- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.641
Bnde öyle tutmaktan göğsüm ağrıdi sanırım daha da oksuresim gelio kuzumBenide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasınbiraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi bisey
Diğer oğluma kullanmıştım ben de çok iyi bağışıklık güçlendiriyor tavsiye ederimO umca ne ya bir iki yerde daha gördüm
Evet kuzum sıcak bişey niyetine iki bardak iç şifa olsun sakinlestirio kolay uyuyoBende alayım bugün hem hastalığıma iyi gelir hem oglusum biraz uyur
Aktar yakınsa ot al kuzum ben öyle yaptım ama sallama kolaysa ise oda işe yarar bncePoşet olandanmi alsak ot olarak mı alsak
Aynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldıAhh keşke Aminnhele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallah
Şifa olsun kuzum dene valla diolardi iç die çocuk sakinler hemde süt artsın die icmemistim ama valla bizim oğlan beni şaşırttıMaşallah hemen aldiyorum eşimeBize de etki eder inşallah
Her zaman açık aktardan Tercih ederim daha etkili katkısız oluyorPoşet olandanmi alsak ot olarak mı alsak
Kıyamam geçmiş olsun kuzum büyüdüler artık bnimki bile kayiyoAynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldıNasıl korktum gözünün kenarı morardı yara oldu.Artik korkuyorum bırakmaya kemer baglammadan bırakmam bir daha
Aa tamam o zaman canım ben bunu kaybetmeyeyim ileride lazım olur belkiEvet canım grip gibi olunca doktoru yazmış 5 gün kullanmış ilerlemeden geçmiş
Of Sorma Hele yatağa yatıyorum Beni de aynı gıcık tutuyor koş suyu al dışarı çık öksürBenide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasınbiraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi bisey
Tamam canım ss aldımDiğer oğluma kullanmıştım ben de çok iyi bağışıklık güçlendiriyor tavsiye ederim
Bitki çaylarında poşet pek almayın kuzum ya zararlı olabiliyormuş onlar yani poşetlerPoşet olandanmi alsak ot olarak mı alsak
Ay kuzum ya kıyamam ben de çok korkuyorum düşmesinden Aman emniyet kemerini bağlamadan ayrılma yanından Sizinkiler daha büyük Artık rahatça dönüyordurAynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldıNasıl korktum gözünün kenarı morardı yara oldu.Artik korkuyorum bırakmaya kemer baglammadan bırakmam bir daha
Hahah yap canım
Yok kuzum fazla içmem çocuk doktoru aklıma soktuAa tamam o zaman canım ben bunu kaybetmeyeyim ileride lazım olur belki
Of Sorma Hele yatağa yatıyorum Beni de aynı gıcık tutuyor koş suyu al dışarı çık öksürBen de covidden kaldı bu
Tamam canım ss aldım
Bitki çaylarında poşet pek almayın kuzum ya zararlı olabiliyormuş onlar yani poşetler
Ay kuzum ya kıyamam ben de çok korkuyorum düşmesinden Aman emniyet kemerini bağlamadan ayrılma yanından Sizinkiler daha büyük Artık rahatça dönüyordur
Hahah yap canımama çok fazla içme bitki çaylarını çok fazla içince etkiden çok yan etkileri oluyor
Çocuk durmuyor yazamıyorum da kendin içinde et et suyuna çorba yapabilirsinYok kuzum fazla içmem çocuk doktoru aklıma soktunette baktım lohusa için faydalihemde süt artırmada yazıp iki bardak içilebilir die ama çok ta içmem en azından bı düzen oluşsa hiç gündüz uykumuz yok gibiydi bakalım
Hiç sevmem annm bugün kelle paça yapio tavuk suyu et suyu içtim sürekli çorba iciomÇocuk durmuyor yazamıyorum da kendin içinde et et suyuna çorba yapabilirsin
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun dikkat etmek lazım ben kemerini bağlıyorum artık daha hareketlilerAynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldıNasıl korktum gözünün kenarı morardı yara oldu.Artik korkuyorum bırakmaya kemer baglammadan bırakmam bir daha
Ne kadar koyucaz peki canım 1 fincanaHer zaman açık aktardan Tercih ederim daha etkili katkısız oluyor
İç ic şifa olsun içine de bol sarımsak sirke çok severimHiç sevmem annm bugün kelle paça yapio tavuk suyu et suyu içtim sürekli çorba iciomkıyamam kuzum bazen öyle oluoz ben mesajın başını yaziom yollayamoom bile
Cocum için mecbur icicem kokoreç srviom da onu hiç srvmiom artık limonlu su aklıma ne gelirse iciomİç ic şifa olsun içine de bol sarımsak sirke çok severim
Ben de severim kokoreç bak canım istediCocum için mecbur icicem kokoreç srviom da onu hiç srvmiom artık limonlu su aklıma ne gelirse iciom