Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Doydugunu mu anliolar artık anlamadım ki düne kadar bı saat sonrası verdim uyusun die emmedi şimdi saati olmadan almio aglio yine
Olabilir canım benim oğlanda doyunca ağlamaya başlıyor yatağına bırakıyorum uykuya geçiyor. Ne zaman acıkacakları ne zaman doydukları belli olmuyor zamanla kendi aramızda bir dil oluşuyor işte

Olabilir canım benim oğlanda doyunca ağlamaya başlıyor yatağına bırakıyorum uykuya geçiyor. Ne zaman acıkacakları ne zaman doydukları belli olmuyor zamanla kendi aramızda bir dil oluşuyor işte
Buyuyolar sanırım gece koyduk emdi uyumadı sonra emerek uyumak istedi sabah ikinciye emzirmek istediğimde ağladı istemedi uyudu şimdi doydugunu anlıolar artık demek dün ilk defa başıma geldi çok kötü oldum bildiğin yirtio ortalığı

Aynen canım artık gün gün değişiyor huyları zamanla bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz. Memenin birinde krize girerse diğerine geçmeyi dene. Baktın onda da krizde al kucağına sakinleşti biraz dolaşın sonra tekrar ver. Almamakta ısrar ediyorsa ya karnı toktur ya da mide gazı falan varsa oda rahatsız ediyor olabilir üzerine süt içmek istemiyordur. Bide ayağa kalkıp sakinleşince oturabilirsin.

Evet geçen ay bı meme sertken onu yapiodu sırrını veriodum bu bildiğin çığlık atıo ayağa kalkiorum dediğin gibi ozaman sakinlio ama yine emmek istemio çok kaka yaptı dün normalde 3 4 tü 6 kere yaptı anlamadım ki kuzum Google da da dioki 3 4 ayda büyüme atağı olur şimdi gerçi biz 2 buçuk olduk en fazla da ne bileyim

İmam normal dediğim gibi ay dönemlerde biz de yaşadık bir iki gündür yine ara ara yapıyor veriyorum tutmuyor ağlıyor kaç kere deniyorum sonra tutuyor.Red dönemi genelde 4. Aylarda oluyor.Her bebekte olacak diye bir şey yok tabi.
Düzeliyor inan elde.degil.dedig9n gibi ben de o dönem çok ağladım o ağladıkça ama şimdi.diyorim boşuna telaş yapmışım

İnşallah canım ya saol bakalım yapio hala pes eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…