- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.341
Sayende 2. Doktorumuzu bulduk canım Allah razı olsun6 aya kadar altını açıp her seferinde bakıyor saolsun
Bizede yapışıklık varmı diye bakıyordu
Verdiği ilaçlar vitaminlerde hep iyidir
İnşallah canım
Evet kuzum eşimin emin deilm ya o ya kardeşi ya o beş aylık çıkarmış şimdi de soramiom kv kusmustumÇok şükür ateşi düşmüş
Bizim doktor eğer anne yada baba erken diş çıkardıysa bebekde erken çıkarabilir demişti canım
Ne demekSayende 2. Doktorumuzu bulduk canım Allah razı olsun
Ateşi bilmiyorum ama canım bizimde Bayadır eli ağzında salyalıEvet kuzum eşimin emin deilm ya o ya kardeşi ya o beş aylık çıkarmış şimdi de soramiom kv kusmustumben 11 ayda cikarmisim ama elini ağzına sokuoda bu kdar salya normal gelmedi bana bide sebepsiz ateş
Evet kAteşi bilmiyorum ama canım bizimde Bayadır eli ağzında salyalı
Sıcakmıydı ortam acaba ondanmı vücut ısısı arttı
Evet kuzum klimayı kapattık hava iyidi esiodu iki gündür İzmir acayip sıcak paşam hemen anladı hiç gelemio sıcağa oda etkiledi ama 38 i bile gördük sıcak gelince 37.6 felan oluoduAteşi bilmiyorum ama canım bizimde Bayadır eli ağzında salyalı
Sıcakmıydı ortam acaba ondanmı vücut ısısı arttı
Bu ataklar hiç mi bitmiyor bız de aynı durumdayız akşam yine ağlamaktan gözleri kızardı5.ay ataģıdamı oluyor yoksa
Geceden beri mızmız uykudan bağırarak ağlayarak kalkıyor babası sakinlestiremiyor beni istiyor meme ağzında olsun istiyor yanında yatmamı istiyor
Sizin dişte geliyor olabilir biz diş çıkarken öyleyiz5.ay ataģıdamı oluyor yoksa
Geceden beri mızmız uykudan bağırarak ağlayarak kalkıyor babası sakinlestiremiyor beni istiyor meme ağzında olsun istiyor yanında yatmamı istiyor
Gözleri kapalı gözlerinden yaş akıyor dediğin gibi birisi bişey yapmış gibi bir ağlıyorBu ataklar hiç mi bitmiyor bız de aynı durumdayız akşam yine ağlamaktan gözleri kızardı
Öyle ağlıyor ki sanki biri iğne batırdı o derece meme de tutmuyor o durumda insan çaresiz kalıyor
Dişsede umarım kolay çıkarırSizin dişte geliyor olabilir biz diş çıkarken öyleyiz
Bizim 5. Ay kontrolüne gittik dr sordum diş belirtisi var mı dedim yok dedi 2 gün sonra diş çıktı dr bile şaşırdıDişsede umarım kolay çıkarırama damaklar normal
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızlar
Mutlu huzurlu haftalar nasılsınız
Bende iyiyim canım fırsat buldukça yazıyorumGünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Aynen bebelerden karnımızı zor doyuruyrızBende iyiyim canım fırsat buldukça yazıyorum
Ben alıştırdım canım öyle aşırı tepki vermiyor uyurken süpürge açabiliyorum yanında sesli kuran açabiliyorum konuşıyoruz bilerek oturma odasında yatırmaya başladım sese alışsın diye kendi odası çok sessizKızlar sizin bebeler de yüksek sesten korkuyor mu. Misal balkonda oturuyoruz, ezan sesinden korkuyor. Süpürge sesi, falan.
Bulunduğu odayı süpürmüyorjm ama az ses yaklaşsın korkuyor.
ah canım birde kırpmadan bakıyorlar benim ki 2 aylık olmadan başladı onlara dikkatini çabuk çekti herşey dikkatini dağıt ben çıngırak yeni yeni aktivite alanları yapmaya başladımBide lambalara aşırı düşkünsürekli kafasını çevirip baktırmamaya çalışıyoruz. Bizim gözler bile dayanmıyor bakınca bu şapşik ne anlıyorsa
Bu diş olayida anlık bisey o zamanBizim 5. Ay kontrolüne gittik dr sordum diş belirtisi var mı dedim yok dedi 2 gün sonra diş çıktı dr bile şaşırdı