-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.701
Bebekler işte bizim sectigimizi değil.kendi istediklerini yiyorlar.4.ayin bitince 2-3 kere de verebilirsin dert etme hiç kendine.Az kaldı biraz daha sabır Allah kolaylık versin inşallahÖyle yapıyorum canım başka çarem kalmadı en azından günde bir kere versem bile beni kurtarır uzun saatler yemiyor o zaman veririm bide aksine arı mamasını beğendi ağlıyor ağzından çekince sen git o kadar mama alayım beğenme ac içerklilerdende aldım ama arı mamayı sev
İnşllah canım daha ne deniyeceğğm bilmiyorum isteksiz yediği için kusuyorda Allah yardımcım olsunAcaba hangi mamayı sever bilsek keşke 1 ay daha idare edicen canım Allahım işini kolaylaştırsın kuzumuzda seni üzmeden içsin mamasını inşallah
Sağol canım 1 ay daha dişimi sıkacam inşallah ek gıdada zorlanmamBebekler işte bizim sectigimizi değil.kendi istediklerini yiyorlar.4.ayin bitince 2-3 kere de verebilirsin dert etme hiç kendine.Az kaldı biraz daha sabır Allah kolaylık versin inşallah
Geçmiş olsun kuzuma bizde iyiyiz çok şükür teyzesii fındık sürekli kucakta çok alıştı bana birşey yaptırmıyorİyiyiz çok şükür canım bugün rotavirus son doz menenjit aşıları ilk dozlarını olduk.
Babamız grip bize geçmesin diye anneme geldik burda kalıyoruz.
Sen nasılsın teyze balı nasıl
Nasıl oldu bebiş kuzummÇok şükür canım normale dönmesine sevindim. Henüz ne alerjisi bilmiyorum canım alerji bölümüne randevu almaya çalışıyoruz
Oyy maşallah ben onun gülücüklerini yerim
Teşekkür ederiz teyzesi zorlu bir 4 günümüz oldu .Geçmiş olsun kuzuma bizde iyiyiz çok şükür teyzesii fındık sürekli kucakta çok alıştı bana birşey yaptırmıyor
Geçmiş olsun canım bu ara havalardan hastalık da arttı bol c vitamini tüket ıhlamur çorba sarımsaklı şeyler iyi gelir çok ilerlemeden atlatırsın inşallahKizlar hasta olanlara geçmiş olsun
bende grip olucam galiba bugün başladı burnum gözüm akıyor c vitamini başladım inşallah ilerlemeden atlatırım
Sagol canim ya evet bu aralar herkes hastaGeçmiş olsun canım bu ara havalardan hastalık da arttı bol c vitamini tüket ıhlamur çorba sarımsaklı şeyler iyi gelir çok ilerlemeden atlatırsın inşallah
Ohh maşallah paşayaGece artık gelen giden yok nöbetciler neredesinizbiz akşam parka gittik oğluşum orda uyudu bende rahat rahat çay keyfi yaptım eve geldim emzirdim ve maşallah uyuyor açık hava iyi geldi o uyuyor ben napiyorum burda geziniyorum yat uyusana
Benide yokluyor hemen limonlu su içiyorum arada öksürük var gıcık gibi ne zaman oglusu uyutsam emzirsem tutuyor paşamda öksürükden korkuyor ağzımı kapatmaktan karnıma ağrı giriyorSagol canim ya evet bu aralar herkes hasta
Mizirdansin emzirim diye bekliyorum şimdi ben uyurum kalkar emmeyeOhh maşallah paşaya
Birazdan başlar 3-5 nöbetleri
Ay ben gözümü pek açamadım yaNöbetten slm herkes uyuyomu
Fayda etti mi canım ya bazı günler çok oluyor hırıltısıCatlak-kurabiye kuzum diğer topikde gördüm spreyi sormuşsun biz ilk zamanlar burun tıkanıklığı çok yaşamıştık hasta olmuştu hatta yazmıştım buraya kaç kere doktora götürdüm diye bizede o zaman doktor nasorinse sprey vermişti 5gunden fazla kullanma canım alırsan
Ara sıra kanamalar oluyor canım adam akıllı doktor bulmaya çalışıyorumNasıl oldu bebiş kuzumm
Geçmiş olsun canım ya evet herjes hasya inşallah ilerlemeden geçer. Dün ıhlamur bal zencefil papatya çayı vs tükettim biraz toparlamıştı ama bolca dinlenmeye çalışKizlar hasta olanlara geçmiş olsun
bende grip olucam galiba bugün başladı burnum gözüm akıyor c vitamini başladım inşallah ilerlemeden atlatırım
Rahatlatmısti canımFayda etti mi canım ya bazı günler çok oluyor hırıltısı
Papatya çayı içtin varmı bı değişik lik kuzumAra sıra kanamalar oluyor canım adam akıllı doktor bulmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım ya evet herjes hasya inşallah ilerlemeden geçer. Dün ıhlamur bal zencefil papatya çayı vs tükettim biraz toparlamıştı ama bolca dinlenmeye çalış
Ay evet aynen öyle oluyor tam uyuyoruz kalkıyorlarMizirdansin emzirim diye bekliyorum şimdi ben uyurum kalkar emmeye