- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.301
Tmm canımTamam canım teşekkür ederim sizin doktorunda fikrini alıp ona göre yaptırıcam bizim şehir hastanesindeki doktor ne kadar erken olursa o kadar koruyuculuğu fazla demişti bugünkü doktor eşime öyle demiş birde Ayşe hanımın düşüncesini alayım ona göre yaptırırım
Yarına aldım randevu yazarım burayaTmm canım
Valla bana böyle dedi bn direk yaptım içim rahat etsin diye
Yaptırınca haber ver
Sever sever paşaEvet baya sesli şimdi bakmioruz da bizde binden doğmadan önce almıştım sevicek gibi bizimkide
Ay o da mı
Ay yeni olmaya başladı bende deBn bile gülüyorum Halime dün gece yine kucağımda sandım bi baktım beşikte ohh dedim
Yaa maşallah maşallah onaBnm minnoşum yürüyor 3-4 adım atıyor
Amin canım inşallahYaa maşallah maşallah onadarısı bizlere
Denicem insallah. Toz kimyon olmazmı tohumu dahamı faydalıAh ah kimyon benim kaderim olmuştuhem süt artırmak için hem gazı için bi marka olsa kazen beni siteden kovacak yeter bu kadar kimyon reklamı diye
Kimyon tohumu varsa havanda ez biraz. Kaynamış bir bardak suya bir çay kaşığı kadar ekle. Biraz demini alsın iç. Sabah akşam iç faydası olur inşallah
Şöyle bir iki haftaya düzene girer canım bol bol su içmeyi de ihmal etme
Inciri hosaf olarakmi yoksa kendisinimi yiyorsunCanım irmik aşırı artırıyor bide helva özellikle canfistiklisi yediğimde çok farkedior bide incir bunlar bana iyi gelior
Canım yaş normal meyve olarak da yiyorum ilk doğum yaptığımda kuru incir de yedim şimdide arada göğsüm yumuşak gibi gelince incir yiyorum.kilo aliroum ama sütlü tatlı tahin helvası yiyorum bide bu e bebekteki çay varya onu içtim ben kuzum ilk günlerde hergun iciodum şimdi rezene kimyon lusunu almıştım arada iciorumDenicem insallah. Toz kimyon olmazmı tohumu dahamı faydalı
Inciri hosaf olarakmi yoksa kendisinimi yiyorsun
Niye oldu değişik biseymi yedin canımBizim kakada yine kan var
Maşallah sübhanallah kuzuyaBnm minnoşum yürüyor 3-4 adım atıyor
Yok kuzum kafayı yicem ne yedim diye düşünmektenNiye oldu değişik biseymi yedin canım
Toz da olur canım ama tohumu daha iyi bir avuç aldır aktardan o sana baya gidrfDenicem insallah. Toz kimyon olmazmı tohumu dahamı faydalı
Inciri hosaf olarakmi yoksa kendisinimi yiyorsun
Az önce gördüm yazamadım kuzum iki gün önce yedin çilek sanki denemek için o da etkiler yineYok kuzum kafayı yicem ne yedim diye düşünmektentadım yok bugün
Anlıyorum seni canım çok sıkma canını kuzum senin yediginle alakalıdır yineYok kuzum kafayı yicem ne yedim diye düşünmektentadım yok bugün
Cok mu hassas senin minnoş hemen etkileniyor baksanaYok kuzum kafayı yicem ne yedim diye düşünmektentadım yok bugün
Bizimde en sevdiğimiz oyuncakKızlar yeni oyalanma oyuncağımız pusetine koyuyorum zincirleri asıyorum ucunada topu takıyorum biraz oyalanıyor tavsiye ederim eliyle tutuyor minnakım
AlerjiCok mu hassas senin minnoş hemen etkileniyor baksana