Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

günaydınnnnnnnnn

kızlar yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum

hemen hemen herkesin bebesi 3 ayını tamamladı

uyku eğitimi konusunda uzman desteği alacak maddi gücü olamayanlar yada maddiyatı olupta almak istemeyen ben halledebilirim dienler yavaştan uyku eğitimine geçmeli
yoksa cok yorulacaksınız

Günaydın canım şu ayu da bi atlatalım ben başlıycam inşallah

Kız tamam işte iki ya da üç saatte bir emiyorsa sorun yok doğru anladım dimi valla uykusuzluk tavan
Kuzum derdim şu ki bazeniki saatte uzatiom yirtio ortalığı bazen de emio daha önce yarım saatte bile verse m emiodu yani sen bı saatte versen seninkide agliomu istemiorum die

Kuzum derdim şu ki bazeniki saatte uzatiom yirtio ortalığı bazen de emio daha önce yarım saatte bile verse m emiodu yani sen bı saatte versen seninkide agliomu istemiorum die
Benimki karışık kuzum ya o istemeden vermiyorm. Eskiden ağlarken bi tek memede susardı şimdi normal keyifli iken memeye geçiyor başlıyor ağlamaya. İster aç olsun olmasın ağlıyor saatine bakmıyorum çünkü çok sık emiyor zaten hayatta 3 saat durmaz aç dana. Meme reddi galiba şuan benim yaşadığım bir şekilde çözmeye çalışıyorum
Bir de burnu tıkalı mı ona bak
Burnu tıkalı olunca da ememiyor çok ağlıyor

Bugünde ağladı kuzum ama saat başı emdi yani çok direnmedi bnmki de işte 3 saat gündüz durmazdi anlamadım sabah temizledik burnunu sık temiz liorim bide boynu pisik olmuş ucgundr onun etki si olabilir mi dedim siliorim kremliorum orda bı koku cozemedim seninki deil kuzum bnce meme reddi sonuçta memede susuo demi

Susmuyor işte memede çıldırıyor
Evet boynundaki pişik geçmiyor ya bende krem falan sürüyorum gün aşırı banyo yaptırıyorum ama geçmiyor onun huzursuzluğu da olabilir bi oturmaya falan başlasalar kafalar dik durur o kadar pişik olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…