondan sanırım bide burnu tıkalı oda olabilir bizde 6.30 kurduk artık alarm çaldı emzirdim şimdide kustu güne harika basliozYok işte tam dalıyorum beyefendi mızırdanıyor
İşin kötü yanı 6 buçukta alarmım çalacak kalkcaz zaten
Sanmıyorum şimdiye kadar iki kez aldım yanıma ondada şaşırdı gözlerini kocaman açtı ne oluyor dercesineOff iki gündür bizde öyleydikyanında mı yatmak istiyor acaba