- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.801
Kesinlikle dün kakamatige oturmadı eşim klima hiç kapatma dedi aşağıyavuruo ondan ana kucağı na koyamadim dedim senin yüzünden gaz sancısı gece yok uyuyamadi neyse bisekilde uyudu gece bı kere kaka yaptı sabah koydum yaptı sonra kahvaltı yaparken bidaha koydum çiş alcakken bı baktım bidaha yapmış rahatladı bebemBen korktuğum için yatağı daha güvenli geliyor
Hahah 4 buçuktan sonra uykular haram oluyor bizde onun yerine de işte enerji kalıuoroo sen gaz çıkarmanın yolunu bulmuşsun o zaman titreşimi etkiliyor demek ki
Vay be iyiymişKesinlikle dün kakamatige oturmadı eşim klima hiç kapatma dedi aşağıyavuruo ondan ana kucağı na koyamadim dedim senin yüzünden gaz sancısı gece yok uyuyamadi neyse bisekilde uyudu gece bı kere kaka yaptı sabah koydum yaptı sonra kahvaltı yaparken bidaha koydum çiş alcakken bı baktım bidaha yapmış rahatladı bebemtitreşim iyi gelio bebeme
Kesinlikle kuzumVay be iyiymişikinci de kolik olursa aklımda bulunsun bari
Adamcağız yanımda uyutmaktan korktuğumu bildiğinden kadın delirdi demiyorAyy kahkaha attım
Bide adama soruyon naptıb diyeonların dünyadan haberi olmuyor
Çok geçmiş olsun canım vitaminli şeyler tüket dinlenmek iyi gelirGünaydın kızlar dün çok hastaydım tüm vücudum ağrıyor sizliyordu ateşim de vardı dedim keisn covit oldum.Sansa aşı günümüzdu uzerine çocuğun ağrısı annem de kaldım sağolsun yemek sofra çocuk hepsi ona kaldı ben de dinlendim uyudum bol bol terledim şükür bugün iyim.Anladim ki vücut yorgun düşmüş bıraktı kendini.Nasil iyi geldi uyumak dinlemek anlatamam.Anneler iyi ki var
Iyiki oda yapmışım yoksa zor sığardık dolabaAynen canım orada daha güvenli
Evin de öyle oluyor yani dolaplar artık işgal altında
Dimi ya bizde o uyurken yemek falan yiyorsak ev böyle sessiz sedasız oluyor ya. Eşime diyorum bu sessizlikte nasıl yaşamız diyeIyiki oda yapmışım yoksa zor sığardık dolaba
Evde bi yerlerde oğlusun eşyalarını oyuncaklarını görmek çok güzel ya valla eşime diyorum biz 5 sene boşuna yaşamışız bu evde
HahahAdamcağız yanımda uyutmaktan korktuğumu bildiğinden kadın delirdi demiyor
Ne kadar süre emiyor peki canım6 da kalkiyo. Ama memeyi boşaltıyorBayağı acıkmış oluyo. 1 saat babayla oynuyi sonra biraz hareket spor alt değiştirme emme yatış
Günaydın canım çok geçmiş olsun dinlenmek iyi geliyor ya. Ihlamur falan kaynat
Dediğin gibi anneler iyi ki var
Gecmis olsun kuzum ekstra vitamin al hamilelikte ki gibi ihtiyacımız var bende aklıma geldikçe iciorum şimdi kan ilacımi al diodum eşime vücut yorgun düşüyo kosturmaktan kendimize iyi bakmalıyız benimde iki gün ablam vardı ne rahattm
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım vitaminli şeyler tüket dinlenmek iyi gelir
Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Sabah kalkınca yarım saat emiyo. Zaten akiyo o ağlayınca memeNe kadar süre emiyor peki canım
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün çok hastaydım tüm vücudum ağrıyor sizliyordu ateşim de vardı dedim keisn covit oldum.Sansa aşı günümüzdu uzerine çocuğun ağrısı annem de kaldım sağolsun yemek sofra çocuk hepsi ona kaldı ben de dinlendim uyudum bol bol terledim şükür bugün iyim.Anladim ki vücut yorgun düşmüş bıraktı kendini.Nasil iyi geldi uyumak dinlemek anlatamam.Anneler iyi ki var
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım
Bence de anneler iyi ki var.
Kaynanalar boş
Amin canım aminnnDimi ya bizde o uyurken yemek falan yiyorsak ev böyle sessiz sedasız oluyor ya. Eşime diyorum bu sessizlikte nasıl yaşamız diyeçok şükür artık bizlerin evi de neşeyle doldu. Rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasun evlatlarımızı hayırlı evlat eylesin inşallah
Günaydın canım benimGünaydın kızlar iyi hafta sonları
GünaydınlarGünaydın kızlar iyi hafta sonları
Nasıl oldun canımGünaydınlar