- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.741
Ya ah yavrum havalar çok dengesiz bizde nde gecio bebislerimize .ah şu havalsr bı sıcak bı soguk herkes hastaPaşamın da burnu akıyor2 gündür evde değiliz ablama geldik 2 akşamdır uyutuyorum ağlayarak uyanıyor içini çekiyor gözünden yaşlar akıyor zor susturuyorum budamı atak şimdi
Hayırlı pazarlar kızlar ben evde değildim bugün bakamadım pek
Of gece mahvetti beni oğlan
Saat başı ayaktaydıkbide kalkıyoruz bir iki çekiyor hopp uyuyor sonra uyandırıp vermeye çalışıyorm yok
Geri yatıyorum bir saat sonra yine uyanıyo
Hasta olmasam yanıma alacaktım
Bizde birebir ayniyizPaşamın da burnu akıyor2 gündür evde değiliz ablama geldik 2 akşamdır uyutuyorum ağlayarak uyanıyor içini çekiyor gözünden yaşlar akıyor zor susturuyorum budamı atak şimdi
Kayseride degilim yanlis hatirliyorsunuz galibaCatlak-kurabiye bebişin kakada kan durumu ne oldu geçmiş yapamadım
Sen Kayseridesin demi bizim topikten A Asyaseyit onunda oğlu alerjikti belki gittiği dr tavsiye eder sende şifa bulursun
Kusura bakma yanlış hatırladım o zamanKayseride degilim yanlis hatirliyorsunuz galiba
Yine ara sıra oluyor canım Tekrar Çocuk doktoruna gidip yeşil alan açtırıp alerji doktoruna gideceğim başka bir doktora gideceğim bu Defa bakalım ne olacakCatlak-kurabiye bebişin kakada kan durumu ne oldu geçmiş yapamadım
Sen Kayseridesin demi bizim topikten A Asyaseyit onunda oğlu alerjikti belki gittiği dr tavsiye eder sende şifa bulursun
Siz de belirtiler nelerdir yardımcı olabilir misinizKayseride degilim yanlis hatirliyorsunuz galiba
Bizim gündüz uykumuz pek yok zaten geceler de eskidi kadar değil maalesef.Selam kızlar nasılsınız hepimizin bebişleri huy değiştiriyor sanırım bizimde gündüz uykuları azaldı kucak istiyor sebepsiz ağlıyor6dan beri ayakta dimdik duran bir anne
Şu papatya çayı fayda ediyor kız bugün fark ettimSelam kızlar nasılsınız hepimizin bebişleri huy değiştiriyor sanırım bizimde gündüz uykuları azaldı kucak istiyor sebepsiz ağlıyor6dan beri ayakta dimdik duran bir anne
Almadım ben halenŞu papatya çayı fayda ediyor kız bugün fark ettim
Şükür kuzum sevindim bizde biraz düzene girdik papatya sayesinden ama baya burnu kötü bebemin halsizlik yok Allah tan.yarin kontrolümüz var bakalım bişe vercekmi.e sen hergun iciom mu ben iciom valla papatya
Yok kuzum her gün içmiyorum. Arada zor durumda kalınca içiyorum. Sende ara ver bazen kuzum en iyi bitki çayı da olsa sürekli içmemek lazım diye biliyorum hani kendimiz için de oslaŞükür kuzum sevindim bizde biraz düzene girdik papatya sayesinden ama baya burnu kötü bebemin halsizlik yok Allah tan.yarin kontrolümüz var bakalım bişe vercekmi.e sen hergun iciom mu ben iciom valla papatya
OlsaYok kuzum her gün içmiyorum. Arada zor durumda kalınca içiyorum. Sende ara ver bazen kuzum en iyi bitki çayı da olsa sürekli içmemek lazım diye biliyorum hani kendimiz için de osla
Bu aralar hastaligim geçsin die içtim hala geçmedi benim bide çocuğumun kötü oldu burnu akio dolu dollu.temixliorum ama yine dolupYok kuzum her gün içmiyorum. Arada zor durumda kalınca içiyorum. Sende ara ver bazen kuzum en iyi bitki çayı da olsa sürekli içmemek lazım diye biliyorum hani kendimiz için de osla
Bize uyku konusunda etmedi malesefŞu papatya çayı fayda ediyor kız bugün fark ettim