Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

E bebek kodu olan bezler %20 indirimde prima ve molfix önlüklerde 4 al 3 öde çok lazım oluyor haberiniz olsun kodun olan varmı hanım

Gece serin oluyor canım burasıda sanırım üşüttüm ondan bu kadar ağrıyor.
Benimki üzerini örtmemi istemiyor o yüzden bende ince uzun giydiriyorum geceleri Bayadır

Biz aman olmaz diyenlerdeniz

Kimyonla bütünlestinde nikini o yuzden kimyonsu olarakmı degistirdin yemeklere atiyorum ama cayını hic denemedim. Tahin helvasınıda yiyorum. Dut kurusunuda denicem.Esim sagolsun dinlendiriyor.Simdilik oyle cok süt yok arada mamada veriyorum.
Burayıda bazen bakiyodum ama hic yazmadim. Sessiz takipci

Ah ah kimyon benim kaderim olmuştu hem süt artırmak için hem gazı için bi marka olsa kazen beni siteden kovacak yeter bu kadar kimyon reklamı diye
Kimyon tohumu varsa havanda ez biraz. Kaynamış bir bardak suya bir çay kaşığı kadar ekle. Biraz demini alsın iç. Sabah akşam iç faydası olur inşallah
Şöyle bir iki haftaya düzene girer canım bol bol su içmeyi de ihmal etme

Canım irmik aşırı artırıyor bide helva özellikle canfistiklisi yediğimde çok farkedior bide incir bunlar bana iyi gelior

Ay size dün geceki rüyamı anlatayım
Rüyamda oğlanı yanıma almışım sarılmışım uyuyoruz. Sonra diyorum ki neyse bir şey olmadan ben bunu yatağa yatırayım
Kucağımda oğlan kalkıyorum beşiğini başına geliyorum. Bide ne göreyim beşikte bi bebek daha
Sonra o kimdi bu kimdi derken uyandım baktım oğlan beşikte yatıyor benim kucak boş
Gittim geri yattım
(evet arada uyur gezerliğim tutar)

2 3 haftadır bende de var ya. Yatıyorum ya yatarken kucağımda kızım. Yanıma falan koyuyorum sonra bi fırlıyorum nerde diye yataktageçen de eşim kendi yanına koymuş rüyamda tabi. Kalktım üstünden diğer tarafa sarktım kızı arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…