-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.661
Bir tutam yeterli göz kararı yapıyorum bir tatlı kaşığı kadar yap.rengine tadına göre ayarların sonrasını.Mayis papatyası daha güzel oluyor cinsine göre fark eder.ona göre ayarlarsinNe kadar koyucaz peki canım 1 fincana
Sağol canım öyle yapmak lazım artıkGeçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun dikkat etmek lazım ben kemerini bağlıyorum artık daha hareketliler
Kal dioda kalmam sanırım düzen bozuluo öyle daha çok bugün baksinda akşam babası götürsün naptınız papatyaları ictinizmiBen de severim kokoreç bak canım istedi
Bi kaç güne daha iyi olursun canım annen sana şimdi mis gibi bakar
Öksürük alerjikte olabilir bi dr gidip test yaptır istersenNefes0858 kuzum ılık suya biraz limon sıktım oda yumuşattı ah şu öksürük bı gecse
Çok ağır grip oldum bı kaç gündürÖksürük alerjikte olabilir bi dr gidip test yaptır istersen
Alerjimde ne yapsan geçmiyor alerji ilacı içmeden
Geçmiş olsunÇok ağır grip oldum bı kaç gündürondan dolu dolu oda öksürük yapio bide daha önce sigara kullaniodum öyle tıkanma ondan da olabilir ama gecmesse test te yaptiriyim canım
Saol canımGeçmiş olsun
Tamam canım sağolBir tutam yeterli göz kararı yapıyorum bir tatlı kaşığı kadar yap.rengine tadına göre ayarların sonrasını.Mayis papatyası daha güzel oluyor cinsine göre fark eder.ona göre ayarlarsin
Benim de sadece gıcık öksürük var fena yapıyor beni ne yapsak geçer acaba bana biraz pekmez iyi geliyorNefes0858 kuzum ılık suya biraz limon sıktım oda yumuşattı ah şu öksürük bı gecse
Ahh herşeyi deniorum güya uyucaktim hiç uyumadım hiriliti göğsümde gıcık yapio uyutmuo en son gece üç te kalktım sabhta yarım saat komple uykusuzumBenim de sadece gıcık öksürük var fena yapıyor beni ne yapsak geçer acaba bana biraz pekmez iyi geliyor
Papatya çayını almadım bugün markette poşet vardı aktarada gitmedim yarın aldırırım eşime
Uykusuzluk da insanı perişan ediyor annende kal bence biraz sen canımAhh herşeyi deniorum güya uyucaktim hiç uyumadım hiriliti göğsümde gıcık yapio uyutmuo en son gece üç te kalktım sabhta yarım saat komple uykusuzumsıcak ıhlamur papatya iç kuzum şifa olur çok fena kimle konuşsam hasta hiç evden cikmayalim desek bu seferde baba si işten getircek.papatya çayı içen ler uyuyup kaldı mı acaba kimseden ses cikmio
Kuzum öksrüüj için ne yapmıştık biz cpvidde konuşmuştuk burada. Pekmezin içine biraz tereyağı ve limon muyduHiç sevmem annm bugün kelle paça yapio tavuk suyu et suyu içtim sürekli çorba iciomkıyamam kuzum bazen öyle oluoz ben mesajın başını yaziom yollayamoom bile
Çok düzen seven bı çocuk kuzum ondan yoksa bebek gibi bakılmaya kim hayır der eşimde dio sen kal istersen daha da dagilirzUykusuzluk da insanı perişan ediyor annende kal bence biraz sen canım
Ne kadar dikkat etsekde eşlerimiz çalışıyor
Uyumuş olabilirler
Deneyim kuzum iyi dedin vitaminlerime bakıldı ama şuanda direncim bağışıklıgim baya düşük muhtemelen pekmez yiyimKuzum öksrüüj için ne yapmıştık biz cpvidde konuşmuştuk burada. Pekmezin içine biraz tereyağı ve limon muyduSun Raha sen yapmıştın galiba dimi
Evet canım kesinlikle birebir akşamları o şekilde yapın sabhlrıda aç karınlar 1 yemek kaşığı için ama doğal olmalı çoo faydasını görür bide ıhlamur ballı sürekli içinKuzum öksrüüj için ne yapmıştık biz cpvidde konuşmuştuk burada. Pekmezin içine biraz tereyağı ve limon muyduSun Raha sen yapmıştın galiba dimi
Canım Allah kolaylık versin mamada değiştirmişsin doktoruna sor ona göre verirsin şimdi biz yanlış bisey söylemeyelim kuzun daha küçük doktor daha iyi yönlendirirKızlar yaa bana akıl verin kafayı yiyeceğim bu 1.5 aydır kızım mamsını yemiyor biberonu diliyle itiyor şırımga ve kaşıkla verince ağlaya ağlaya yiyor mama değiştirdim olmadı kafayı yiyecektim sürekli uykuda yakalayarak veriyordum uyku dışında saatlerce aç kalıyor ve bu ara israf ettiğim mamamın Hadi hesabı yok doktor bişeyi yok dedi bütün tahliller yapıldı artık psikolojim bozuldu zorla yedirmekten aç olduğu içinde uyuyamıyordu bugün bir kaç kişi arı mama diyince artık aldım akşm deneyeyim dedim az önce formül mamalar gibi sıvı yaptıö bildiğiniz biberonu bitirdi bırakmadı hatta ağzından çektim biraz yedirdikten sonra ağladı ağzına tekrar biberonu verince hemen mıc mıc emdi bitirdi hatta biraz daha olsaydı yerdi ama bu sefer ben korkuyorum bişey olur mu diye günde bir defa veririm diyorum çünkü bazen 6-7 saat hiçbişey yemiyor doktor bu arada ek gıdaya erken başlarız dedi böyle olunca