Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ya ilk defa başıma geldi napcam bilemedim saat ikide emdi sonra bı yarım saat sonra uyandı oynadık sonra iki saat olunca emzirdigim dedim yok emmio aglio gazı var sandım yok hiç böle ağlamamisti kusana Kadar emiodu.sonra emziği verip yanıma yatırdım uyudu bayada derin neden böle yaptı meme reddi böyle bisemi

Canım biraz meme ucuna sütünden sür. Ben geçen gaz danladi i sürdüm tatlı diye tuttu hemen.
Yok kuzum 2 di en son ağla ya aglya 6 da emdi zar zor memeyi görünce ağladı öyle bişe surmeme fırsat yoktu gazı felan yoktu emdi sonra kaka yaptı 7 de tekrar emdi şükür karnı aç çok çaresiz hissettim kendimi neden yaptı bilemedim

Canım benim kzııma bazen gaz sancısından bazende uykusuzluktan mama uzun saatler yemiyor uykuda bile hatta ben sıcaklarada bağlıyorum sonra yiyiyor benimkide

Canım benim kzııma bazen gaz sancısından bazende uykusuzluktan mama uzun saatler yemiyor uykuda bile hatta ben sıcaklarada bağlıyorum sonra yiyiyor benimkide
Şimdi yine emme di ağladi daha göğsüme koyuyorum aglio sonra elimde çok az salladım derin uyudu anlamadım önceden uyumak için bile emerdi sekizde emdi ama bugün nie böle yaptı anlamadım kuzum

Şimdi yine emme di ağladi daha göğsüme koyuyorum aglio sonra elimde çok az salladım derin uyudu anlamadım önceden uyumak için bile emerdi sekizde emdi ama bugün nie böle yaptı anlamadım kuzum
1 günleri 1 günü tutmuyor canım uykusuzluktanda yapmış olabilir gazı olabilir sıcaklarda etkiliyor

B
Benim de öyle oldu bir ara meme ye uzatıyorum ağlıyor tutmuyor tutunca geri bırakıyordu ortalama 2 aylık falandı aldım doktora götürdüm.Muane etti ağzına baktı orda emzirme denettiler mama verdiler emmesine baktılar derken.Olur arada sorun yok dediler.ikinci gün tekini tuttu diğerini tutmadı.sonra düzeldi.Cok stres yaptım ağladım ama şükür düzeliyor sen sabırlı olmaya çalış

1 günleri 1 günü tutmuyor canım uykusuzluktanda yapmış olabilir gazı olabilir sıcaklarda etkiliyor
Evet hergun farklı oluo çocuk korkuttu beni sonrada iki memeyi emdi uyudu baakalim gece ne yapcak kalkmadi
Ayni zaman olmus baktım bende ağzına pamukçuk felan mi oldu die yok birden yaptı ondan dedim başına gelen oldumu ne yapcam bilemedim çok stres yaptım ama elde deilki o ağladı ben ağladım

Bende şu sıralar çok yaşıyorum onu canım. Hatta sütü çekip öyle ağlıyordu sanki acı bir şey içiyor gibi korkuyorum bende meme reddi olacak diye. İnşallah olmaz öyle bir şey
Ama meme onların her şeyi. Gaz sancısını uykusuzluğunu huysuzluğubu hep memeden çıkarıyor. O yüzden bir sıkıntısı vardır mutlaka.
Sonrasında kaka yaptı dedin belki gaz sıkışması falan oldu karnı ağrıdı. O yüzden emmek istemedi korktu

İnşallah olmasın kuzum birden emdi sonra kaka yaptı kuzum anlamadım ki sonra akşam bida yapti ağlama bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…