- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.281
Ay size dün geceki rüyamı anlatayım
Rüyamda oğlanı yanıma almışım sarılmışım uyuyoruz. Sonra diyorum ki neyse bir şey olmadan ben bunu yatağa yatırayım
Kucağımda oğlan kalkıyorum beşiğini başına geliyorum. Bide ne göreyim beşikte bi bebek daha
Sonra o kimdi bu kimdi derken uyandım baktım oğlan beşikte yatıyor benim kucak boş
Gittim geri yattım
(evet arada uyur gezerliğim tutar)
Senin hemen ikinci gelcek gibiAynı rüyayı 1 hafta önce gördüm desem
Ve beşikte erkek bebek vardı
Hahah sende hesap sorsaydın bitterim gibi naptın çocuğu diye2 3 haftadır bende de var ya. Yatıyorum ya yatarken kucağımda kızım. Yanıma falan koyuyorum sonra bi fırlıyorum nerde diye yataktageçen de eşim kendi yanına koymuş rüyamda tabi. Kalktım üstünden diğer tarafa sarktım kızı arıyorum
Dimi pek durası yok onunSenin hemen ikinci gelcek gibi
Bn bile gülüyorum Halime dün gece yine kucağımda sandım bi baktım beşikte ohh dedim
HahahBn bile gülüyorum Halime dün gece yine kucağımda sandım bi baktım beşikte ohh dedim
Hepimize oluyor bu demekkiBn bile gülüyorum Halime dün gece yine kucağımda sandım bi baktım beşikte ohh dedim
Yok canım. Maddiyat el vermez. Birde ben tekim zor olur. O yüzden 3 4 sene sonra hayırlısıyla Allah nasip ederseSenin hemen ikinci gelcek gibi
Canım gitmedim eşim bugün bi hastaneye soracak ne zaman gelelim diye ona göre götürücemNefes0858 naptın dr gittin mi aşı fiyatları uçmuş gitmiş
Nimerix 750 bexero 910₺ olmuş
Bn rota ile birlikte üçünü bin küsür vermiştim
Rota da 750 idiCanım gitmedim eşim bugün bi hastaneye soracak ne zaman gelelim diye ona göre götürücem
Rota 2 ay önce 750 liraya aldım perşembe 2. Doz bakalım ne kadar olmuş
Sizin hastanemi bu fiyatlar?
Belki sordum ama yine sorayım ikisini aynı zamanmi oldu ateş yaptı mı kaç doz olmustunuz siz canım bexero beni çok korkutuyor
Yok yok kızım yeter bana
Hepsi bir arada maşallah sıkıntı olmamışRota da 750 idi
İkisi aynı anda yapıldı ateş değilde huzursuzluk oldu calpol rahatlattı 2-3 gün sürdü
Bide biz Bexero nimerix rota aynı anda olduk 2. Dozda ilk dişimiz çıktı o rahat geçti
Evet baya sesli şimdi bakmioruz da bizde binden doğmadan önce almıştım sevicek gibi bizimkideKızlar yeni oyalanma oyuncağımız pusetine koyuyorum zincirleri asıyorum ucunada topu takıyorum biraz oyalanıyor tavsiye ederim eliyle tutuyor minnakım
Yok ilk doz 3. Ay 2. Doz 5. Ay yapıldı birde yaşındaHepsi bir arada maşallah sıkıntı olmamış
5.aydamı başlanmıştı canım
Eşim başka bir doktorla konuşmuş kendisi sormuş aile ortamını çevresel ortamı falan sıkıntı yaratacak kalabalık yoksa 1 yaş tavsiye etmiş kendiside çocuğuna 1 yaşında yapmış kafam karıştı yine sanırım senin doktora götürücem
Tamam canım teşekkür ederim sizin doktorunda fikrini alıp ona göre yaptırıcam bizim şehir hastanesindeki doktor ne kadar erken olursa o kadar koruyuculuğu fazla demişti bugünkü doktor eşime öyle demiş birde Ayşe hanımın düşüncesini alayım ona göre yaptırırımYok ilk doz 3. Ay 2. Doz 5. Ay yapıldı birde yaşında
Bazı dr yaşında yapıyor bazıları bizim gibi