Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay size dün geceki rüyamı anlatayım
Rüyamda oğlanı yanıma almışım sarılmışım uyuyoruz. Sonra diyorum ki neyse bir şey olmadan ben bunu yatağa yatırayım
Kucağımda oğlan kalkıyorum beşiğini başına geliyorum. Bide ne göreyim beşikte bi bebek daha😅😅
Sonra o kimdi bu kimdi derken uyandım baktım oğlan beşikte yatıyor benim kucak boş 😅😅
Gittim geri yattım 😅😅
(evet arada uyur gezerliğim tutar😅)

Aynı rüyayı 1 hafta önce gördüm desem 🙈🙈🙈
Ve beşikte erkek bebek vardı 🤲🤲🤲

2 3 haftadır bende de var ya. Yatıyorum ya yatarken kucağımda kızım. Yanıma falan koyuyorum sonra bi fırlıyorum nerde diye yatakta😂geçen de eşim kendi yanına koymuş rüyamda tabi. Kalktım üstünden diğer tarafa sarktım kızı arıyorum 🙈😂
Hahah sende hesap sorsaydın bitterim gibi naptın çocuğu diye 😅 😅
B BitterCikilata

❤️💙💜🧡

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 26
Nefes0858 Nefes0858 naptın dr gittin mi aşı fiyatları uçmuş gitmiş
Nimerix 750 bexero 910₺ olmuş
Bn rota ile birlikte üçünü bin küsür vermiştim 😵‍💫
Canım gitmedim eşim bugün bi hastaneye soracak ne zaman gelelim diye ona göre götürücem
Rota 2 ay önce 750 liraya aldım perşembe 2. Doz bakalım ne kadar olmuş
Sizin hastanemi bu fiyatlar?
Belki sordum ama yine sorayım ikisini aynı zamanmi oldu ateş yaptı mı kaç doz olmustunuz siz canım bexero beni çok korkutuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Canım gitmedim eşim bugün bi hastaneye soracak ne zaman gelelim diye ona göre götürücem
Rota 2 ay önce 750 liraya aldım perşembe 2. Doz bakalım ne kadar olmuş
Sizin hastanemi bu fiyatlar?
Belki sordum ama yine sorayım ikisini aynı zamanmi oldu ateş yaptı mı kaç doz olmustunuz siz canım bexero beni çok korkutuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Rota da 750 idi
İkisi aynı anda yapıldı ateş değilde huzursuzluk oldu calpol rahatlattı 2-3 gün sürdü
Bide biz Bexero nimerix rota aynı anda olduk 2. Dozda ilk dişimiz çıktı o rahat geçti

Rota da 750 idi
İkisi aynı anda yapıldı ateş değilde huzursuzluk oldu calpol rahatlattı 2-3 gün sürdü
Bide biz Bexero nimerix rota aynı anda olduk 2. Dozda ilk dişimiz çıktı o rahat geçti
Hepsi bir arada maşallah sıkıntı olmamış
5.aydamı başlanmıştı canım
Eşim başka bir doktorla konuşmuş kendisi sormuş aile ortamını çevresel ortamı falan sıkıntı yaratacak kalabalık yoksa 1 yaş tavsiye etmiş kendiside çocuğuna 1 yaşında yapmış kafam karıştı yine sanırım senin doktora götürücem

Hepsi bir arada maşallah sıkıntı olmamış
5.aydamı başlanmıştı canım
Eşim başka bir doktorla konuşmuş kendisi sormuş aile ortamını çevresel ortamı falan sıkıntı yaratacak kalabalık yoksa 1 yaş tavsiye etmiş kendiside çocuğuna 1 yaşında yapmış kafam karıştı yine sanırım senin doktora götürücem
Yok ilk doz 3. Ay 2. Doz 5. Ay yapıldı birde yaşında
Bazı dr yaşında yapıyor bazıları bizim gibi

Yok ilk doz 3. Ay 2. Doz 5. Ay yapıldı birde yaşında
Bazı dr yaşında yapıyor bazıları bizim gibi
Tamam canım teşekkür ederim sizin doktorunda fikrini alıp ona göre yaptırıcam bizim şehir hastanesindeki doktor ne kadar erken olursa o kadar koruyuculuğu fazla demişti bugünkü doktor eşime öyle demiş birde Ayşe hanımın düşüncesini alayım ona göre yaptırırım

X