- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.721
Sağol canım çok şükür bugün daha iyiyimAra sıra kanamalar oluyor canım adam akıllı doktor bulmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım ya evet herjes hasya inşallah ilerlemeden geçer. Dün ıhlamur bal zencefil papatya çayı vs tükettim biraz toparlamıştı ama bolca dinlenmeye çalış
Süt ürünlerini kestin mi canım biraz farketti mi sen bi çocuk gastronolijisine git muhakkak bide detaylı kan testi yaptır idrar yaptır bide makattan muayene yaptır belki makatı dardır hafif yırtılma olmuş olabilir bunlarıda yaptır inşallah temiz çıkarAra sıra kanamalar oluyor canım adam akıllı doktor bulmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım ya evet herjes hasya inşallah ilerlemeden geçer. Dün ıhlamur bal zencefil papatya çayı vs tükettim biraz toparlamıştı ama bolca dinlenmeye çalış
Tamam canım aklımda bulunsunRahatlatmısti canım
İçtim kuzum da bilemedim ki ya sanki biraz sakinleştirdi ama uyku yönünden aynı gibi bide sabah erken içip bakmak lazımPapatya çayı içtin varmı bı değişik lik kuzum
Makata baktılar canım çatlak yok ddi. Süt ürünlerini bilerek bırakmadım tepki verecek mi diye baktım işte sırayla deneme yapıyorum ama öyle bir kaç günlük deneme olmayacakmış en az bir hafta en çok üç hafta falan deneme yapmak lazımmkş bakalım çarşamba gideceğiz çocuk doktoruna yeşil alan açtırcam artık hangi bölüm de boşluk varsaSüt ürünlerini kestin mi canım biraz farketti mi sen bi çocuk gastronolijisine git muhakkak bide detaylı kan testi yaptır idrar yaptır bide makattan muayene yaptır belki makatı dardır hafif yırtılma olmuş olabilir bunlarıda yaptır inşallah temiz çıkar
Bnde az önce baktım yok kimseden sesKızlar neredesiniz pazar diye kimsenin sesi çıkmamış eee tabi beyler evdeyken işler yapılıyorhasta olanlar nasıl oldunuz
Ben çok şükür iyiyim ama bizimki dünden beri öksürüyor hapşırıyor doktorumuzla görüştük şurup alın dedi 3 gün kullanıcaz geçmezse doktorumuz gelin sizi bi göreyim dedi sıkı takipteyiz çok şükür ateş yokKızlar neredesiniz pazar diye kimsenin sesi çıkmamış eee tabi beyler evdeyken işler yapılıyorhasta olanlar nasıl oldunuz
Bende yaptım bizdende öyle geldi dikkat et hasta olmasınBnde az önce baktım yok kimseden sesben hala oksuruorum bide bugün oğlusun serum fizyoloji sini yaparken sinüzit gibi bişe aktı oda benim gibi olmuş ama hiç anlamadım hasta mi olmuş çocum baya mukuslu aktı burnu
Ya sabah lari biraz oksuruo ama ses çıkarırken tükürüğün u yutuo ondan emin olamadımBende yaptım bizdende öyle geldi dikkat et hasta olmasın
Öksürük zor geçiyor kuzumBnde az önce baktım yok kimseden sesben hala oksuruorum bide bugün oğlusun serum fizyoloji sini yaparken sinüzit gibi bişe aktı oda benim gibi olmuş ama hiç anlamadım hasta mi olmuş çocum baya mukuslu aktı burnu
Geçmiş olsun paşama salgın hepimizi yakaladı takip et canım inşallah ilerlemezBen çok şükür iyiyim ama bizimki dünden beri öksürüyor hapşırıyor doktorumuzla görüştük şurup alın dedi 3 gün kullanıcaz geçmezse doktorumuz gelin sizi bi göreyim dedi sıkı takipteyiz çok şükür ateş yok
Amin canım amin ne günlerdi yaYa neler yaşadıkşimdi oglus burda şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Şükür keyfi iyi sadece sabahları oksuruo bugün ilk defa öyle mukus gibi aktı dedim cocumda hasta olduÖksürük zor geçiyor kuzum
Sen devamlı açık tut burnunu canım keyfi nasıl
Amin kuzumAmin canım amin ne günlerdi yaçok şükür hepimizin evladı kucaklarımızda Rabbim korusun hepsini
Havalardan canım sümük durumuna göre çek kızımda bu hafta öyleydi hep çektim yoksa ilerler dikkat et ayak tabanlarına zeytinyağlı masaj yap çorap giydir duş aldırırken kaşlarımnın arasını sıcak suyla ov bi güzel sonra serumla temizle bide duş sonrası zeytin yağlı masaj yapBnde az önce baktım yok kimseden sesben hala oksuruorum bide bugün oğlusun serum fizyoloji sini yaparken sinüzit gibi bişe aktı oda benim gibi olmuş ama hiç anlamadım hasta mi olmuş çocum baya mukuslu aktı burnu
Zeytinyağı deneyim canım yapiodum temizleme ilk defa böle baya aktı şimdi yikicaz yapaim canım şimdi iyimisiniz aman bebisler hep iyi olsun ya keyfi yerinde ama ben hastayım zaten ondan tetikteyim bide sabah görünce korktumHavalardan canım sümük durumuna göre çek kızımda bu hafta öyleydi hep çektim yoksa ilerler dikkat et ayak tabanlarına zeytinyağlı masaj yap çorap giydir duş aldırırken kaşlarımnın arasını sıcak suyla ov bi güzel sonra serumla temizle bide duş sonrası zeytin yağlı masaj yap
Ben iyiyim canım biraz daha sankiKızlar neredesiniz pazar diye kimsenin sesi çıkmamış eee tabi beyler evdeyken işler yapılıyorhasta olanlar nasıl oldunuz
Çok faydalı zeytinyağı inşallah biraz düzelirsiniz. Ben kızımla iyiyim çok şükğr benim kızımda 1 haftadır öyleydi burnu hal hafif akıyor korkma çıkarması daha iyi rahatlarZeytinyağı deneyim canım yapiodum temizleme ilk defa böle baya aktı şimdi yikicaz yapaim canım şimdi iyimisiniz aman bebisler hep iyi olsun ya keyfi yerinde ama ben hastayım zaten ondan tetikteyim bide sabah görünce korktum
Paşamın da burnu akıyorŞükür keyfi iyi sadece sabahları oksuruo bugün ilk defa öyle mukus gibi aktı dedim cocumda hasta oldu