-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.221
Bizim şuan kızarık şeklinde ama hemşire uyardı kabul tutacak düşer şişer geri iner bunlar olacak korkmayın diyeKızlar verem aşısı yerleriniz nasıl bizim kabuk tutuyor düşüyor sonra yine aynı biraz önce banyo yaptırdım hafif kanadı
Aslında bizede demişti bugün banyo sonrası hafif kanayinca korktumBizim şuan kızarık şeklinde ama hemşire uyardı kabul tutacak düşer şişer geri iner bunlar olacak korkmayın diye
Saat mı binde bir saati görüyorum 10-ile 20 dak arası en fazla.Saati anca gün boyu şekerlemeleri toplayınca oluyorBide canlarım sizinkiler gündüz kaç saat uyuyo bide uyutirken nasi uyutiosunuz genelde ayakta sallamayın dedim şimdide istemio guluo ayaagima alınca bı kere uyudu kucakta dans ederek uyuyo öyle yatakta salliom olmuo ya emerken yada dans ederek öyle emzirme pozisyonnda pis pista sevmio
Canım biz yer sofrası aldık ya onda yiyoruz ayağımda tutuyorum oyun halısına koyuyorum yada sırayla yiyoruzSaat mı binde bir saati görüyorum 10-ile 20 dak arası en fazla.Saati anca gün boyu şekerlemeleri toplayınca oluyorBitik durumdayim biri olacak bakacak ki ben bir şey yapayım hele kahvaltı yemek saati daha ailecek oturup yiyemedim asla durmuyor.Meme de uyuyor besige koyuyorum o sıra uyanıyor tabi sallıyorum o şekilde canı isterse yoksa sil bastan
Biz de öyle yaptık yerde yiyoruz ayağa alayım diye de ne hikmetse yemek saatlerimiz onun ağlama uyku saati oluyor.Hemen öncesinde emziriyorum ki dursun rahat yiyeyim yok durmuyor.Yemek saatini degsitiriyirum bu sefer yine aynı.Mevzu benimCanım biz yer sofrası aldık ya onda yiyoruz ayağımda tutuyorum oyun halısına koyuyorum yada sırayla yiyoruz
Hepimiz oyleymisiz demmki bu zamanlarda normal kuzum sanirim az önce cildirdik zar zor uyudu emmioda üç saati geçti uykusu var bu akşam üstü biseler oluoSaat mı binde bir saati görüyorum 10-ile 20 dak arası en fazla.Saati anca gün boyu şekerlemeleri toplayınca oluyorBitik durumdayim biri olacak bakacak ki ben bir şey yapayım hele kahvaltı yemek saati daha ailecek oturup yiyemedim asla durmuyor.Meme de uyuyor besige koyuyorum o sıra uyanıyor tabi sallıyorum o şekilde canı isterse yoksa sil bastan
Bence sen saate çok takiliyorsun benim ki geceleri bozdu oncesin de 5saat uyanmaidgi oluyordu 6 saat olduğunu bile bilirim 3 saatte bir emecek diye bir şey yok ki gelişimi güzelse sorun etmemeye calos.Simdi sürekli uyanıyor ağlıyor öyle devam etsin isterdimHepimiz oyleymisiz demmki bu zamanlarda normal kuzum sanirim az önce cildirdik zar zor uyudu emmioda üç saati geçti uykusu var bu akşam üstü biseler oluoo tam uyutup yatağa koyunca uyanmamasi için bı çözüm olmalı uyanio çoğu zaman
Yani tükmük gibi kuzum ama rengi fln normal ahh kızlar biz bugün atesliyizNasıl köpüklü canım. Acaba fazla beraber hızlıca çıktı sıvı kısmı ondan mı köpürdü.
Bu arada iyiyiz canım bizde seni öpüyoruz
Geçmiş olsunYani tükmük gibi kuzum ama rengi fln normal ahh kızlar biz bugün atesliyiz
Doktorda dış olanilir dedi ama bizim düzeltilmiş 3 aylık henüz erken değil miGeçmiş olsunHasta değilse dişten dolayıdır ateşi vakti geliuor çünkü senin kinin
Sağol canım benimGeçmiş olsunHasta değilse dişten dolayıdır ateşi vakti geliuor çünkü senin kinin
Geçmiş olsun canım neden oldu acaba ateşi kuzumunYani tükmük gibi kuzum ama rengi fln normal ahh kızlar biz bugün atesliyiz
Geçmiş olsun canım benim aynen diş olabilir elini ağzına götürüyor muYani tükmük gibi kuzum ama rengi fln normal ahh kızlar biz bugün atesliyiz
Bizim de ikindiden sonra başlıyor krizlerHepimiz oyleymisiz demmki bu zamanlarda normal kuzum sanirim az önce cildirdik zar zor uyudu emmioda üç saati geçti uykusu var bu akşam üstü biseler oluoo tam uyutup yatağa koyunca uyanmamasi için bı çözüm olmalı uyanio çoğu zaman
Çok şükür canım benimYok izlemiyorum canım ama otursun salıncak alıcam oyalar birazbenimkinin keyfi yerinde memede uyumaya devam ütü beni bekliyor çorba yapıcam saglıkları yerinde olsunda iş olmasın çok şükür bugunlerimize
Yaa o kadar fena mıBenim bel sırt gitmiş durumda ne yapıcam bilmiyorum
Benimde belim bu aralar çok ağrıyorBenim bel sırt gitmiş durumda ne yapıcam bilmiyorum