Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Şu etkinliği yapmayı düşünüyorum bende oğlana. Bugün sofraya uzanmak istedi masaya falan dokundu.
Bir de nerde gördüm bilmiyorum da bebişlere bir şeyler koklatın diyordu bende kahvaltı yaparken salatalık pekmez vs onları koklatıp isimlerini söylüyorum ya da yemekte ne varsa
Ve bir şeylere dokunmasını destekliyorum eline veriyorum

Sizin de önereceğiniz etkinlik olursa paylaşın beraber yapalım 🤗🤗

Hangi ilaçtı canım seninki
Ya bide şu atak döneminden geçtik ya sürekli emmek istedi onunda etkisi var galiba 😒
Olabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorum

Canım geçmiş olsun doktora götürmende fayda var en azından diğer yavruna geçmesini engellersin sende dikkat et kendine ne kadar çok korusakta hasta oldumu oluyor malesef
Çok teşekkürler canım. Evet evet götürdük cuma günü hemen. Grip olmuş yavrucuğum ya. Ama ateş falan yok şükür ilaç verdi çok şükür iyi.

Geçmiş olsun canım doktora götür de diğer bebişe geçmeden önlemini alırsın. Kendin için de nane limon ıhlamur falan yapabilirsin
Çok teşekkürler canım. Götürdük hemen ya başında gidelim dedim. Grip olmuş kuzu. Tabi benden geçti. Şimdi iyi çok şükür. Ateş falan yoktu şükür. Burun fena tıkalı ama. Bende bol vol nane limon içtim sürekli pastil parol falan şuan çok şükür iyiyim.

Çok teşekkürler canım. Götürdük hemen ya başında gidelim dedim. Grip olmuş kuzu. Tabi benden geçti. Şimdi iyi çok şükür. Ateş falan yoktu şükür. Burun fena tıkalı ama. Bende bol vol nane limon içtim sürekli pastil parol falan şuan çok şükür iyiyim.
Burnu için şu şırınga yöntemini denedin mi canım baya balgam attırıyor. Tabi ben korktuğum için tam yapamıyorum bazen çıkmıyor balgam

Olabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorum
Kıyamam ya 🥺 inşallah bir an önce geçer şu reflüler. Ne zaman bitiyor ki kaçıncı ayda 😑

X