Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çabucak geçer inşallah kuzum benim ya

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin minigime diğer kuzu nasıl
Sen yine temizle hep canım

Aklımda o var bakalım oyalanio mu baya kuzum anakucagimizda o marka onu sevdi evet pahalı ama vakit geçiripsa değer
Uzun süre oyalanmıyor ama yine çamaşır falan asıyorum kahvaltımı yapıyorum ekstra sevdiği oyuncağı var onuda asıyorum ben biraz daha piyanosunu anlayınca daha sever bence şimdi bile ayaklarını vuruyor minikim
Iyiki almışız diyorum

Supermis kuzum inşallah bnmki de sever oyun halısı

Supermis kuzum inşallah bnmki de sever oyun halısı
Nefesin dediği gibi canım uzun süre oyalanmıyor. Bide sıkılıp ağlayınca çok tutmamaya çalış. Çünkü bir daha oynamak istemiyor gibi geldi bana. Yine onu bırakıp gideceğimi falan düşünüyor galiba o yüzden ağlayınca almaya çalışıyorm

Kızlar dün akşam bebem uyurken birden deli gibi ağlamaya başladı o kadar kötü ağladı ki kıpkırmızı oldu yüzü hiç bir şekilde sakinleştiremedik elimiz ayağımıza dolandı. Çok korktuk Allah korusun havale falan geçiyor sandım böcek ısırdı sandım aklıma neler neler geldi öyle kötüydü ki gözlerinin kenarında kırmızı kan benekleri çıkmış ağlamaktan galiba gaz sıkışması gibi bir şey yaşadı emin değilim zor sakinleşti. Ama biz çok korktuk. Rabbim esirgesin evlatlarımızı biz onları çok geç bulduk onlara bir şey olmasın

Anladım canım peki siz nasi oyalı yoksunuz bnmki hemen kucak istio

Oldu canı.m iki akşam önce birden ağladı hiç susması gaz di bncede sonra anakucagini koydum uyumuş

Anladım canım peki siz nasi oyalı yoksunuz bnmki hemen kucak istio
Genelde benimki de yalnız kalmayı sevmiyor kısa süreli oyun halısında ya da yatağına dönence takıyorum onunla oynuyor. Ya da bizim kendi yatağımızu seviyor oraya atıyorum ama bunlar hep 5-10 dk yani bi wc ye gidip gelmeye ufak işlere yarıyor. Mutfakta iken de anakucağında yanımda tutuyorum öyle işte

O ilaç çok kusturıyor bize de dr vermişti motilium la birlikte kustuğunu söyleyince hemen bıraktırdı
Motilium çok iyi geliyor ciddi derecede rahatlatıyor Bnm bebe bu ilaçla rahatladı

Bizimki reflüden öyle okurdu susturmak mümkün değildi
Karnı ağrıyor olabilir mi

Aynı benim bebemi ve yaptıklarımı anlattın kuzum bende ben oyalayamiorum sanıp çare ariodum yani şuanda çoğumuz wcye oyalayip gidiyoruzsanırım. gelen giden kucağa çok alışmış dedi gitti dedim bı yerde mi hata yaptım benim de bebem biraz donencede biraz anakucagini birazda yatakta yatioz bugünde oyun halısı alırım inşallah bı on dk da orda oyalansin

Mecburen alışıyor kucağa canım çünkü gaz sancısından dolayı sürekli mızmız olup ağlıyorlar ne yapcaz ki susturmak için çareler arıyoruz işte. Boşver diyen desin senelerce hasretini çektik onların varsın kucağımızda büyüsün. Zaten bir kaç aya durmaz kucakta emeklemesi yürümesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…