Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizimde küçüldü kıyafetleri kışlık alışveriş yapmam lazım

Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dedi
Anladım canım bize daha erken ama bir an önce 6. Aya ışınlanmak istiyorum. Kendi otursun misal acayip meraklı bir bebe oldu ya yemek bile yedirmiyor. Masaya koycam yakınca kendini yicem yemek diye

Anladım canım bize daha erken ama bir an önce 6. Aya ışınlanmak istiyorum. Kendi otursun misal acayip meraklı bir bebe oldu ya yemek bile yedirmiyor. Masaya koycam yakınca kendini yicem yemek diye
Oyle diyorum bende o zamanda bugunlerini ararsın diyorlar ama otursa daha rahat eder ya kucakta ya yatıyor sıkılıyorlar otursalar ellerine bisey veririz oynarlar falan yemek yemeye fırsat vermiyorlarki doymadan kalkıyorum masadan sonra tatlı niyetine onu yiyorum

Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dedi
Bizde aynı
Ama bn doktordan gizli 5 aylıkken ufak tefek verdim
Yaşına kadar anne sütü ana öğün diyor

Tamam anne sütü faydalı hiç bisey onun yerini tutmazda 1 yaşına kadarda ana öğün olmaz e bu çocuk ne zaman yemek yemeye başlıcak 2 yaşında mı
1 yaşına kadar ana öğün olacak kapasiteye sahipmiş. İşte bi bilsem
Diş dönemi hep memedeyiz biz diğer zamanlar bazen az bazen çok değişiyor yoğurt çok veriyorum kalsiyum olarak diğerlerinizde zaten 2-3 kaşık anca

Yaa bende ek gıdaya geçsek de az rahatlasam diyordum

Uyku tulumu mu benim yeğeniminden kalma var ama oda küçük olur gerçi ev sıcak oluyor pijama yeter
O zaman iyiymiş canım duruma göre alırsın sen ya da ince olanlar var onları tercih edersin
Kucakta yatmak mı ne kaaa güzel bizim kucakta yattığımjz tek yer emerken gerisi hep yüzü dışa dönük.
Ye annesi tam bal tatlı bunlar yılların acısını çıkarıyorlar bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…