Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın 🥰🥰🥰
Gupguzel sağlıklı bı hafta olsun 🥰
Dün bebeyle resmen İstanbul turu yaptık.
Sehirdışından misaifrler geldi.
Paşaköy Üsküdar Kadıköy Karaköy Eminönü Beşiktaş Ortaköy gezdik..
Yanıma 2 biberon sağdığım süt ve mama almıştım. Miss gibi gezdik valla 🧿
Ara ara da emzirme örtüsü ile emzirdim.
Akşam eve gelince bayıldı bebe uykuya.
1 de yattı 6.30 da kalktı.o da ben kaldırdım altını değiştireyim diye 😂😂
Bizim gezinolaui onaylandı 😂😂
Anne Kartta var tutmayın bizi.

Günaydın 🥰🥰🥰
Gupguzel sağlıklı bı hafta olsun 🥰
Dün bebeyle resmen İstanbul turu yaptık.
Sehirdışından misaifrler geldi.
Paşaköy Üsküdar Kadıköy Karaköy Eminönü Beşiktaş Ortaköy gezdik..
Yanıma 2 biberon sağdığım süt ve mama almıştım. Miss gibi gezdik valla 🧿
Ara ara da emzirme örtüsü ile emzirdim.
Akşam eve gelince bayıldı bebe uykuya.
1 de yattı 6.30 da kalktı.o da ben kaldırdım altını değiştireyim diye 😂😂
Bizim gezinolaui onaylandı 😂😂
Anne Kartta var tutmayın bizi.
Çok iyi yapmışsınız alıştığını görünce daha evde durulmuyor bizde artık rahatız kalabalık olmayan ortamlara gidiyoruz yemek sabah kahvaltısı biraz yeşil alanda gezme derken maşallah sevdi bizimkide acıkınca olduğum yerde hemen battaniyesini kapatıp emziriyorum dün hem emdi hem uyudu kucağımda bende yemeğimi yedim disardaydik havada serinledi mis gibi 😊 emzirme önlüğünü ben sevmedim müslin örtü daha rahat bana

4 gecedir falan alıyorum yanıma besiginde belli bir süre yatıyor sonra durmuyor mecbur alıyorum bende kötü yapıyorum ama napim 🤷‍♀️😊😊
Aman boşver kız düşmemesini garantile yeter ki. Yatsın mini minnoşun sıcacık işte 🥰 dün gece bizimkininde gazı vardı yanıma aldım biraz elimi karnına koydum biraz ovala falan. Baktım olmuyor ben uyuyamadım aman hadi yavrum herkes yerinde güzel dedim😅 emzirdim geri koydum😅😅

Çok iyi yapmışsınız alıştığını görünce daha evde durulmuyor bizde artık rahatız kalabalık olmayan ortamlara gidiyoruz yemek sabah kahvaltısı biraz yeşil alanda gezme derken maşallah sevdi bizimkide acıkınca olduğum yerde hemen battaniyesini kapatıp emziriyorum dün hem emdi hem uyudu kucağımda bende yemeğimi yedim disardaydik havada serinledi mis gibi 😊 emzirme önlüğünü ben sevmedim müslin örtü daha rahat bana
Emzirme örtüsü evet biraz zor boğucu. Müslin denedim benim cadı pat diye çekti aşağı 😂😂

Sabah kalkınca yarım saat emiyo. Zaten akiyo o ağlayınca meme😂 memenin de alarmi bizim kız 😂 Galactoga Damla kullanıyorum şimdi bakalım. Arttı gibi süt .
Maşallah maşallah canım. Bana doktor 10 dakikadan sonrası artık onlar için yalancı meme gibi oluyor dedi. 5 dakika falan emiyorlar bazen 1 2 vekıp aglamaya başlıyorlar. Aplarkende ağzı burnu süt içinde kalıyor. Sütte var yani. Ama biberon gibi istiyorlar gelmesini sanırım.

Aman boşver kız düşmemesini garantile yeter ki. Yatsın mini minnoşun sıcacık işte 🥰 dün gece bizimkininde gazı vardı yanıma aldım biraz elimi karnına koydum biraz ovala falan. Baktım olmuyor ben uyuyamadım aman hadi yavrum herkes yerinde güzel dedim😅 emzirdim geri koydum😅😅
Düşmemesini garantiliyorum ama yinede tedirgin oluyorum uykular bana haram oluyor bu sefer 😂😂

Kızlar bişe sorucam mesala iki saatte emziriosunuz uyusun diye felan daha öncesinde verdiğinizde emiomu benim bebeim daha önce emiodu ne zaman versem şimdi iki üç saat olmadan aglio yani hiç emmio deil çiş kaka yapio ama doydugunu mu anlio ki
Olabilir canım tok olduğu için istemiyordue belki. Zorlama sen soğumasın memeden

X