Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Normalde 4.aydan itibaren verilebilir sizin de 3.ay bitmiş yemesi sorun olmaz Alalhin izniyle de bu pişirilerek verilen kaşık mamasi sen pişirmeden verdiysen o sorun yapar içinde pirinç unu var sonuçta.

Deneyim kuzum iyi dedin vitaminlerime bakıldı ama şuanda direncim bağışıklıgim baya düşük muhtemelen pekmez yiyim
Evet canım kesinlikle birebir akşamları o şekilde yapın sabhlrıda aç karınlar 1 yemek kaşığı için ama doğal olmalı çoo faydasını görür bide ıhlamur ballı sürekli için
Benimde boğazım yanıyor bende yapim

Bende bilemedim canım bizde meme reddi oluyor ya onun gibi bir şey mi acaba. Seni emiyor mu canım peki

Canım Allah kolaylık versin mamada değiştirmişsin doktoruna sor ona göre verirsin şimdi biz yanlış bisey söylemeyelim kuzun daha küçük doktor daha iyi yönlendirir
Canım doktorada söyledim ama kilo alımı iyi diye önemsemedi açıkcası tahlillerdise yapıldı muayende de bişey çıkmadı ama çocuk bildiğin aç kalıyor bazen doktora arı maması desem bırakmaz ek gıdayada ben dedim hocam yemiyor çocuk ne yapalım felan öyle başlayalım dedik

Bende bilemedim canım bizde meme reddi oluyor ya onun gibi bir şey mi acaba. Seni emiyor mu canım peki
Yok canım bu reddetmek değil redetmek olsyadı kısa sürüyordu işine heldiği gibi oynuyor yiyiyor zaten göğüsümde süt yok denilecek kadar azdı 2. Ay hem biberonu hem göğüsümü tutmayınca olan az bir kaç damla sütte gitti

Normalde 4.aydan itibaren verilebilir sizin de 3.ay bitmiş yemesi sorun olmaz Alalhin izniyle de bu pişirilerek verilen kaşık mamasi sen pişirmeden verdiysen o sorun yapar içinde pirinç unu var sonuçta.
Evet canım kaşık maması ama ben bir kere kaynayınca kapattım sıvı yaptım biberondan geçeçek şekilde zaten çok vermek istemiyorum bazen 6-7 saat yemiyor zorlayıncada ağlayarak yiyiyor o zamnlarda bir kere versem yeter genellikle uykuda yakalayarak vermeye çalışıyorum

Ek gıdayı sever inşallah canım başladın mı peki

Ver canım bir şey olmaz pişirmeyi iyi yap sindirimi etkilemesin sonradan su ile inceltirsin

Ver canım bir şey olmaz pişirmeyi iyi yap sindirimi etkilemesin sonradan su ile inceltirsin
Öyle yapıyorum canım başka çarem kalmadı en azından günde bir kere versem bile beni kurtarır uzun saatler yemiyor o zaman veririm bide aksine arı mamasını beğendi ağlıyor ağzından çekince sen git o kadar mama alayım beğenme ac içerklilerdende aldım ama arı mamayı sev

Erken müdahale et kuzum kötü salgın şimdiden ne varsa ye iç daha toparlanmadim ben balda yiyom bide limonlu ılık su iyi geldi dene herşeyi
Sabahtan beri bir şeyler içiyorum canım ama burnumda akmaya başlıyor galiba Of ya hiç hasta olmak istemiyorum Acaba bize polen serbest mi ki biraz bağışıklığımı güçlendirmem lazım
Gurme bir bebek olacak o zaman kuzum seninki bilemedim yani ayakta falan devam et bakalım Allah kolaylık versin Ben de çoğu zaman ayakta emziriyorum kabul etmiyor memeyi
Eşime söyledim sağol canım
Güzele benziyor ama bakalım benim oğlan seviyor hikaye kitaplarını

Kıyamam ya meyve çorba yüklen.bilmiorum ki polen serbest mi acaba sormak lazım kuzum çok fena salgın ya ilk defada bu kdr ağır geciriorim

Kıyamam ya meyve çorba yüklen.bilmiorum ki polen serbest mi acaba sormak lazım kuzum çok fena salgın ya ilk defada bu kdr ağır geciriorim
Bi araştırcam onu ya aile hekimine gitcem ona da sorabilirim inşallah unutmazsam
Bu arada boğaz ağrısına ballı zencefilli zerdeçallı ılık su yaptım iyi geliyor

Acaba hangi mamayı sever bilsek keşke 1 ay daha idare edicen canım Allahım işini kolaylaştırsın kuzumuzda seni üzmeden içsin mamasını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…