Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sanmıyorum şimdiye kadar iki kez aldım yanıma ondada şaşırdı gözlerini kocaman açtı ne oluyor dercesine😂 yavrum daha onu bilmiyor 😅
Benim oğluşum beşiği unuttu aman seninki bilmesin alışmasın zor oluyor 🤭 yatağın yarısı yavrumun diğer yarısına da biz kıvrılıp yatıyoruz vah halimize 🤣🤣🤣

Bebişleri doktora götürecekler güzel haberlerle gelin bakalım ne diyecek doktorunuz bizim kontrol 24de daha var 😊
Tabi bu ay kardiyoloji nöroloji kontrollerde var

Bebişleri doktora götürecekler güzel haberlerle gelin bakalım ne diyecek doktorunuz bizim kontrol 24de daha var 😊
Tabi bu ay kardiyoloji nöroloji kontrollerde var
Biz de gitcez bugün akşam üstü bakalım kaç kg almış bebeisim asıl onemlosi burun doluluguna bişe dicek vercekmi hamilelilgmdeki gibi heyecanlı randevular hala☺️☺️

Slm kizlar biz geldik 750 Gr. Almisiz çok iyi dedi bidahaki ay git gide az alçak 400 Gr bekleriz dedi.sizler bu ay kaç almıştınız. Menenjit olduk ateş yapabilir dedi calpol çıkardım ver dedi. Ateş yapmismiydi size.papatya yi yine sordum icebilirsin skinti yok dedi. Burnunu iki kere temizle yebilrisin dedi sürekli açık tut.dedi şükür boğazında bise yokmus

Slm kizlar biz geldik 750 Gr. Almisiz çok iyi dedi bidahaki ay git gide az alçak 400 Gr bekleriz dedi.sizler bu ay kaç almıştınız. Menenjit olduk ateş yapabilir dedi calpol çıkardım ver dedi. Ateş yapmismiydi size.papatya yi yine sordum icebilirsin skinti yok dedi. Burnunu iki kere temizle yebilrisin dedi sürekli açık tut.dedi şükür boğazında bise yokmus
Maşallah biz ilk ay 750 gram 2.ay 1 kilo 3.ay 1300 aldık sonrası düştü 500-750 arası değişiyor.Bizim mama takviyemiz de olduğu için o aylar biraz fazla almıştık.saglikli olsunlar yeter

Ben oglusa yoğurt tatdırdım sevdi yaladı kaşığı maşallah 🧿😊
Bugün mama sandalyesine oturtayim ne yapacak dedim ay bir tatlı oldu şaşırıyor eliyle masasıyla oynuyor😂😂😂 minik adam ya büyüdü 🥰
Ben ara ara meyve veriyorum alıştı biz sofradayken artık istiyor vermeyince ağlıyor 😅
Haftaya ufaktan sebze çorbasi deneyeceğim inşallah sever meyve tatlı o tatsız gelip yememezlik yapmaz ins.

Maşallah biz ilk ay 750 gram 2.ay 1 kilo 3.ay 1300 aldık sonrası düştü 500-750 arası değişiyor.Bizim mama takviyemiz de olduğu için o aylar biraz fazla almıştık.saglikli olsunlar yeter
Geçen ay 1250 bu ay böle bana az geldi doktor iyi dedi mama vermedim.oyle canım önemli olan sağlığı boğazın a ciğerlerine baktı şükür iyi ben o kadar hastayım Allah'ım korudu bebemi

Geçen ay 1250 bu ay böle bana az geldi doktor iyi dedi mama vermedim.oyle canım önemli olan sağlığı boğazın a ciğerlerine baktı şükür iyi ben o kadar hastayım Allah'ım korudu bebemi
500gram altı olmadıkça normal kabul ediliyor.
Senin de uzun sürdü bayaa Allah'tan ona bulaşmamış

Maşallah paşama çok iyi almış 🧿
Biz o ay 1300 gram almıştık ama sen kendi paşanla kıyaslama her bebeğin farklı olur canım mesela geçen ay 500 gram almıştık bakalım bu ay ne kadar aldık önemli olan sağlıklı olması
İki menenjit aşısınıda oldumu bizde ilk akşam 38e çıktı calpol verdim ama sonraki 3 gun huysuzdu inşallah kuzuda olmaz canım
Çok şükür boğazı iyiymiş sen emzir burnunu açık tut geçer Allahın izniyle ❤️❤️

