Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kendimize mi?
Benim değer yerlerde. Hicbirsey kullanmıyorum. Ama halsizim kemiklerim ağrıyordün eğilemedim ya
Yok kuzum bebelere 4. Ay da başlanıyor. Başlayanlar ne kullanıyor acaba dedim
Benimde vitaminler iyi çıkmıştı bir şey kullanmıyorum ama bu gidişimde istiycem saçlarım çok dökülüyor avuç avuç saç topluyorm

Kızlar demir için ne kullanıyorsunuz
Canım biz Ferrum damla kullanıyoruz bu aya kadar kendimde Ferrum hap kullanıyordum tahlil yaptırdım gerek yok düzelmiş kullanma dedi doktor.
Saçlara yapacak bişey yok benimde avuç avuç dökülüyor saçım azaldı zamanla düzeliyormus

Bize de bestiron yazdı onu alcam büyük ihtimalle
Ya vitamin isteyin falan diyorlar geçen biri de durumda sormuştu. Aile hekimine gidince bi sor bakim sende verir belki

Bize de bestiron yazdı onu alcam büyük ihtimalle
Ya vitamin isteyin falan diyorlar geçen biri de durumda sormuştu. Aile hekimine gidince bi sor bakim sende verir belki
Dün gitmiştim aklıma gelse sorardım artık bi dahakine
Yok kuzum az çıkmıştı
İnşallah çıkmaz canım kaç gün kontrol et dedi doktor
Ben aşıları aldım sağlık ocağında yaptırdım canım hemşire çok çıkmaz merak etme dedi bugün 37 oluyor en fazla

Dün gitmiştim aklıma gelse sorardım artık bi dahakine

Ben aşıları aldım sağlık ocağında yaptırdım canım hemşire çok çıkmaz merak etme dedi bugün 37 oluyor en fazla
Kuzum okudim yazamadım şukur oglus iyi biz yaramazla ugrasioz eşim de belini incitti akşam da yardım edemio bugün bizdede güncelleme oldu dueduk yere aglio kucağa alsam onda bile aglio vardır bı sıkıntı si anlayamiorum havalar bizdede soğudu birden belkide ondan bizim bebe çok nazlı

Kızlar demir için ne kullanıyorsunuz
Canım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Hemşirede sordu vericekti damlamı görünce bu iyi dedi

Geçmiş olsun canım
Bizde huzursuzluk var bugün ateş 37.2 falan oluyor uyumadı doğru düzgün hapşırıyor arada inşallah hasta olmaz ben annemdeyim eşim grip diye burda olmasam evde pilim biterdi yemek yapma ev toplama derdi yok oglusla uğraşıyorum bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…