Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizdr alerji çıktı kuzum onu araştırırken köpüklü kaka da alerji belirtisi imiş sürekli olursa doktoruna bilgi ver
Evet kuzum konuştuk şimdi artık fitilsiz kendisi yapıyor gaz sancılarımizda bitti köpüksüz ne alerjisi süt mü kuzum

Ay kızlar ek gıdaya geçtiniz bende heves ediyorum da Dr mu diyor geçebilirsiniz diye 😋😋
Bizim takvim yaşımıza göre 7 aylığız ama doğum haftamiza göre 3 aylık gelişimi de 3 ay gibi tüm ilerlemeler bu aya göre takip ediliyor kuzum sağa dönmeler başladı konuşmalara tepki vermeler ses çıkarmalar gülücükler başı dik tutma bunlar var şuan

Evet kuzum konuştuk şimdi artık fitilsiz kendisi yapıyor gaz sancılarımizda bitti köpüksüz ne alerjisi süt mü kuzum
Çok şükür canım normale dönmesine sevindim. Henüz ne alerjisi bilmiyorum canım alerji bölümüne randevu almaya çalışıyoruz 🥺
Bizim takvim yaşımıza göre 7 aylığız ama doğum haftamiza göre 3 aylık gelişimi de 3 ay gibi tüm ilerlemeler bu aya göre takip ediliyor kuzum sağa dönmeler başladı konuşmalara tepki vermeler ses çıkarmalar gülücükler başı dik tutma bunlar var şuan
Oyy maşallah ben onun gülücüklerini yerim 🥰🥰

Sağol nefesim çok şükür ki hemen atlattı kuzum sizler nasılsınız canlarim
İyiyiz çok şükür canım bugün rotavirus son doz menenjit aşıları ilk dozlarını olduk.
Babamız grip bize geçmesin diye anneme geldik burda kalıyoruz.
Sen nasılsın teyze balı nasıl 🥰

Bitmiyor ki güncellemeleri :işsiz: :işsiz:
Bugün eşim izinliydi. Dedik gezeriz şansımıza hava yağmurlu ve buz gibiydi. Bı de cadı hep huysuz ağladı. Diyo hep böyle mi. Dedim evett. Dedi yazik sana 😂 çünkü adam işten geliyor. Karnı doymuş gazı alınmış hazır bebe 😂😂
Ben bı daha izin almiim o zama dayanamıyorum bu hallerine dedi ☺️☺️☺️

X