Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağol canım çok şükür bugün daha iyiyim

Süt ürünlerini kestin mi canım biraz farketti mi sen bi çocuk gastronolijisine git muhakkak bide detaylı kan testi yaptır idrar yaptır bide makattan muayene yaptır belki makatı dardır hafif yırtılma olmuş olabilir bunlarıda yaptır inşallah temiz çıkar

Rahatlatmısti canım
Tamam canım aklımda bulunsun
Papatya çayı içtin varmı bı değişik lik kuzum
İçtim kuzum da bilemedim ki ya sanki biraz sakinleştirdi ama uyku yönünden aynı gibi bide sabah erken içip bakmak lazım
Makata baktılar canım çatlak yok ddi. Süt ürünlerini bilerek bırakmadım tepki verecek mi diye baktım işte sırayla deneme yapıyorum ama öyle bir kaç günlük deneme olmayacakmış en az bir hafta en çok üç hafta falan deneme yapmak lazımmkş bakalım çarşamba gideceğiz çocuk doktoruna yeşil alan açtırcam artık hangi bölüm de boşluk varsa

Kızlar neredesiniz pazar diye kimsenin sesi çıkmamış eee tabi beyler evdeyken işler yapılıyor hasta olanlar nasıl oldunuz
Bnde az önce baktım yok kimseden ses ben hala oksuruorum bide bugün oğlusun serum fizyoloji sini yaparken sinüzit gibi bişe aktı oda benim gibi olmuş ama hiç anlamadım hasta mi olmuş çocum baya mukuslu aktı burnu

Kızlar neredesiniz pazar diye kimsenin sesi çıkmamış eee tabi beyler evdeyken işler yapılıyor hasta olanlar nasıl oldunuz
Ben çok şükür iyiyim ama bizimki dünden beri öksürüyor hapşırıyor doktorumuzla görüştük şurup alın dedi 3 gün kullanıcaz geçmezse doktorumuz gelin sizi bi göreyim dedi sıkı takipteyiz çok şükür ateş yok

Bende yaptım bizdende öyle geldi dikkat et hasta olmasın

Bende yaptım bizdende öyle geldi dikkat et hasta olmasın
Ya sabah lari biraz oksuruo ama ses çıkarırken tükürüğün u yutuo ondan emin olamadım çarşamba günü doktora gitcez kontrole inşallah hasta olmasınlar bebisler ya ben çok kötü geçirdim ama eşimde hasta

Öksürük zor geçiyor kuzum
Sen devamlı açık tut burnunu canım keyfi nasıl

Geçmiş olsun paşama salgın hepimizi yakaladı takip et canım inşallah ilerlemez

Havalardan canım sümük durumuna göre çek kızımda bu hafta öyleydi hep çektim yoksa ilerler dikkat et ayak tabanlarına zeytinyağlı masaj yap çorap giydir duş aldırırken kaşlarımnın arasını sıcak suyla ov bi güzel sonra serumla temizle bide duş sonrası zeytin yağlı masaj yap

Zeytinyağı deneyim canım yapiodum temizleme ilk defa böle baya aktı şimdi yikicaz yapaim canım şimdi iyimisiniz aman bebisler hep iyi olsun ya keyfi yerinde ama ben hastayım zaten ondan tetikteyim bide sabah görünce korktum

Hayırlı pazarlar kızlar ben evde değildim bugün bakamadım pek
Of gece mahvetti beni oğlan
Saat başı ayaktaydık bide kalkıyoruz bir iki çekiyor hopp uyuyor sonra uyandırıp vermeye çalışıyorm yok
Geri yatıyorum bir saat sonra yine uyanıyo
Hasta olmasam yanıma alacaktım

Çok faydalı zeytinyağı inşallah biraz düzelirsiniz. Ben kızımla iyiyim çok şükğr benim kızımda 1 haftadır öyleydi burnu hal hafif akıyor korkma çıkarması daha iyi rahatlar

Şükür keyfi iyi sadece sabahları oksuruo bugün ilk defa öyle mukus gibi aktı dedim cocumda hasta oldu
Paşamın da burnu akıyor 2 gündür evde değiliz ablama geldik 2 akşamdır uyutuyorum ağlayarak uyanıyor içini çekiyor gözünden yaşlar akıyor zor susturuyorum budamı atak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…