- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.801
Siringayla nasıl oluonkizum .geçen ayda kurma alarm dedi ben 4 saatte kuruom hiç uyandırma o uyanır dediBen e bebeğin markasını almıştım ama aspiratörü sevmiyorum. Canı çok yanıyor gibi ağlıyor kızarıyor kıyamıyorum. Şırınga da o kadar ağlamıyor
Evet boyuna da atmıştır belki. Belirli bir aydan sonra boya daha çok atıyorlarmjş
Bide gece ben hiç alarm kurmuyorum kendi uyanıyor seninki kaç saat uyuyor da alarm kuruyırsun
Eskiden donen bebe şimdi dönmüyor tembellesiyor mu neİnşallah herseyi yer yavrularımız
Bende bu ayki kontrolü bekliyorum ona göre başlıcam ufaktan bikac bisey tatdırdımmürdüm erik bile yalattim suratını ekşitti
Senin paşanın dönmesi nasıl benimki sadece sağ sol dönüyor yüzüstü dönmedi hiç birde oturtuyormusun ben yavaştan başladım bazı şeyleri doktora sormadan yapmak istemiyorum prematüre olunca sıkıntı olmasın diyorumdüzeltilmiş 133 günlüğüz gelişimi ona göre bakılıyor
Yok canım ne gerek var hiç uyandırma ben 2-3 aydan itibaren uyandırmadim hiç.Acikinca inan kalkiyorlar.Minnakken 4-5 saatte kalkıyordu Dana oldu 1-2 saatte bir kalkıyorEvet kuzum yok kiyaslma için deilde merak ettim az gbi geldi boyu beş cm artmış belki boya gtmstryok kuzum ilk menenjit aşısı b grubu dedi inşallah ateş huyszluk yapmaz kuzum.bide artık kesinlikle uyandırma kendi uyansın dedi ee bak on ikide emdi şimdi ben uyandırdım bunun uykusu önemli acikmaz uyandrma büyüme hormonu dedi bilemedim siz yine saat kuruomusunuz
Maşallah 4 saat uyuyorsa öp başına koy kız napcanSiringayla nasıl oluonkizum .geçen ayda kurma alarm dedi ben 4 saatte kuruom hiç uyandırma o uyanır dedi
Bizi daha uykusuz geceler mi bekliyorYok canım ne gerek var hiç uyandırma ben 2-3 aydan itibaren uyandırmadim hiç.Acikinca inan kalkiyorlar.Minnakken 4-5 saatte kalkıyordu Dana oldu 1-2 saatte bir kalkıyorTam tersi olmalıydı nerde hata var bilmiyorum
Ne bileyim uykusu olunca gözü meme bile gormuo ondan acaba açıksa da uyanmaz gibigelio kuzum deneyim siringayiMaşallah 4 saat uyuyorsa öp başına koy kız napcan5 6 saate kadar uyuyabilir diye biliyorum. Ben alarm kurma işini sarılık olayı geçince bıraktım çünkü zaten 1 buçuk saate kendi kalkıyordu.
Şırıngaya serum fizyolojik çekip burnuna sıkıyoruz ya öyle balım
Ben çocuğun acikmasina fırsat vermiom sanırım bugün denemedim ateş olayı geçsin kurmucam alarm artık bende büyüdük ve daha uyur saniodum ah bu ataklar yakıyo biziYok canım ne gerek var hiç uyandırma ben 2-3 aydan itibaren uyandırmadim hiç.Acikinca inan kalkiyorlar.Minnakken 4-5 saatte kalkıyordu Dana oldu 1-2 saatte bir kalkıyorTam tersi olmalıydı nerde hata var bilmiyorum
Her bebek farklı oluyor canım misal bizimkinin asla açlığa tahammülü yok ister uykusu olsun isterse kakanın içine gömülsün Hiçbir şey umrunda değil o karın doyacak yoksa yıkıyor dünyayıNe bileyim uykusu olunca gözü meme bile gormuo ondan acaba açıksa da uyanmaz gibigelio kuzum deneyim siringayi
Evet kuzum ondan guvenemedim aç olsun gündüz uykusu gelsin anında uyuyo ondan gece uykumuzda karnı ağrımasın uyanmio şimdide azcik gece ateş cikri 37.6 yi gördük calpol verdim sabah yanimda yatti emerek uyudu.uyumjsjz üç saat göğsümu kapatmıştım gözü kapalı geceligimi emioHer bebek farklı oluyor canım misal bizimkinin asla açlığa tahammülü yok ister uykusu olsun isterse kakanın içine gömülsün Hiçbir şey umrunda değil o karın doyacak yoksa yıkıyor dünyayı
Dışarıda durabilir diyordu gidince doktora Bi sorim bendeBu arada aklıma geldikçe soluom geçen burda mı gördüm başka bı yerdemi calpol u uzun süre kullanmayın yaziodu.sordum iki ay sonra açılmışsa at çöpe annesi dedi.onu da soliyim dedim bakteri uretiomus
Ateş de uyku halsizlik yapabilir. Ateşi falan geçince Bi dene bakalım alarmsız nasıl olacakEvet kuzum ondan guvenemedim aç olsun gündüz uykusu gelsin anında uyuyo ondan gece uykumuzda karnı ağrımasın uyanmio şimdide azcik gece ateş cikri 37.6 yi gördük calpol verdim sabah yanimda yatti emerek uyudu.uyumjsjz üç saat göğsümu kapatmıştım gözü kapalı geceligimi emiobunun için uyku on planda ama gündüz dersen öyle değildi oda arada papatya nin ekmegini yedim
Evet kuzum şimdi çok huysuz keyifsiz aşıdan yavrumAteş de uyku halsizlik yapabilir. Ateşi falan geçince Bi dene bakalım alarmsız nasıl olacak
Ah şu aşılar ve ataklar yok mu zatenEvet kuzum şimdi çok huysuz keyifsiz aşıdan yavrum
10.aydan bildiriyorum geçen hafta büyüme atağı vardı bn büyüdümAh şu aşılar ve ataklar yok mu zaten
Zaten bu atakların adı niye atak şimdi anlaşılıyor10.aydan bildiriyorum geçen hafta büyüme atağı vardı bn büyüdümbebeden önce zombi olmuştum uykusuzluktan
Her bebek aynı olmaz ben yandım siz yanmayınBizi daha uykusuz geceler mi bekliyor
Bende büyüsün de uyusun diye gözüne bakıyordm
Bizimde öyleydi kuzum ateş 1 kere çıktı ama huysuzluk ağlamalar 3 gün devam etti zor susturuyordum akşam oldumu başlıyorduAsi bizi mahvetti ya hickirara k aglio bebem ne emio ne uyuyo durup durup çığlık atıo aglio onu hiç böle ağlarken görmedim zor sustu ayağımda salladım uyudu ama bıraksam ağlar emmedi de asi bizi baya sarstı kızlar