- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.041
Havlu ısıt koy karnına sıcak tut sancısını azaltırBüyük ihtimalle karnı ağrıdı canımama aklımızı aldı ya dili yok ki desin şuram ağrıyor diye. İlk defa olunca korktuk bizde
Sıcak su torbası var ona ışıktan sıcak bi su yapıp koyduk dün nohut yedim ondan oldu galibaHavlu ısıt koy karnına sıcak tut sancısını azaltır
Çok normal canım nerden bilcen ki çare arıyor insan ama işte
Büyüyorlar geçici elbet bunlarda
6 ay sabret diyorlar ama iyi gelmiyor. Az daha dikkat et bebişin o halini sen çekiyorsun. Aman sıcak su torbasına dikkat et patlar bişi olur minik bi havlu ütüyle ısıtıp koy karnınaSıcak su torbası var ona ışıktan sıcak bi su yapıp koyduk dün nohut yedim ondan oldu galibaya herkes diyor ki yavaş yavaş ye alışsın ama işte sonucu da böyle oluyor. Napcaz hep böyle dikkat mi etmemiz lazım canım
Tamam canım dikkat edeyim bende ne bileyim herkes öyle öyle alışacak vücudun ona da ihtiyacı var deyip duruyor. Ama dediğim gibi o sancıyı onumls beraber bizde çekiyoruz6 ay sabret diyorlar ama iyi gelmiyor. Az daha dikkat et bebişin o halini sen çekiyorsun. Aman sıcak su torbasına dikkat et patlar bişi olur minik bi havlu ütüyle ısıtıp koy karnına
Bn ilk bol kimyonlu yeşil mercimek yemiştim 5 aylıktı nohut fasulye yeni yeni yiyorum
Ek gıdaya kadar sabret sonra zaten ona da vercen bağırsaklarda rahatlamış olur.Tamam canım dikkat edeyim bende ne bileyim herkes öyle öyle alışacak vücudun ona da ihtiyacı var deyip duruyor. Ama dediğim gibi o sancıyı onumls beraber bizde çekiyoruz
Cips mi bisküvi miEk gıdaya kadar sabret sonra zaten ona da vercen bağırsaklarda rahatlamış olur.
Valla bana 4 aylıktı çayla bisküvi ez ver dedilertmm diyip geçtim dün kadın diyor cips ver yesin kendi çocuğu yiyor boğazında kalır yiyemiyor dedim sırf açıklama yapmim diye
Kadın çıldırmış 1,5 yaşında kızı var cips yiyen oydu tuzlu defim ilk ayy Bn tuzlu almam süt Mısırlı bu şekerli tmm cnm bnmkinin boğazında kalır pütürlü yiyemiyor dedimCips mi bisküvi mi
Çıldırmış olmalılar
Şaka gibi yaKadın çıldırmış 1,5 yaşında kızı var cips yiyen oydu tuzlu defim ilk ayy Bn tuzlu almam süt Mısırlı bu şekerli tmm cnm bnmkinin boğazında kalır pütürlü yiyemiyor dedim
4 aylık balık çorbası veriyordum dedi bnmki yemiyor dedim geçtim
Yeni yedirdim aman kusar diyip hiç bişi yedirmeye izin vermeŞaka gibi yabana sadece şimdilik su konusında ısrar ettiler bide emziği reçele batırma konusu ek gıdaya geçince beni neler bekliyor bilmiyorum çocuğu alıp uzaya kaçasım var
Aa tamam aklımda bulunsun bunlarYeni yedirdim aman kusar diyip hiç bişi yedirmeye izin verme
Ahh ahh biter mi bu akıllar
Kızlar dün akşam bebem uyurken birden deli gibi ağlamaya başladıo kadar kötü ağladı ki kıpkırmızı oldu yüzü hiç bir şekilde sakinleştiremedik elimiz ayağımıza dolandı. Çok korktuk Allah korusun havale falan geçiyor sandım böcek ısırdı sandım aklıma neler neler geldi öyle kötüydü ki gözlerinin kenarında kırmızı kan benekleri çıkmış ağlamaktan galiba gaz sıkışması gibi bir şey yaşadı emin değilim zor sakinleşti. Ama biz çok korktuk. Rabbim esirgesin evlatlarımızı biz onları çok geç bulduk onlara bir şey olmasın
Canım merhaba nasıl yaptın ? Bebeğim 3 ay 12 günlükbaşla cnm büyük rahatlık
ben kendime güvendim birazda... kendim denemek istedim maddiyat olmasına rağmen...
başaramazsan prof. destek alırım dedm
başardım sanırım
İnşallah ne biz ne onlar hastalansın canımKuzum uykuya dalarken bizimki de katılıyor aspiratör vs hicbirsey kâr etmiyor. En son ellerini tutuyorum boynuma gömülüp uyuyoEşimin uyuttuğu çocuk eşimde durmuyor bazen.
Şu aralar en korktuğum hastalanmsk vs . Hani bebeği başka birine bırakma sorumluluğubuyuj ihtimalle durmaz susturamazlar
Merhaba cnm iyiyim sen nasılsın?Canım merhaba nasıl yaptın ? Bebeğim 3 ay 12 günlük
Evet kuzum benim şikayetim yok millet geliongidio desin ama acaba dedim ben bı yerde hata mı yaptım.Mecburen alışıyor kucağa canım çünkü gaz sancısından dolayı sürekli mızmız olup ağlıyorlar ne yapcaz ki susturmak için çareler arıyoruz işte. Boşver diyen desin senelerce hasretini çektik onların varsın kucağımızda büyüsün. Zaten bir kaç aya durmaz kucakta emeklemesi yürümesi
Oo hadi bakalım hayırlı olsun bol bol oynasın ondaEvet kuzum benim şikayetim yok millet geliongidio desin ama acaba dedim ben bı yerde hata mı yaptım.evet senelerce bekledik bizim ki ten temasa da allistirdj eşim yatağından çok yanimzfs yatio yanında biz varken daha güzel uyuyo bu arada aldık oyun halısı fisher price in kini aldık şimdilik sevdi görünüyor oğlan
İnşallah kuzum bol oynasın annesine vakit kalsın su eşlerin olduğu gün ne çabuk bitio ne dinlendim ne işlerim bittiOo hadi bakalım hayırlı olsun bol bol oynasın onda
Ah aynen öyle yaİnşallah kuzum bol oynasın annesine vakit kalsın su eşlerin olduğu gün ne çabuk bitio ne dinlendim ne işlerim bitti
Teşekkür ederimm canım, ilk hamile kalmaya çalıştığım aklıma geliyor seni görünce ne günler geçti bee ohh şükür sonunda kavuştuk hepimizMerhaba cnm iyiyim sen nasılsın?
Yaaaa çok şükürrrrr
Gözün aydn
Nasıl minnoş