Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Haha kız nasıl yazmışım mesajı harfleri yemişim kesin oğlan durmuyordu yine yazarken
Hepimizin ev aynı durumdadır emin ol. Yemek durumu da vahim. Hamileyken bol bol yemek yapıp dolaba mı atsaydık napsayduk

Sağol canım bu gece gibi bir gece yaşamadım cok şükür bugün daha iyiyiz aşı huzursuzluğu fenaymış
Sende nereye gidiyorsun uslu dur kız
Çok şükür canım ya bide iki aşıydı hadi bakalım inşallah diğer dozları rahat geçsin
Dini konularda celalleniyorum ya

Çok şükür canım ya bide iki aşıydı hadi bakalım inşallah diğer dozları rahat geçsin
Dini konularda celalleniyorum ya
3 aşı inşallah rahat geçer gözüm korktu valla aşı olduğu zaman yine anneme gelirim burda sadece bebisle ilgileniyorum rahat oluyor
Sakin sakin gitme bi yere

Slm kizlar bizde durum aynı oğlan durmuo ben birşeyler yetisttme derdinde bugün baktık oğlan kışlık yok duzgun daha doğrusu hiç yok gittik eşimle önce civile dioki nie bu kadar kalabalık dedim sen nie burdasın herkes kışlık alma derdinde ah şimdi aklım olsaydi daha önce alırdım şimdi herşey pahalıydı Şubat'ta yazlık seler alayım bebeme artık bı sezon önce takip etmeliyim

Selam canım güle güle giysin paşam bende yapıcam kışlık alışveriş herşey uçmuş yazlıklar indirimdeyken seneye giymesi için alayım diyorum

Selam canım güle güle giysin paşam bende yapıcam kışlık alışveriş herşey uçmuş yazlıklar indirimdeyken seneye giymesi için alayım diyorum
Saol canım evet valla yazlık alışverişi yapalım bugün yoruldu mu bebeim çok huysuz sürekli ağlıyor senin oglus nasi oldu nefesim

3 aşı inşallah rahat geçer gözüm korktu valla aşı olduğu zaman yine anneme gelirim burda sadece bebisle ilgileniyorum rahat oluyor
Sakin sakin gitme bi yere
Ah anneler can kurtaran oy üç aşı mı maşallah yine iyi üstesinden gelmiş paşam şifa olsun minnakıma

Bu arada dün gece dişçiye gittik gitmemistim dayanamadım dün ama dişçi aneztesi verirsem 4 saat sonra sütü sağ çöpe at sonra iyice bosaldiktan sonra ver bebeğe dedi bende içime sinmedi döndüm her akşam bu diş ağrısı yok çözümü yirmilik dişin yanında zayiflattu dişimi kendi doktorum çektir 4 saat sinda direk emzir dedi ama bu böle deyince yapamadım

Saol canım evet valla yazlık alışverişi yapalım bugün yoruldu mu bebeim çok huysuz sürekli ağlıyor senin oglus nasi oldu nefesim
Yorulan bebe uyur bizimkiler tersine huysuzlanıyor
Benimki belli olmuyor bir iyi bir huysuz daha yeni sersemlettim kucağımda ayağıma aldım ama gözünü açıp mızırdayıp duruyor
4 günde bütün huyu değişti illa kucakta sallıcam dolaştırıp uyutucam inşallah normale döner

Ah anneler can kurtaran oy üç aşı mı maşallah yine iyi üstesinden gelmiş paşam şifa olsun minnakıma
Valla anneler can ya
Evet canım rotayıda beraber oldu hepsi bi arada bi yönden iyi oldu bir anda çekti yavrum zor oldu ama herşey onun sağlığı için
Amin teyzesi teşekkür ederiz

Canım çekmektense eğer biberon tutuyorsa sağ önceden öyle verirsin sonrada emzirmeden sağarsın öyle emzirirsin diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun kuzum

Ahh bebisler ya kiyamm bide benim derdini anlmyinca istediği olmayinca dudağını bı buzuo o an nasi telaşa kapilioz
Canım çekmektense eğer biberon tutuyorsa sağ önceden öyle verirsin sonrada emzirmeden sağarsın öyle emzirirsin diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun kuzum
Canım biberon hiç kullanmadık iki tane almistm bide kaşık biberon var bide ama yinede bide almassa aç kalırsa yavrum Diomama agrida çok fena bise

Önden bir denersin canım

Kızlar çok fena grip oldum neler icebiliorux emzirriken yutkunamiorum bile
Çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah benimde boğazda hafif yanma var sarımsaklı şeyler yiyorum limonlu çay içiyorum arada ballı ıhlamur içiyorum maske ile yaklaş kuzuya canım senin sütün korur onu bol bol emzir

Şimdi çocuk doktoruna yazdım parol tamol tablet ıhlamur papatya dedi ya dip dibe yattık kuzumla bide maskeden disardada çok korkuodu takarken inşallah ona geçmez herşey üst usste geldi dış bı taraftan bu grip aman sende dikkat et kuzum çok salginmis

Bizde beraber yatıyoruz bende kaptım sanırım inşallah hafif geçiririz bebislerimize geçmeden geçip gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…