- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.261
Gece serin oluyor canım burasıda sanırım üşüttüm ondan bu kadar ağrıyor.Orası nasıl bilmiyorum ama buralar baya serin soğuk canım. Gece illa ki orası da serindir üşütüyor da olabilirsin. En azından beline çek battaniyeyi
Tam tersi benim sıpa Göğsü soğuk sırtı ter
Biz Bayadır uzun koldayız
Biz aman olmaz diyenlerdenizTüp bebekten sonra ikinci normal olabiliyormuş yaAman aşka filan gelmeyin Heyecanla amann olmaz deyip
1
Yakında başlar 2.yi yap beraber büyüsün diyenler. Evet ya gündüz düzeni de bozuldu niyeyse. Uyuyan çocuk uyumuyo
Deli dürtmüyo değil ama şartlar çok ağır bekleyelim 2 3 sene belki lotodan filan para vurur
Doktor uyardı bizi 6 ay korunun aman olmaz demeyin dediBiz aman olmaz diyenlerdeniz
E bebekte nasi kod oluo kuzum onu bilmiorumEbebegi yine zengin ettim kod mod göndermedi
E bebek kodu olanbezler %20 indirimde prima ve molfix önlüklerde 4 al 3 öde çok lazım oluyor haberiniz olsun kodun olan varmı hanım
Kimyonla bütünlestinde nikini o yuzden kimyonsu olarakmı degistirdinagustos72 yeni gördüm canım diğer taraftaki mesajını
Nickimden de anlaşılacağı gibi kimyon çayı öneririm
Dereotu, tahinli helva, dut kurusu kompostosu, protein ağırlıklı beslenme
Bol dinlenme ve uyku tabi bunlar biraz zor biliyorum yanında yardımcı birileri varsa onlar bebeğe bakarken bi yarım saat bile olsa dinlen
Ah ah kimyon benim kaderim olmuştuKimyonla bütünlestinde nikini o yuzden kimyonsu olarakmı degistirdinyemeklere atiyorum ama cayını hic denemedim. Tahin helvasınıda yiyorum. Dut kurusunuda denicem.Esim sagolsun dinlendiriyor.Simdilik oyle cok süt yok arada mamada veriyorum.
Burayıda bazen bakiyodum ama hic yazmadim. Sessiz takipci
Canım irmik aşırı artırıyor bide helva özellikle canfistiklisi yediğimde çok farkedior bide incir bunlar bana iyi geliorKimyonla bütünlestinde nikini o yuzden kimyonsu olarakmı degistirdinyemeklere atiyorum ama cayını hic denemedim. Tahin helvasınıda yiyorum. Dut kurusunuda denicem.Esim sagolsun dinlendiriyor.Simdilik oyle cok süt yok arada mamada veriyorum.
Burayıda bazen bakiyodum ama hic yazmadim. Sessiz takipci
Kod yolluyorlar mesajla indirim için ama bana gelen giden yok dünya ürün aldımE bebekte nasi kod oluo kuzum onu bilmiorum
Valla neye göre gönderiyorlar bu kodu bende anlamadımKod yolluyorlar mesajla indirim için ama bana gelen giden yok dünya ürün aldım
Bnde aliorum sürekli banada gelmediKod yolluyorlar mesajla indirim için ama bana gelen giden yok dünya ürün aldım
Dur bakayım yeni kod geldi mi
En son 5 inde gelmiş 6 günlük kod süresi dolmuş
Bak onda bile şans yok bizdeEn son 5 inde gelmiş 6 günlük kod süresi dolmuş
Ama indirim kuponum var 20 lira verebilirimBak onda bile şans yok bizde
Anam yazıyordum oğlan ağladı kalmış öyleAma indirim kuponum var 20 lira verebilirimgeçen bir şey aldım yokmuş para iadesi artı indirim verdiler
2 3 haftadır bende de var ya. Yatıyorum ya yatarken kucağımda kızım. Yanıma falan koyuyorum sonra bi fırlıyorum nerde diye yataktaAy size dün geceki rüyamı anlatayım
Rüyamda oğlanı yanıma almışım sarılmışım uyuyoruz. Sonra diyorum ki neyse bir şey olmadan ben bunu yatağa yatırayım
Kucağımda oğlan kalkıyorum beşiğini başına geliyorum. Bide ne göreyim beşikte bi bebek daha
Sonra o kimdi bu kimdi derken uyandım baktım oğlan beşikte yatıyor benim kucak boş
Gittim geri yattım
(evet arada uyur gezerliğim tutar)