Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Paşamın da burnu akıyor 😔 2 gündür evde değiliz ablama geldik 2 akşamdır uyutuyorum ağlayarak uyanıyor içini çekiyor gözünden yaşlar akıyor zor susturuyorum budamı atak şimdi 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ya ah yavrum havalar çok dengesiz bizde nde gecio bebislerimize .ah şu havalsr bı sıcak bı soguk herkes hasta 😔 ataklar zaten bitmio.sen yine kendini koru güzel çorbalar felan iç ki paşaya da geçsin şifalar bişe yoktur kondurma yinede kuzum

Hayırlı pazarlar kızlar ben evde değildim bugün bakamadım pek
Of gece mahvetti beni oğlan
Saat başı ayaktaydık 😴 bide kalkıyoruz bir iki çekiyor hopp uyuyor sonra uyandırıp vermeye çalışıyorm yok
Geri yatıyorum bir saat sonra yine uyanıyo😑
Hasta olmasam yanıma alacaktım 🤦‍♀️
Paşamın da burnu akıyor 😔 2 gündür evde değiliz ablama geldik 2 akşamdır uyutuyorum ağlayarak uyanıyor içini çekiyor gözünden yaşlar akıyor zor susturuyorum budamı atak şimdi 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bizde birebir ayniyiz 😐

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebişin kakada kan durumu ne oldu geçmiş yapamadım
Sen Kayseridesin demi bizim topikten A Asyaseyit onunda oğlu alerjikti belki gittiği dr tavsiye eder sende şifa bulursun 🤗
Yine ara sıra oluyor canım Tekrar Çocuk doktoruna gidip yeşil alan açtırıp alerji doktoruna gideceğim başka bir doktora gideceğim bu Defa bakalım ne olacak

Hu hu gececiler 😴😴
Biz şu sıralar atakta mıyız neydeyix bilmiyorum 😒
Gece çok sık uyanıyor gündüz hiç uyumuyor desem yeri var 😒
Eskiden emzirirken gelir Bi kk ya bakardım şimdi onu da yapamıyorum çünkü meme reddi yaşıyorz
Ayakta emzir hopla zıpla bilmem ne 😑 öyle geçiyor işte günler

Selam kızlar nasılsınız hepimizin bebişleri huy değiştiriyor sanırım bizimde gündüz uykuları azaldı kucak istiyor sebepsiz ağlıyor 🤭 6dan beri ayakta dimdik duran bir anne 🤣🤣
Bizim gündüz uykumuz pek yok zaten geceler de eskidi kadar değil maalesef.
Yeni huyumuz kucağımdan birine verince (anneanne vs) peşimden ağlıyor 😏 yakında işe başlayacam nasıl olacak bakalım.

Tureed Tureed teşekkürler beybisuuu
quby-quby-sticker.gif

Şükür kuzum sevindim bizde biraz düzene girdik papatya sayesinden ama baya burnu kötü bebemin halsizlik yok Allah tan.yarin kontrolümüz var bakalım bişe vercekmi.e sen hergun iciom mu ben iciom valla papatya☺️☺️
Yok kuzum her gün içmiyorum. Arada zor durumda kalınca içiyorum. Sende ara ver bazen kuzum en iyi bitki çayı da olsa sürekli içmemek lazım diye biliyorum hani kendimiz için de osla

Yok kuzum her gün içmiyorum. Arada zor durumda kalınca içiyorum. Sende ara ver bazen kuzum en iyi bitki çayı da olsa sürekli içmemek lazım diye biliyorum hani kendimiz için de osla
Bu aralar hastaligim geçsin die içtim hala geçmedi benim bide çocuğumun kötü oldu burnu akio dolu dollu.temixliorum ama yine dolup😔 ondan içtim aslında ihlamurla deistirio iyilessej içmem de sürekli bu aralar iyilesmedik

X