- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.681
Normalde 4.aydan itibaren verilebilir sizin de 3.ay bitmiş yemesi sorun olmaz Alalhin izniyle de bu pişirilerek verilen kaşık mamasi sen pişirmeden verdiysen o sorun yapar içinde pirinç unu var sonuçta.Kızlar yaa bana akıl verin kafayı yiyeceğim bu 1.5 aydır kızım mamsını yemiyor biberonu diliyle itiyor şırımga ve kaşıkla verince ağlaya ağlaya yiyor mama değiştirdim olmadı kafayı yiyecektim sürekli uykuda yakalayarak veriyordum uyku dışında saatlerce aç kalıyor ve bu ara israf ettiğim mamamın Hadi hesabı yok doktor bişeyi yok dedi bütün tahliller yapıldı artık psikolojim bozuldu zorla yedirmekten aç olduğu içinde uyuyamıyordu bugün bir kaç kişi arı mama diyince artık aldım akşm deneyeyim dedim az önce formül mamalar gibi sıvı yaptıö bildiğiniz biberonu bitirdi bırakmadı hatta ağzından çektim biraz yedirdikten sonra ağladı ağzına tekrar biberonu verince hemen mıc mıc emdi bitirdi hatta biraz daha olsaydı yerdi ama bu sefer ben korkuyorum bişey olur mu diye günde bir defa veririm diyorum çünkü bazen 6-7 saat hiçbişey yemiyor doktor bu arada ek gıdaya erken başlarız dedi böyle olunca