- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.881
Aa evet atak olabilir canım. Ayakta emzirince tepkisi ne oluyor bide bak bugün ben omzuma çıngırağını koydum onunla emzirmeye çalıştımÇok kötüyüm doktor atak dedi calpol ver dedi yok aglio durmuo emmio napcam bn
Yatarak emdi altıda smdi altını zor aldım yatmioAa evet atak olabilir canım. Ayakta emzirince tepkisi ne oluyor bide bak bugün ben omzuma çıngırağını koydum onunla emzirmeye çalıştım
Ah kuzum ağır geçiyor o zaman sizin atak dönemiYatarak emdi altıda smdi altını zor aldım yatmioçok çaresizim ya
Bi saat önce bi emdi iki memeyi birden bı saat emmisrir hemde kendi tuttu normal durarak çabucak geçsin su ataksa çığlık çığlığa cocum yaAh kuzum ağır geçiyor o zaman sizin atak dönemi
Beyaz gürültüyü uyurken açıyorum kuzum koca gün neler yaptım bı bilsen ama yok kendi istemeden emmedi
Kendi isteğiyle emdiğinde de öyle ağlıyor muBeyaz gürültüyü uyurken açıyorum kuzum koca gün neler yaptım bı bilsen ama yok kendi istemeden emmedi
Yok kuxum kendi emdiğinde ağlamıyor bayada uzun emiyor ama üç saat yada geçince bazen iki saat oluo ondan anlam veremedim inşallah geçici biseydirKendi isteğiyle emdiğinde de öyle ağlıyor mu
Kız tamam işte iki ya da üç saatte bir emiyorsa sorun yok doğru anladım dimi valla uykusuzluk tavanYok kuxum kendi emdiğinde ağlamıyor bayada uzun emiyor ama üç saat yada geçince bazen iki saat oluo ondan anlam veremedim inşallah geçici biseydir
Günaydın canım şu ayu da bi atlatalım ben başlıycam inşallahgünaydınnnnnnnnn
kızlar yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum
hemen hemen herkesin bebesi 3 ayını tamamladı
uyku eğitimi konusunda uzman desteği alacak maddi gücü olamayanlar yada maddiyatı olupta almak istemeyen ben halledebilirim dienler yavaştan uyku eğitimine geçmeli
yoksa cok yorulacaksınız
başla cnm büyük rahatlıkGünaydın canım şu ayu da bi atlatalım ben başlıycam inşallah
Kuzum derdim şu ki bazeniki saatte uzatiom yirtio ortalığı bazen de emio daha önce yarım saatte bile verse m emiodu yani sen bı saatte versen seninkide agliomu istemiorum dieKız tamam işte iki ya da üç saatte bir emiyorsa sorun yok doğru anladım dimi valla uykusuzluk tavan
Benimki karışık kuzum ya o istemeden vermiyorm. Eskiden ağlarken bi tek memede susardı şimdi normal keyifli iken memeye geçiyor başlıyor ağlamaya. İster aç olsun olmasın ağlıyor saatine bakmıyorum çünkü çok sık emiyor zaten hayatta 3 saat durmaz aç dana. Meme reddi galiba şuan benim yaşadığım bir şekilde çözmeye çalışıyorumKuzum derdim şu ki bazeniki saatte uzatiom yirtio ortalığı bazen de emio daha önce yarım saatte bile verse m emiodu yani sen bı saatte versen seninkide agliomu istemiorum die
Aman bizde oluyoruz zaten Bi profbaşla cnm büyük rahatlık
ben kendime güvendim birazda... kendim denemek istedim maddiyat olmasına rağmen...
başaramazsan prof. destek alırım dedm
başardım sanırım
Bugünde ağladı kuzum ama saat başı emdi yani çok direnmedi bnmki de işte 3 saat gündüz durmazdi anlamadım sabah temizledik burnunu sık temiz liorim bide boynu pisik olmuş ucgundr onun etki si olabilir mi dedim siliorim kremliorum orda bı koku cozemedim seninki deil kuzum bnce meme reddi sonuçta memede susuo demiBenimki karışık kuzum ya o istemeden vermiyorm. Eskiden ağlarken bi tek memede susardı şimdi normal keyifli iken memeye geçiyor başlıyor ağlamaya. İster aç olsun olmasın ağlıyor saatine bakmıyorum çünkü çok sık emiyor zaten hayatta 3 saat durmaz aç dana. Meme reddi galiba şuan benim yaşadığım bir şekilde çözmeye çalışıyorum
Bir de burnu tıkalı mı ona bak
Burnu tıkalı olunca da ememiyor çok ağlıyor
Susmuyor işte memede çıldırıyorBugünde ağladı kuzum ama saat başı emdi yani çok direnmedi bnmki de işte 3 saat gündüz durmazdi anlamadım sabah temizledik burnunu sık temiz liorim bide boynu pisik olmuş ucgundr onun etki si olabilir mi dedim siliorim kremliorum orda bı koku cozemedim seninki deil kuzum bnce meme reddi sonuçta memede susuo demi