Ben ara ara meyve veriyorum alıştı biz sofradayken artık istiyor vermeyince ağlıyor 😅
Haftaya ufaktan sebze çorbasi deneyeceğim inşallah sever meyve tatlı o tatsız gelip yememezlik yapmaz ins.
İnşallah herseyi yer yavrularımız🥰
Bende bu ayki kontrolü bekliyorum ona göre başlıcam ufaktan bikac bisey tatdırdım 🤭 mürdüm erik bile yalattim suratını ekşitti😂😂😂
Senin paşanın dönmesi nasıl benimki sadece sağ sol dönüyor yüzüstü dönmedi hiç birde oturtuyormusun ben yavaştan başladım bazı şeyleri doktora sormadan yapmak istemiyorum prematüre olunca sıkıntı olmasın diyorum🤦‍♀️🤦‍♀️ düzeltilmiş 133 günlüğüz gelişimi ona göre bakılıyor

Ben oglusa yoğurt tatdırdım sevdi yaladı kaşığı maşallah 🧿😊
Bugün mama sandalyesine oturtayim ne yapacak dedim ay bir tatlı oldu şaşırıyor eliyle masasıyla oynuyor😂😂😂 minik adam ya büyüdü 🥰
Oyy maşallah paşamjza 🥰🥰 yeirm ya onu
Bende o dönemlwre geçmek için can atıyorum 🤩 ama oturmamıza izin vermedi Dr. 5ten sonra destekli dedi. Benimkine kalsa bugün oturacak çok hevesli bende çok yoruluyorum onu kucağımda tutarken ama bekleyelim bakalım

Maşallah kuzum 🤩 bizden güçlü bebişler ya 🥰
Burnunu ne ile temizle dedi kuzum
Bide kilo alımı hareketler arttıkça düşüyor diye biliyorum ve seninki diş mi çıkaracaktı öyle mi demiştin. Oda etkiler

Sanmıyorum şimdiye kadar iki kez aldım yanıma ondada şaşırdı gözlerini kocaman açtı ne oluyor dercesine😂 yavrum daha onu bilmiyor 😅
Hahha çok şeker ya 😅 bizimki de genelde beşik istiyor uyuyacağı zaman ama sabah yanımızı istiyor. Zaten uyumak ne mümkün bıcır bıcır 🤭🤭 gün boyu gece boyu canımıza okuyan bebeler gidiyor sabah bambaşka oluyorlar 😅

Maşallah paşama çok iyi almış 🧿
Biz o ay 1300 gram almıştık ama sen kendi paşanla kıyaslama her bebeğin farklı olur canım mesela geçen ay 500 gram almıştık bakalım bu ay ne kadar aldık önemli olan sağlıklı olması
İki menenjit aşısınıda oldumu bizde ilk akşam 38e çıktı calpol verdim ama sonraki 3 gun huysuzdu inşallah kuzuda olmaz canım
Çok şükür boğazı iyiymiş sen emzir burnunu açık tut geçer Allahın izniyle ❤️❤️
Evet kuzum yok kiyaslma için deilde merak ettim az gbi geldi boyu beş cm artmış belki boya gtmstr☺️ yok kuzum ilk menenjit aşısı b grubu dedi inşallah ateş huyszluk yapmaz kuzum.bide artık kesinlikle uyandırma kendi uyansın dedi ee bak on ikide emdi şimdi ben uyandırdım bunun uykusu önemli acikmaz uyandrma büyüme hormonu dedi bilemedim siz yine saat kuruomusunuz

Maşallah kuzum 🤩 bizden güçlü bebişler ya 🥰
Burnunu ne ile temizle dedi kuzum
Bide kilo alımı hareketler arttıkça düşüyor diye biliyorum ve seninki diş mi çıkaracaktı öyle mi demiştin. Oda etkiler
Serum la temizle açık tut çek temizle dedi bnde yarın iyi bişe alayım Sizlerinin burun aspiratoru ne marka kızlar.evet kuzum hareket li çok oda etken dış i soledim görünürde yok ama zaten önce hazırlık olurmus oda etkilio belki.bide ayın başında memeyi iteledi ya bugün de yaptı.bide dışarda çok yapio emmio evde saat başı emio kayınvalidenin dediği gibi kafasına göre takılıyor 🤭🤭😁😁

Serum la temizle açık tut çek temizle dedi bnde yarın iyi bişe alayım Sizlerinin burun aspiratoru ne marka kızlar.evet kuzum hareket li çok oda etken dış i soledim görünürde yok ama zaten önce hazırlık olurmus oda etkilio belki.bide ayın başında memeyi iteledi ya bugün de yaptı.bide dışarda çok yapio emmio evde saat başı emio kayınvalidenin dediği gibi kafasına göre takılıyor 🤭🤭😁😁
Ben e bebeğin markasını almıştım ama aspiratörü sevmiyorum. Canı çok yanıyor gibi ağlıyor kızarıyor kıyamıyorum. Şırınga da o kadar ağlamıyor
Evet boyuna da atmıştır belki. Belirli bir aydan sonra boya daha çok atıyorlarmjş
Bide gece ben hiç alarm kurmuyorum kendi uyanıyor seninki kaç saat uyuyor da alarm kuruyırsun

X