- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.521
Haha kız nasıl yazmışım mesajıBen de düşündüm de vazgcetim sonradan artık içine sığmaz pek kullanmam diye.En baştan almak lazımdı.Uykusu pek yok gündüzleri arada şaşırtıyor uyuyir onda da ses olmasin diye yine iş yapamıyorum.Evi bir şeyler götürecek yakında
Sağol canım bu gece gibi bir gece yaşamadım cok şükür bugün daha iyiyiz aşı huzursuzluğu fenaymış
Çok şükür canım ya bide iki aşıydı hadi bakalım inşallah diğer dozları rahat geçsinSağol canım bu gece gibi bir gece yaşamadım cok şükür bugün daha iyiyiz aşı huzursuzluğu fenaymış
Sende nereye gidiyorsun uslu dur kız
3 aşıÇok şükür canım ya bide iki aşıydı hadi bakalım inşallah diğer dozları rahat geçsin
Dini konularda celalleniyorum ya
Selam canım güle güle giysin paşamSlm kizlar bizde durum aynı oğlan durmuo ben birşeyler yetisttme derdinde bugün baktık oğlan kışlık yok duzgun daha doğrusu hiç yok gittik eşimle önce civile dioki nie bu kadar kalabalık dedim sen nie burdasın herkes kışlık alma derdinde ah şimdi aklım olsaydi daha önce alırdım şimdi herşey pahalıydı Şubat'ta yazlık seler alayım bebemeartık bı sezon önce takip etmeliyim
Saol canım evet valla yazlık alışverişi yapalım bugün yoruldu mu bebeim çok huysuz sürekli ağlıyorSelam canım güle güle giysin paşambende yapıcam kışlık alışveriş herşey uçmuş yazlıklar indirimdeyken seneye giymesi için alayım diyorum
Ah anneler can kurtaran3 aşıinşallah rahat geçer gözüm korktu valla aşı olduğu zaman yine anneme gelirim burda sadece bebisle ilgileniyorum rahat oluyor
Sakin sakin gitme bi yere
Yorulan bebe uyur bizimkiler tersine huysuzlanıyorSaol canım evet valla yazlık alışverişi yapalım bugün yoruldu mu bebeim çok huysuz sürekli ağlıyorsenin oglus nasi oldu nefesim
Valla anneler can yaAh anneler can kurtaranoy üç aşı mı maşallah yine iyi üstesinden gelmiş paşam şifa olsun minnakıma
Canım çekmektense eğer biberon tutuyorsa sağ önceden öyle verirsin sonrada emzirmeden sağarsın öyle emzirirsin diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun kuzumBu arada dün gece dişçiye gittik gitmemistim dayanamadım dün ama dişçi aneztesi verirsem 4 saat sonra sütü sağ çöpe at sonra iyice bosaldiktan sonra ver bebeğe dedi bende içime sinmedi döndümher akşam bu diş ağrısı yok çözümü yirmilik dişin yanında zayiflattu dişimi kendi doktorum çektir 4 saat sinda direk emzir dedi ama bu böle deyince yapamadım
Ahh bebisler ya kiyamm bide benim derdini anlmyinca istediği olmayinca dudağını bı buzuoYorulan bebe uyur bizimkiler tersine huysuzlanıyor
Benimki belli olmuyor bir iyi bir huysuz daha yeni sersemlettim kucağımda ayağıma aldım ama gözünü açıp mızırdayıp duruyor
4 günde bütün huyu değişti illa kucakta sallıcam dolaştırıp uyutucam inşallah normale döner
Canım biberon hiç kullanmadık iki tane almistm bide kaşık biberon var bide ama yinede bide almassa aç kalırsa yavrum DiomCanım çekmektense eğer biberon tutuyorsa sağ önceden öyle verirsin sonrada emzirmeden sağarsın öyle emzirirsin diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun kuzum
Önden bir denersin canımAhh bebisler ya kiyamm bide benim derdini anlmyinca istediği olmayinca dudağını bı buzuoo an nasi telaşa kapilioz
Canım biberon hiç kullanmadık iki tane almistm bide kaşık biberon var bide ama yinede bide almassa aç kalırsa yavrum Diomama agrida çok fena bise
Çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah benimde boğazda hafif yanma var sarımsaklı şeyler yiyorum limonlu çay içiyorum arada ballı ıhlamur içiyorum maske ile yaklaş kuzuya canım senin sütün korur onu bol bol emzirKızlar çok fena grip oldum neler icebiliorux emzirriken yutkunamiorum bile
Şimdi çocuk doktoruna yazdım parol tamol tablet ıhlamur papatya dedi ya dip dibe yattık kuzumla bide maskeden disardada çok korkuodu takarkenÇok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah benimde boğazda hafif yanma var sarımsaklı şeyler yiyorum limonlu çay içiyorum arada ballı ıhlamur içiyorum maske ile yaklaş kuzuya canım senin sütün korur onu bol bol emzir
Benim halim.bitik zaman geçtikçe düzelme yok aksine daha da zor bir bebiş oluyor.Hic durmuyor uyku yok ağlıyor içli içli hem de anlamadım ne oluyor böyleKimsenin sesi çıkmamış grup iyice sessizlesti napiyosunuz bebişler nasıl kızlarrrr
Bizde beraber yatıyoruz bende kaptım sanırım inşallah hafif geçiririz bebislerimize geçmeden geçip giderŞimdi çocuk doktoruna yazdım parol tamol tablet ıhlamur papatya dedi ya dip dibe yattık kuzumla bide maskeden disardada çok korkuodu takarkeninşallah ona geçmez herşey üst usste geldi dış bı taraftan bu grip aman sende dikkat et kuzum çok salginmis