Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Hemşirede sordu vericekti damlamı görünce bu iyi dedi
Bizimde kanımız düşük doktor ferrum kullandırıyor bi dahaki ay tahlil yapılacak halen düşükse hematolojiye göndericem dedi bu damlayı bende sorayım

Geçmiş olsun canım
Bizde huzursuzluk var bugün ateş 37.2 falan oluyor uyumadı doğru düzgün hapşırıyor arada inşallah hasta olmaz 😔 ben annemdeyim eşim grip diye burda olmasam evde pilim biterdi yemek yapma ev toplama derdi yok oglusla uğraşıyorum bütün gün
Kıyamam ya o hapşırık bizdede var aman ateşlenmesn die kalın giydirmedim ayakları buz gibiydi çorapla bile şimdi hava değişimi oldu hepsi çok iyi yapmışsın canım sadece oglusla ilgilen geçmiş olsun inşallah canım

Canım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındaki
Evet o temiz içerikli damla ben de onun dvitini kullanıyorum demirini de sipariş verdim.
Kaç damla olarak kullanıyorsun kilo başına bir damla şeklinde mi

Bizimde kanımız düşük doktor ferrum kullandırıyor bi dahaki ay tahlil yapılacak halen düşükse hematolojiye göndericem dedi bu damlayı bende sorayım
Kesinlikle sor canım bitkisel zaten ben araştırdım baya içeriğide iyi en azından demir damlası felan ayrı değil bir hepsi

Tamam canım iyiymiş ikisi bir arada 🤩 şifalar olsun minnoşa 🥰

Bizim son durum 2 gündür keyifsiz ve huzursuzluk var mızmız üstüne bugün hafif burun akıntısı eklendi aşıdan sonra bunlar eklenince daha zorlaştı ben annemdeyim ama sadece beni istiyor uyku zaten yok bende 😔😔 bebeğim iyi olsun uykusuz kalırım ben keyfi olmayınca içim gidiyor 🥺🥺
Kimyonsu nereye gitmiş 🤔

Bizim son durum 2 gündür keyifsiz ve huzursuzluk var mızmız üstüne bugün hafif burun akıntısı eklendi aşıdan sonra bunlar eklenince daha zorlaştı ben annemdeyim ama sadece beni istiyor uyku zaten yok bende 😔😔 bebeğim iyi olsun uykusuz kalırım ben keyfi olmayınca içim gidiyor 🥺🥺
Kimyonsu nereye gitmiş 🤔
Ana sayfada gitti
Halbuki tartışma bişey de yoktu ama 😒
Calpol veriyor musun canım bol bol emzir

Ana sayfada gitti
Halbuki tartışma bişey de yoktu ama 😒
Calpol veriyor musun canım bol bol emzir
Bol bol emzırıyorum calpol sadece aşı yapıldığı akşam ateş olunca verdim canım
Ayağımda uyursa uzun uyuyor yoksa hemen kalkıyor mızırdanıyor
Hangi ana sayfa 🤔 swette gitmiş

Swet bişey paylaşmıştı ondan sonra oldu oda gitti
Burnu akıyorsa onun içinde var ağrısı olmasın

Yaa bizimkide öyle ayağımda olursa uzun uyuyor yoksa en fazla 20 dk uyuyor
Bende simdi gördüm kızlar gitmis🤷‍♀️

Artık grup gittikçe sessizleşiyordu😅😅
Çünkü artık minnak bıdıklar analarını bırakmıyor 😅😅
Yok anam oyun halısı dönence hikaye oldu bizde.
Beyefendinin başında durup oynarsak ne ala 😏
Aynen öyle vallahi büyüdükce düzelecek daha rahat olacağız dedik aksine bozuyor bizim ki 😅Odadan çıkar çıkmaz ağlıyor hiç tek durmak istemiyor.Aksama kadar da kucakta ne bel kalıyor ne kol 😏

Aynen öyle vallahi büyüdükce düzelecek daha rahat olacağız dedik aksine bozuyor bizim ki 😅Odadan çıkar çıkmaz ağlıyor hiç tek durmak istemiyor.Aksama kadar da kucakta ne bel kalıyor ne kol 😏
Ayy bak tel değilmişim ya. İnanılmaz bağımlı oldular dimi pöff kucakta ev işi yapıyorz 😑ev için kanguru almayı düşünüyorum inan

Ayy bak tel değilmişim ya. İnanılmaz bamlı oldular dimi pöff kucakta ev işi yapıyorz 😑ev için kanguru almayı düşünüyorum inan
Ben de düşündüm de vazgcetim sonradan artık içine sığmaz pek kullanmam diye.En baştan almak lazımdı.Uykusu pek yok gündüzleri arada şaşırtıyor uyuyir onda da ses olmasin diye yine iş yapamıyorum.Evi bir şeyler götürecek yakında 🤣

X