- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.021
Çabucak geçer inşallah kuzum benim yaOlabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin minigime diğer kuzu nasılÇok teşekkürler canım. Evet götürdük. Burun fena tıkalı. Sprey verdi ama yok açılmıyor valla. Serum fizyolojik ile bende temizliyorum ama tıkalı burun valla. Çok şükür hapşırık ökrürük geçti ama.
İnşallah dört gözle bekliyorum geçmesini.Kıyamam yainşallah bir an önce geçer şu reflüler. Ne zaman bitiyor ki kaçıncı ayda
Aklımda o var bakalım oyalanio mu baya kuzumBizimki fisher Price piyanolu çok seviyor ama biraz pahalı canım
Uzun süre oyalanmıyor ama yine çamaşır falan asıyorum kahvaltımı yapıyorum ekstra sevdiği oyuncağı var onuda asıyorum ben biraz daha piyanosunu anlayınca daha sever bence şimdi bile ayaklarını vuruyor minikimAklımda o var bakalım oyalanio mu baya kuzumanakucagimizda o marka onu sevdi evet pahalı ama vakit geçiripsa değer
Supermis kuzum inşallah bnmki de sever oyun halısıUzun süre oyalanmıyor ama yine çamaşır falan asıyorum kahvaltımı yapıyorum ekstra sevdiği oyuncağı var onuda asıyorum ben biraz daha piyanosunu anlayınca daha sever bence şimdi bile ayaklarını vuruyor minikim
Iyiki almışız diyorum
Aa öyle mi iyi bari az kalmış ya çabucak geçsin şu zamanİnşallah dört gözle bekliyorum geçmesini.
Doktora sormadım ama çevrem de ek gıdaya geçince tam oturunca geçiyor dediler bakalim
Nefesin dediği gibi canım uzun süre oyalanmıyor. Bide sıkılıp ağlayınca çok tutmamaya çalış. Çünkü bir daha oynamak istemiyor gibi geldi bana. Yine onu bırakıp gideceğimi falan düşünüyor galiba o yüzden ağlayınca almaya çalışıyormSupermis kuzum inşallah bnmki de sever oyun halısı
Amin canım benim sende iyi ki varsın. Ne günlerdi ama. Tüm kk yı ayaklandırmıştıkBuna denk geldim o günler aklıma geldi
Hiç bir saniyesini unutamıyacağım günler Rabbim kimseye yaşatmasın iyiki varsınız güzel yürekli arkadaşlarım
Anladım canım peki siz nasi oyalı yoksunuz bnmki hemen kucak istioNefesin dediği gibi canım uzun süre oyalanmıyor. Bide sıkılıp ağlayınca çok tutmamaya çalış. Çünkü bir daha oynamak istemiyor gibi geldi bana. Yine onu bırakıp gideceğimi falan düşünüyor galiba o yüzden ağlayınca almaya çalışıyorm
Oldu canı.m iki akşam önce birden ağladı hiç susması gaz di bncede sonra anakucagini koydum uyumuşKızlar dün akşam bebem uyurken birden deli gibi ağlamaya başladıo kadar kötü ağladı ki kıpkırmızı oldu yüzü hiç bir şekilde sakinleştiremedik elimiz ayağımıza dolandı. Çok korktuk Allah korusun havale falan geçiyor sandım böcek ısırdı sandım aklıma neler neler geldi öyle kötüydü ki gözlerinin kenarında kırmızı kan benekleri çıkmış ağlamaktan galiba gaz sıkışması gibi bir şey yaşadı emin değilim zor sakinleşti. Ama biz çok korktuk. Rabbim esirgesin evlatlarımızı biz onları çok geç bulduk onlara bir şey olmasın
Genelde benimki de yalnız kalmayı sevmiyor kısa süreli oyun halısında ya da yatağına dönence takıyorum onunla oynuyor. Ya da bizim kendi yatağımızu seviyor oraya atıyorum ama bunlar hep 5-10 dk yani bi wc ye gidip gelmeye ufak işlere yarıyor. Mutfakta iken de anakucağında yanımda tutuyorum öyle işteAnladım canım peki siz nasi oyalı yoksunuz bnmki hemen kucak istio
O ilaç çok kusturıyor bize de dr vermişti motilium la birlikte kustuğunu söyleyince hemen bıraktırdıOlabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorum
Bizimki reflüden öyle okurdu susturmak mümkün değildiKızlar dün akşam bebem uyurken birden deli gibi ağlamaya başladıo kadar kötü ağladı ki kıpkırmızı oldu yüzü hiç bir şekilde sakinleştiremedik elimiz ayağımıza dolandı. Çok korktuk Allah korusun havale falan geçiyor sandım böcek ısırdı sandım aklıma neler neler geldi öyle kötüydü ki gözlerinin kenarında kırmızı kan benekleri çıkmış ağlamaktan galiba gaz sıkışması gibi bir şey yaşadı emin değilim zor sakinleşti. Ama biz çok korktuk. Rabbim esirgesin evlatlarımızı biz onları çok geç bulduk onlara bir şey olmasın
Aynı benim bebemi ve yaptıklarımı anlattın kuzum bende ben oyalayamiorum sanıp çare ariodum yani şuanda çoğumuz wcye oyalayip gidiyoruzGenelde benimki de yalnız kalmayı sevmiyor kısa süreli oyun halısında ya da yatağına dönence takıyorum onunla oynuyor. Ya da bizim kendi yatağımızu seviyor oraya atıyorum ama bunlar hep 5-10 dk yani bi wc ye gidip gelmeye ufak işlere yarıyor. Mutfakta iken de anakucağında yanımda tutuyorum öyle işte
Büyük ihtimalle karnı ağrıdı canımBizimki reflüden öyle okurdu susturmak mümkün değildi
Karnı ağrıyor olabilir mi
Mecburen alışıyor kucağa canım çünkü gaz sancısından dolayı sürekli mızmız olup ağlıyorlar ne yapcaz ki susturmak için çareler arıyoruz işte. Boşver diyen desin senelerce hasretini çektik onların varsın kucağımızda büyüsün. Zaten bir kaç aya durmaz kucakta emeklemesi yürümesiAynı benim bebemi ve yaptıklarımı anlattın kuzum bende ben oyalayamiorum sanıp çare ariodum yani şuanda çoğumuz wcye oyalayip gidiyoruzsanırım. gelen giden kucağa çok alışmış dedi gitti dedim bı yerde mi hata yaptım benim de bebem biraz donencede biraz anakucagini birazda yatakta yatioz bugünde oyun halısı alırım inşallah bı on dk da orda oyalansin