Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bebekler işte bizim sectigimizi değil.kendi istediklerini yiyorlar.4.ayin bitince 2-3 kere de verebilirsin dert etme hiç kendine.Az kaldı biraz daha sabır Allah kolaylık versin inşallah

Acaba hangi mamayı sever bilsek keşke 1 ay daha idare edicen canım Allahım işini kolaylaştırsın kuzumuzda seni üzmeden içsin mamasını inşallah
İnşllah canım daha ne deniyeceğğm bilmiyorum isteksiz yediği için kusuyorda Allah yardımcım olsun
Bebekler işte bizim sectigimizi değil.kendi istediklerini yiyorlar.4.ayin bitince 2-3 kere de verebilirsin dert etme hiç kendine.Az kaldı biraz daha sabır Allah kolaylık versin inşallah
Sağol canım 1 ay daha dişimi sıkacam inşallah ek gıdada zorlanmam

İyiyiz çok şükür canım bugün rotavirus son doz menenjit aşıları ilk dozlarını olduk.
Babamız grip bize geçmesin diye anneme geldik burda kalıyoruz.
Sen nasılsın teyze balı nasıl
Geçmiş olsun kuzuma bizde iyiyiz çok şükür teyzesii fındık sürekli kucakta çok alıştı bana birşey yaptırmıyor

Kizlar hasta olanlara geçmiş olsun
bende grip olucam galiba bugün başladı burnum gözüm akıyor c vitamini başladım inşallah ilerlemeden atlatırım
Geçmiş olsun canım bu ara havalardan hastalık da arttı bol c vitamini tüket ıhlamur çorba sarımsaklı şeyler iyi gelir çok ilerlemeden atlatırsın inşallah

Ohh maşallah paşaya
Birazdan başlar 3-5 nöbetleri

Sagol canim ya evet bu aralar herkes hasta
Benide yokluyor hemen limonlu su içiyorum arada öksürük var gıcık gibi ne zaman oglusu uyutsam emzirsem tutuyor paşamda öksürükden korkuyor ağzımı kapatmaktan karnıma ağrı giriyor
Oglumunda arada burnu akıyor kaptık bizde inşallah cogalmaz

Catlak-kurabiye kuzum diğer topikde gördüm spreyi sormuşsun biz ilk zamanlar burun tıkanıklığı çok yaşamıştık hasta olmuştu hatta yazmıştım buraya kaç kere doktora götürdüm diye bizede o zaman doktor nasorinse sprey vermişti 5gunden fazla kullanma canım alırsan

Fayda etti mi canım ya bazı günler çok oluyor hırıltısı

Nasıl oldu bebiş kuzumm
Ara sıra kanamalar oluyor canım adam akıllı doktor bulmaya çalışıyorum
Kizlar hasta olanlara geçmiş olsun
bende grip olucam galiba bugün başladı burnum gözüm akıyor c vitamini başladım inşallah ilerlemeden atlatırım
Geçmiş olsun canım ya evet herjes hasya inşallah ilerlemeden geçer. Dün ıhlamur bal zencefil papatya çayı vs tükettim biraz toparlamıştı ama bolca dinlenmeye çalış

Papatya çayı içtin varmı bı değişik lik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…