Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım yaş normal meyve olarak da yiyorum ilk doğum yaptığımda kuru incir de yedim şimdide arada göğsüm yumuşak gibi gelince incir yiyorum.kilo aliroum ama sütlü tatlı tahin helvası yiyorum bide bu e bebekteki çay varya onu içtim ben kuzum ilk günlerde hergun iciodum şimdi rezene kimyon lusunu almıştım arada iciorum
Bu dediklerinin hepsini yapiyorum.nete baktigimda bunlarin hepsinin sütü cogalttigi aktigi falan yaziyor. benim goguslerim hep yumusak arada agriyor sadece hic sutte akmıyo. Arada sagiyorum meraktan. Kilo alımıda iyi ama cok takiliyorum buna.
Toz da olur canım ama tohumu daha iyi bir avuç aldır aktardan o sana baya gidrf
Aldım bakalım denicem. Senin bebis nasıl oldu kakası

Bu dediklerinin hepsini yapiyorum.nete baktigimda bunlarin hepsinin sütü cogalttigi aktigi falan yaziyor. benim goguslerim hep yumusak arada agriyor sadece hic sutte akmıyo. Arada sagiyorum meraktan. Kilo alımıda iyi ama cok takiliyorum buna.

Hiç takılma canım bende süt konusunda baya uğraştım stres yaptım ama belirli bir süre sonra düzene giriyor sen sık sık emzir
Kakası düzelmedi üstüne ishali eklendi😓 alerji bölümüne sevk etti doktor 😔

Canim sertligine takılma benim çoğu zaman yumuşak ama hiç ek bişe vermedim sagmadim ben hiç ama sağınca sanırım emdiği kadar deil daha azı geliomus ondan hiç takılma bnce sen arada yediklerine dikkat et bol su ve dinlenme en önemlisi diolar ya gerçekten su ve uyku dinlenme en iyisi

Canım yumuşaklığa takılma benimde yumuşak sen suyu çok iç firsat buldukça uyu zamanla artar inşallah kilo alımı iyiyse yetiyordur bebişin emmesiyle sagmak çok farklı

Hiç takılma canım bende süt konusunda baya uğraştım stres yaptım ama belirli bir süre sonra düzene giriyor sen sık sık emzir
Kakası düzelmedi üstüne ishali eklendi😓 alerji bölümüne sevk etti doktor 😔
Oy paşam benim geçmiş olsun canım sen yediklerine dikkat edeceksin o zaman kuzum

B BitterCikilata canım gittim doktora memnun ayrıldım güzel ilgilendi herseyine baktı aşı içinde planlama yaptı perşembe günü olucaz ilk dozları 2. Dozlar 7. Ayında 3. 13 aylıkken rotayla beraber yapılacak sıkıntı olmaz dedi
Memnun ayrılmana sevindim canım
Güzel ilgileniyor saolsun 😍
İyi hadi inşallah şifa olsun kuzuya 😍

Ya akşam üstü durduk yere ateş çıktı 38 i gördüm calpol verdim burası bugün çok sıcaktı ondan olmuş olabilr dış çıkarma ihtimali varmı bilmiorum çok salya si var şimdi de emmden uyudu bebeim tam düşmedi 37.5 felan hiç bı bebek hasta olmasın 😔

Ya akşam üstü durduk yere ateş çıktı 38 i gördüm calpol verdim burası bugün çok sıcaktı ondan olmuş olabilr dış çıkarma ihtimali varmı bilmiorum çok salya si var şimdi de emmden uyudu bebeim tam düşmedi 37.5 felan hiç bı bebek hasta olmasın 😔
Keyfi nasıl yarında devam ederse bi dr götür enfeksiyon bişi olmasın
Dişte olabilir tabi
Geçmiş olsun

Memnun ayrılmana sevindim canım
Güzel ilgileniyor saolsun 😍
İyi hadi inşallah şifa olsun kuzuya 😍
Evet güzel ilgilendi kendi doktorumuz hiç pipisinin ucuna bakmıyordu doktor hanım baktı hoşuma gitti mesela 😊
Amin canım bütün kuzulara şifa olsun inşallah 🥰

Geçmiş olsun canım diş olabilir bazı bebekler erken çıkarıyor takip et duruma göre doktora götürürsün kıyamam paşama ben 💙

Dişli doğan bebek bile varmış 3. Aydan itibaren heran gelebilir
Evet bugün gördüm inanamadim😔
Geçmiş olsun canım diş olabilir bazı bebekler erken çıkarıyor takip et duruma göre doktora götürürsün kıyamam paşama ben 💙
Saol canım ateş düştü birden ne sebep oldu bilemedim kaç gündür dış cikarck bı sürü sinyaller verdi inşallah dış deildir erken çıkaran sağlıksız oluomus😔

Saol canım ateş düştü birden ne sebep oldu bilemedim kaç gündür dış cikarck bı sürü sinyaller verdi inşallah dış deildir erken çıkaran sağlıksız oluomus😔
O hurafe ya erken çıkaran sağlıksız olurmuş diye yapısal erken çıkarma

Evet güzel ilgilendi kendi doktorumuz hiç pipisinin ucuna bakmıyordu doktor hanım baktı hoşuma gitti mesela 😊
Amin canım bütün kuzulara şifa olsun inşallah 🥰
6 aya kadar altını açıp her seferinde bakıyor saolsun
Bizede yapışıklık varmı diye bakıyordu
Verdiği ilaçlar vitaminlerde hep iyidir
İnşallah canım 🥰

Çok şükür ateşi düşmüş
Bizim doktor eğer anne yada baba erken diş çıkardıysa bebekde erken çıkarabilir demişti canım

X