Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

EzgininAnnesi EzgininAnnesi canım sesin cikmio napiosunuz
Günaydın cnm 🥰
Gündüz deli dana gibiyiz.
Gece 🧿🧿🧿🧿 uyuyoz 🙈🙈

Bakıyorum sayfaya öyle tam yazcam cadı bı delleniyo🥺 huy değiştiriyoz. Babada durmuyoruz. Annrye yapıştık bu aralar. Öyle geçip gidiyor. Sizler napıonuz. Başladınız mı 2. Nin çalışmalara 🙈🙈🙈

Çok soğukkkkkkk😒😒😒😒
Ya bebemin yüzü soğuk oluyor göğsünün oraya baktım orası da hafif soğuk gibiydi ama sırtı terlemiş🥴🥴
Şimdi bu bebe üşüyor mu üşümüyor mu 🥴🤷🏻‍♀️

Göğüs kısmı da sıcak olmalı diye biliyorum canım. Ben uzun kollu+, baddaniyeye geçiş yaptım. Kışlık siparişleri de verdim. ama çocuğum hep 1_3 , 6_9 kıyafetler 🙈 bu çocuk 4 5 tr ne giyeceği bilmiyom 🙈🙈

Yaa o kadar fena mı 🥺 kuzum bide kucakta taşımanın etkisi de çok fazla ya 😑 yani bizimkinin krizlerinde sürekli ayaktayız mahvoluyırum
Bide altını değiştirirjeb çok mu eğiliyorsub
Hemde ne fena canım ağlayacaktım gece kucakcı zaten üstümde açık yatıyorum onunda etkisi var galiba 😔
Altını hep yatakta değiştiriyorum oturarak

Çok soğukkkkkkk😒😒😒😒
Ya bebemin yüzü soğuk oluyor göğsünün oraya baktım orası da hafif soğuk gibiydi ama sırtı terlemiş🥴🥴
Şimdi bu bebe üşüyor mu üşümüyor mu 🥴🤷🏻‍♀️
Göğsü ve sırtına bak canım soğuksa üşüyordur ben uzun kollu pijama giydiriyorum çift kat müslin örtüyorum serin oluyor artık

Günaydın cnm 🥰
Gece 🧿🧿🧿🧿 uyuyoz 🙈🙈

Bakıyorum sayfaya öyle tam yazcam cadı bı delleniyo🥺 huy değiştiriyoz. Babada durmuyoruz. Annrye yapıştık bu aralar. Öyle geçip gidiyor. Sizler napıonuz. Başladınız mı 2. Nin çalışmalara 🙈🙈🙈
Günaydın canım Benimkide bir ara öyleydi babada durmuyordu
Kız ne 2. Bismillah durun 🤭🤣🤣🤣🤣

Günaydın cnm 🥰
Gece 🧿🧿🧿🧿 uyuyoz 🙈🙈

Hemen 2 ciyi yapaim diorum kizz Allah buna ömür versin bı kaç sene geçsin😌😊 ahh sorma bizde normalde öyle yiz sadece gündüz kudurdu 🤭🤭

Göğüs kısmı da sıcak olmalı diye biliyorum canım. Ben uzun kollu+, baddaniyeye geçiş yaptım. Kışlık siparişleri de verdim. ama çocuğum hep 1_3 , 6_9 kıyafetler 🙈 bu çocuk 4 5 tr ne giyeceği bilmiyom 🙈🙈
Aynen canım bende öyle biliyorum normalde ama sırtı da terleyince şüphede kalıyorum. Biz bir hafta falan oldu galiba uzun kola geçtik hele gece acayip soğuk oluyor bazen
Valla büyüme hızlarına yetişemiyoruz 😅 bende bilmiyorum ilerisi nasıl olacak
Kız ne ikincisi hahaha dur daha birinin hakkından gelemedik 😅😅😅😅 sana kalsa hemen onu da getirtcen herhalde 😅😅

Hemde ne fena canım ağlayacaktım gece kucakcı zaten üstümde açık yatıyorum onunda etkisi var galiba 😔
Altını hep yatakta değiştiriyorum oturarak
Orası nasıl bilmiyorum ama buralar baya serin soğuk canım. Gece illa ki orası da serindir üşütüyor da olabilirsin. En azından beline çek battaniyeyi
Göğsü ve sırtına bak canım soğuksa üşüyordur ben uzun kollu pijama giydiriyorum çift kat müslin örtüyorum serin oluyor artık
Tam tersi benim sıpa Göğsü soğuk sırtı ter😅😅
Biz Bayadır uzun koldayız 🥶🥶

Orası nasıl bilmiyorum ama buralar baya serin soğuk canım. Gece illa ki orası da serindir üşütüyor da olabilirsin. En azından beline çek battaniyeyi

Tam tersi benim sıpa Göğsü soğuk sırtı ter😅😅
Biz Bayadır uzun koldayız 🥶🥶
Bı bizimki mi ateşli dün e kdr atletle yatıp du smdi üstü bady ortudr acio bizim oğlan hiç sıcak istemio

Günaydın canım Benimkide bir ara öyleydi babada durmuyordu
Kız ne 2. Bismillah durun 🤭🤣🤣🤣🤣
Tüp bebekten sonra ikinci normal olabiliyormuş ya 🙈🙈 Aman aşka filan gelmeyin 😂 Heyecanla amann olmaz deyip 😂
1
Hemen 2 ciyi yapaim diorum kizz Allah buna ömür versin bı kaç sene geçsin😌😊 ahh sorma bizde normalde öyle yiz sadece gündüz kudurdu 🤭🤭
Yakında başlar 2.yi yap beraber büyüsün diyenler. Evet ya gündüz düzeni de bozuldu niyeyse. Uyuyan çocuk uyumuyo 🥺🥺

Aynen canım bende öyle biliyorum normalde ama sırtı da terleyince şüphede kalıyorum. Biz bir hafta falan oldu galiba uzun kola geçtik hele gece acayip soğuk oluyor bazen
Valla büyüme hızlarına yetişemiyoruz 😅 bende bilmiyorum ilerisi nasıl olacak
Kız ne ikincisi hahaha dur daha birinin hakkından gelemedik 😅😅😅😅 sana kalsa hemen onu da getirtcen herhalde 😅😅

🙈🙈🙈 Deli dürtmüyo değil ama şartlar çok ağır😂😂😂 bekleyelim 2 3 sene belki lotodan filan para vurur 😂😂

Tüp bebekten sonra ikinci normal olabiliyormuş ya 🙈🙈 Aman aşka filan gelmeyin 😂 Heyecanla amann olmaz deyip 😂
1
Yakında başlar 2.yi yap beraber büyüsün diyenler. Evet ya gündüz düzeni de bozuldu niyeyse. Uyuyan çocuk uyumuyo 🥺🥺

🙈🙈🙈 Deli dürtmüyo değil ama şartlar çok ağır😂😂😂 bekleyelim 2 3 sene belki lotodan filan para vurur 😂😂
Hahah lotoyu beklersek a böyle nine oluruz 😅😅
happy-birthday-happy-birthday-to-you.gif

agustos72 agustos72 yeni gördüm canım diğer taraftaki mesajını
Nickimden de anlaşılacağı gibi kimyon çayı öneririm 😅
Dereotu, tahinli helva, dut kurusu kompostosu, protein ağırlıklı beslenme
Bol dinlenme ve uyku tabi bunlar biraz zor biliyorum yanında yardımcı birileri varsa onlar bebeğe bakarken bi yarım saat bile olsa dinlen

X