Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Susmuyor işte memede çıldırıyor 😢
Evet boynundaki pişik geçmiyor ya bende krem falan sürüyorum gün aşırı banyo yaptırıyorum ama geçmiyor onun huzursuzluğu da olabilir bi oturmaya falan başlasalar kafalar dik durur o kadar pişik olmaz sanırım😒
Sabirli olcaz kuzum her yolu denicez gözü yaşlı aglio o anda bende agliorum itio sabret cez farklı seler okuorum ilk defa yatarak emzirdim sende buluosun geccek inşallah canım boynunda koku oluo mu gül suyu ile siliorum yok o koku oluo yikiotum surekli

Bi saat önce bi emdi iki memeyi birden bı saat emmisrir hemde kendi tuttu normal durarak çabucak geçsin su ataksa çığlık çığlığa cocum ya
Düzelecek biraz daha sabır.Ayrica emmek istediğin de meme yi çıkarma hazırlanma vs gecikme de oluyorsa sinirlenip tutmadiklari oluyor bız de şuan onu yaşıyoruz

Düzelecek biraz daha sabır.Ayrica emmek istediğin de meme yi çıkarma hazırlanma vs gecikme de oluyorsa sinirlenip tutmadiklari oluyor bız de şuan onu yaşıyoruz
İnşallah canım yok bizde emzirme pozisyonu aldikmi cildirio ahh su bebeler istediklerini yaptiriolar kendi istedimi emio üç saat felan belli olmuo ben sürekli demiorum ama iki gündür böle yaptı

Susmuyor işte memede çıldırıyor 😢
Evet boynundaki pişik geçmiyor ya bende krem falan sürüyorum gün aşırı banyo yaptırıyorum ama geçmiyor onun huzursuzluğu da olabilir bi oturmaya falan başlasalar kafalar dik durur o kadar pişik olmaz sanırım😒
Pişik kremi sür hava sıcak değil mi hergin duş aldır
Islak kalmasın boynu terleyince ağız beziyle sil canım

Sabirli olcaz kuzum her yolu denicez gözü yaşlı aglio o anda bende agliorum itio sabret cez farklı seler okuorum ilk defa yatarak emzirdim sende buluosun geccek inşallah canım boynunda koku oluo mu gül suyu ile siliorum yok o koku oluo yikiotum surekli
Kokuya dikkat etmedim canım ben sade kaynamış su ile siliyorum. Gül suyu mu koku yapıyor acaba

Ya kızlar şu burnu açmak için şırınga yapıyorsunuz ya. Sanırım ben beceremedim onu. Yaptım yine hırıltı devam ediyor
Biraz korkuyorum yaparken ondan galiba
Bide şırıngayı dik mi tutacağız yoksa biraz eğimli mi 😅🙈

Ya kızlar şu burnu açmak için şırınga yapıyorsunuz ya. Sanırım ben beceremedim onu. Yaptım yine hırıltı devam ediyor
Biraz korkuyorum yaparken ondan galiba
Bide şırıngayı dik mi tutacağız yoksa biraz eğimli mi 😅🙈
Ben kucağımda oturur pozisyonda yapıyorum ellerinide tutuyorum şirıngayida dik tutuyorum
Ssevincli Ssevincli kuzum anakucağını satacaktım ya iyi ki satmadım 😅 işime yarıyor mutfakta falan. Sen kullanıyor musun
Kullanıyorum canmm mutfakta işe yarıyor tek umudum mama sandalyesine geçince inşallah daha iyi dururlar🤣🙈

Ben kucağımda oturur pozisyonda yapıyorum ellerinide tutuyorum şirıngayida dik tutuyorum

Kullanıyorum canmm mutfakta işe yarıyor tek umudum mama sandalyesine geçince inşallah daha iyi dururlar🤣🙈
Hee ben hala yan yatış pozisyonunda yapıyorum oturur pozisyonda kafayı biraz öne eğmek lazım sanırım dimi. Henüz bize oturmaya erken galiba
İnşallah ya şöyle koysak sandalyesine versek yemeğini kendi yese bizde işimizi yapsak 😅 çok şey istemiyoruz yani 😅🤪

Nefes0858 Nefes0858 sesin çıkmıyor kuzum🥰
Tam giriyorum okuyorum yazıcam benim poncik durmuyor geri çıkıyorum 😂😂 nöbet devam kuzum iyiyiz çok şükür babayı yataktan kovduk bu gece 🤣🤣🤣 öyle bir yayılıp yatmışızki adam zavallı kendine yer bulamamış koltuğa kıvrılmış :olamaz::KK71:

Tam giriyorum okuyorum yazıcam benim poncik durmuyor geri çıkıyorum 😂😂 nöbet devam kuzum iyiyiz çok şükür babayı yataktan kovduk bu gece 🤣🤣🤣 öyle bir yayılıp yatmışızki adam zavallı kendine yer bulamamış koltuğa kıvrılmış :olamaz::KK71:
Ayy yazık ya, 😅 😅 ama bu gece aynısı benim aklımdan da geçti 😅 oğlan ikide bir uyanıyor belki yanımda uyur dedim. Sonra kocim fazlalık göründü gözüme yataktan atasım geldi 😅😅 tabi taktik işe yaramadı benim sıpa yine uyandı 😒 bir kaç gündür yeni doğan modundayuz 😒😒😒
Senin atak ne alemde bitti mi

Ayy yazık ya, 😅 😅 ama bu gece aynısı benim aklımdan da geçti 😅 oğlan ikide bir uyanıyor belki yanımda uyur dedim. Sonra kocim fazlalık göründü gözüme yataktan atasım geldi 😅😅 tabi taktik işe yaramadı benim sıpa yine uyandı 😒 bir kaç gündür yeni doğan modundayuz 😒😒😒
Senin atak ne alemde bitti mi
Bi ara bizimde öyle yenidoğan moduydu düzeldi sonra ama bizim gece uykuları yine öyle uzun değil bilmem 4 saat kesintisiz uyuduğunu 🤦‍♀️ bitti gibi kuzum daha iyiyiz şükür

X