- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.861
Cokk geçmiş olsun.merhaba kızlar
çok özledim sizleri
nasılsınız
minnoşlar nasıl
1 haftalık iznim hastalıklarla geçti
hala kafamı kaldıramıyorum
çok tşkler cnm grip peşimi bırakmıorCokk geçmiş olsun.
Hayırdır inşallah
Saol canım bakiorum hemenBir kaç yöntem yazmış canım bakarsanTureed
Nayır nolamaz yaİnsanlar uyuyoo
4 gecedir falan alıyorum yanıma besiginde belli bir süre yatıyor sonra durmuyor mecbur alıyorum bende kötü yapıyorum ama napimGece de mi sizinle yatıyor kokuna alıştıysa minnakım
Çok iyi yapmışsınız alıştığını görünce daha evde durulmuyor bizde artık rahatız kalabalık olmayan ortamlara gidiyoruz yemek sabah kahvaltısı biraz yeşil alanda gezme derken maşallah sevdi bizimkide acıkınca olduğum yerde hemen battaniyesini kapatıp emziriyorum dün hem emdi hem uyudu kucağımda bende yemeğimi yedim disardaydik havada serinledi mis gibiGünaydın
Gupguzel sağlıklı bı hafta olsun
Dün bebeyle resmen İstanbul turu yaptık.
Sehirdışından misaifrler geldi.
Paşaköy Üsküdar Kadıköy Karaköy Eminönü Beşiktaş Ortaköy gezdik..
Yanıma 2 biberon sağdığım süt ve mama almıştım. Miss gibi gezdik valla
Ara ara da emzirme örtüsü ile emzirdim.
Akşam eve gelince bayıldı bebe uykuya.
1 de yattı 6.30 da kalktı.o da ben kaldırdım altını değiştireyim diye
Bizim gezinolaui onaylandı
Anne Kartta var tutmayın bizi.
Canım çok geçmiş olsun ıhlamur limonlu ballı sarımsaklı şeyler tüket Rabbim şifa versin inşallahmerhaba kızlar
çok özledim sizleri
nasılsınız
minnoşlar nasıl
1 haftalık iznim hastalıklarla geçti
hala kafamı kaldıramıyorum
Aman boşver kız düşmemesini garantile yeter ki. Yatsın mini minnoşun sıcacık işte4 gecedir falan alıyorum yanıma besiginde belli bir süre yatıyor sonra durmuyor mecbur alıyorum bende kötü yapıyorum ama napim
Emzirme örtüsü evet biraz zor boğucu. Müslin denedim benim cadı pat diye çekti aşağıÇok iyi yapmışsınız alıştığını görünce daha evde durulmuyor bizde artık rahatız kalabalık olmayan ortamlara gidiyoruz yemek sabah kahvaltısı biraz yeşil alanda gezme derken maşallah sevdi bizimkide acıkınca olduğum yerde hemen battaniyesini kapatıp emziriyorum dün hem emdi hem uyudu kucağımda bende yemeğimi yedim disardaydik havada serinledi mis gibiemzirme önlüğünü ben sevmedim müslin örtü daha rahat bana
çok saol cnmCanım çok geçmiş olsun ıhlamur limonlu ballı sarımsaklı şeyler tüket Rabbim şifa versin inşallah
Maşallah maşallah canım. Bana doktor 10 dakikadan sonrası artık onlar için yalancı meme gibi oluyor dedi. 5 dakika falan emiyorlar bazen 1 2 vekıp aglamaya başlıyorlar. Aplarkende ağzı burnu süt içinde kalıyor. Sütte var yani. Ama biberon gibi istiyorlar gelmesini sanırım.Sabah kalkınca yarım saat emiyo. Zaten akiyo o ağlayınca memememenin de alarmi bizim kız Galactoga Damla kullanıyorum şimdi bakalım. Arttı gibi süt .
Düşmemesini garantiliyorum ama yinede tedirgin oluyorum uykular bana haram oluyor bu seferAman boşver kız düşmemesini garantile yeter ki. Yatsın mini minnoşun sıcacık iştedün gece bizimkininde gazı vardı yanıma aldım biraz elimi karnına koydum biraz ovala falan. Baktım olmuyor ben uyuyamadım aman hadi yavrum herkes yerinde güzel dedim emzirdim geri koydum
He ya öyle oluyor kuzum zaten normalde beşikte iken diken üstünde oluyoruz yanımıza gelince hepten kaçıyor uykularDüşmemesini garantiliyorum ama yinede tedirgin oluyorum uykular bana haram oluyor bu sefer
Olabilir canım tok olduğu için istemiyordue belki. Zorlama sen soğumasın memedenKızlar bişe sorucam mesala iki saatte emziriosunuz uyusun diye felan daha öncesinde verdiğinizde emiomu benim bebeim daha önce emiodu ne zaman versem şimdi iki üç saat olmadan aglio yani hiç emmio deil çiş kaka yapio ama doydugunu mu anlio ki
Çok kötüyüm doktor atak dedi calpol ver dedi yok aglio durmuo emmio napcam bnOlabilir canım tok olduğu için istemiyordue belki. Zorlama sen soğumasın memeden