- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.501
Bizimde kanımız düşük doktor ferrum kullandırıyor bi dahaki ay tahlil yapılacak halen düşükse hematolojiye göndericem dedi bu damlayı bende sorayımCanım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Hemşirede sordu vericekti damlamı görünce bu iyi dedi
Kıyamam ya o hapşırık bizdede var aman ateşlenmesn die kalın giydirmedim ayakları buz gibiydi çorapla bile şimdi hava değişimi oldu hepsi çok iyi yapmışsın canım sadece oglusla ilgilen geçmiş olsun inşallah canımGeçmiş olsun canım
Bizde huzursuzluk var bugün ateş 37.2 falan oluyor uyumadı doğru düzgün hapşırıyor arada inşallah hasta olmazben annemdeyim eşim grip diye burda olmasam evde pilim biterdi yemek yapma ev toplama derdi yok oglusla uğraşıyorum bütün gün
Evet o temiz içerikli damla ben de onun dvitini kullanıyorum demirini de sipariş verdim.Canım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Kesinlikle sor canım bitkisel zaten ben araştırdım baya içeriğide iyi en azından demir damlası felan ayrı değil bir hepsiBizimde kanımız düşük doktor ferrum kullandırıyor bi dahaki ay tahlil yapılacak halen düşükse hematolojiye göndericem dedi bu damlayı bende sorayım
Benim doktorum bana kilo felan demed sadece 6 damla sabahları aç karınla mamasını yemeden yarım saat önce veriyorumEvet o temiz içerikli damla ben de onun dvitini kullanıyorum demirini de sipariş verdim.
Kaç damla olarak kullanıyorsun kilo başına bir damla şeklinde mi
Tamam canım iyiymiş ikisi bir aradaCanım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Ana sayfada gittiBizim son durum 2 gündür keyifsiz ve huzursuzluk var mızmız üstüne bugün hafif burun akıntısı eklendi aşıdan sonra bunlar eklenince daha zorlaştı ben annemdeyim ama sadece beni istiyor uyku zaten yok bendebebeğim iyi olsun uykusuz kalırım ben keyfi olmayınca içim gidiyor
Kimyonsu nereye gitmiş
Bol bol emzırıyorum calpol sadece aşı yapıldığı akşam ateş olunca verdim canımAna sayfada gitti
Halbuki tartışma bişey de yoktu ama
Calpol veriyor musun canım bol bol emzir
Swet bişey paylaşmıştı ondan sonra oldu oda gittiBol bol emzırıyorum calpol sadece aşı yapıldığı akşam ateş olunca verdim canım
Ayağımda uyursa uzun uyuyor yoksa hemen kalkıyor mızırdanıyor
Hangi ana sayfaswette gitmiş
İkilemde kaldım versemmi diye uyansın devam ederse huysuzluk vereyim 1 kasık belki bacağı ağrıyor onunda huzursuzluğu varSwet bişey paylaşmıştı ondan sonra oldu oda gitti
Burnu akıyorsa onun içinde var ağrısı olmasın
Yaa bizimkide öyle ayağımda olursa uzun uyuyor yoksa en fazla 20 dk uyuyorBol bol emzırıyorum calpol sadece aşı yapıldığı akşam ateş olunca verdim canım
Ayağımda uyursa uzun uyuyor yoksa hemen kalkıyor mızırdanıyor
Hangi ana sayfaswette gitmiş
Aynen öyle vallahi büyüdükce düzelecek daha rahat olacağız dedik aksine bozuyor bizim kiArtık grup gittikçe sessizleşiyordu
Çünkü artık minnak bıdıklar analarını bırakmıyor
Yok anam oyun halısı dönence hikaye oldu bizde.
Beyefendinin başında durup oynarsak ne ala
Nereye gittin geldin neler oluyorSelamm beybisular ❣ ❤
Ufak bir ban meselesiNereye gittin geldin neler oluyor
Ayy bak tel değilmişim ya. İnanılmaz bağımlı oldular dimi pöff kucakta ev işi yapıyorzAynen öyle vallahi büyüdükce düzelecek daha rahat olacağız dedik aksine bozuyor bizim kiOdadan çıkar çıkmaz ağlıyor hiç tek durmak istemiyor.Aksama kadar da kucakta ne bel kalıyor ne kol
Ben de düşündüm de vazgcetim sonradan artık içine sığmaz pek kullanmam diye.En baştan almak lazımdı.Uykusu pek yok gündüzleri arada şaşırtıyor uyuyir onda da ses olmasin diye yine iş yapamıyorum.Evi bir şeyler götürecek yakındaAyy bak tel değilmişim ya. İnanılmaz bamlı oldular dimi pöff kucakta ev işi yapıyorzev için kanguru almayı düşünüyorum inan