Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasın😂😂😂 biraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi bisey 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bnde öyle tutmaktan göğsüm ağrıdi sanırım daha da oksuresim gelio kuzum🙈😆😆

Ahh keşke Aminn 🤲🤲 hele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım😅 bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallah 😅😅😅
Aynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldı 😥Nasıl korktum gözünün kenarı morardı yara oldu.Artik korkuyorum bırakmaya kemer baglammadan bırakmam bir daha

Aynı ben geçen pusete koydum yanımda yemek yapıyorum arada da konuşuyor bakıyordum.Arkami bir döndüm yüz üstü yere çakıldı 😥Nasıl korktum gözünün kenarı morardı yara oldu.Artik korkuyorum bırakmaya kemer baglammadan bırakmam bir daha
Kıyamam geçmiş olsun kuzum büyüdüler artık bnimki bile kayiyo

Misal kızlar ben gündüz uyutamiomdum koyuyodu uyaniodu kucak istemiodu ayakta sallanmak istemio du şimdi geldik anneme emdi yatırdım uyudu tepesinde bağırdık kusmasa uyurdu biraz oynadı dedesiyle ayağıma aldım salladım gitti gozler.diom ben mi abarttım ama bizom ki şuanda kucak ister ağlardı halbuki uyumak istiodu cocum bu arada ayağımda sallarken bide beyaz gürültü yu aciorumki sonrasın da gürültü de uyanmasın. Sonra kapatiorum gece emzirmede de bunu yapiorum eğer kaka yapmassa direk emzik beyaz gürültü yatio bizim gündü Z sıkıntı liydi sanırım onuda çözdük gibi ama ben i sorarsanız ben hiç böle hasta olmadim çok kötüyüm😔 ıhlamur papatya parol çorba takiliom

Evet canım grip gibi olunca doktoru yazmış 5 gün kullanmış ilerlemeden geçmiş
Aa tamam o zaman canım ben bunu kaybetmeyeyim ileride lazım olur belki
Benide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasın😂😂😂 biraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi bisey 🤦‍♀️🤦‍♀️
Of Sorma Hele yatağa yatıyorum Beni de aynı gıcık tutuyor koş suyu al dışarı çık öksür😅😅 Ben de covidden kaldı bu
Diğer oğluma kullanmıştım ben de çok iyi bağışıklık güçlendiriyor tavsiye ederim
Tamam canım ss aldım 🤩
Poşet olandanmi alsak ot olarak mı alsak 🤔
Bitki çaylarında poşet pek almayın kuzum ya zararlı olabiliyormuş onlar yani poşetler
Ay kuzum ya kıyamam ben de çok korkuyorum düşmesinden Aman emniyet kemerini bağlamadan ayrılma yanından Sizinkiler daha büyük Artık rahatça dönüyordur
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bnde adımı papatyasu yapcam benimde artık vazgeçilmez im🙈
Hahah yap canım 😅 ama çok fazla içme bitki çaylarını çok fazla içince etkiden çok yan etkileri oluyor

Aa tamam o zaman canım ben bunu kaybetmeyeyim ileride lazım olur belki

Of Sorma Hele yatağa yatıyorum Beni de aynı gıcık tutuyor koş suyu al dışarı çık öksür😅😅 Ben de covidden kaldı bu

Tamam canım ss aldım 🤩

Bitki çaylarında poşet pek almayın kuzum ya zararlı olabiliyormuş onlar yani poşetler

Ay kuzum ya kıyamam ben de çok korkuyorum düşmesinden Aman emniyet kemerini bağlamadan ayrılma yanından Sizinkiler daha büyük Artık rahatça dönüyordur

Hahah yap canım 😅 ama çok fazla içme bitki çaylarını çok fazla içince etkiden çok yan etkileri oluyor
Yok kuzum fazla içmem çocuk doktoru aklıma soktu 🙈 nette baktım lohusa için faydalihemde süt artırmada yazıp iki bardak içilebilir die ama çok ta içmem en azından bı düzen oluşsa hiç gündüz uykumuz yok gibiydi bakalım

Yok kuzum fazla içmem çocuk doktoru aklıma soktu 🙈 nette baktım lohusa için faydalihemde süt artırmada yazıp iki bardak içilebilir die ama çok ta içmem en azından bı düzen oluşsa hiç gündüz uykumuz yok gibiydi bakalım
Çocuk durmuyor yazamıyorum da kendin içinde et et suyuna çorba yapabilirsin

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun dikkat etmek lazım ben kemerini bağlıyorum artık daha hareketliler

X