- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.581
Malesef bende canım içti içti içmedi içim giderek dökeceğimHee kalsaydı ne güzel muhallebi falan yapardın. Şimdiden bitirmeli o zaman
Off o 4. Ay atağı uzun sürüyor galiba ya. İnşallah sizin kısa sürer.
Bu bebeler hiç oh be dedirtmiyor yaf hep bir şeyler çıkıyor
Canım bende aldım ondan ama benimki sadece 10 dk duruyor fazlasını durmuyor ama bende sırf gaz ve kaka için aldım ama bende pek etki etmediKızlar bu arada hep solicem unutuorum anakucagina alıştırmaya çalışıyorum önceden almıştı ablam öyle çok durmuo ama ne zaman dursa titreşim den mi bilmem kaka yapio ne zamndir soluxektim size
Bnmde fazla durmuo canım ama o kısa zamanda da ikinio hemen yapio yoksa bizimki de kalkıp üstü nde çok kuzumCanım bende aldım ondan ama benimki sadece 10 dk duruyor fazlasını durmuyor ama bende sırf gaz ve kaka için aldım ama bende pek etki etmedi
Vayy be bayağı iyiye almışsın eşime diyim de bi araştırsın bakalımMesela 136 adet sleepy bebek bezi 3 numarayı 170 tlye alıyorum büyük toptancılar var malzemeleri toptan satan öyle yerlerden alıyorum internetten daha ucuza geliyor
Ah minnoşum iç dünyasında ne yaşıyor kim bilir. Zalım dünya da bebekken başlıyor çileler yaMalesef bende canım içti içti içmedi içim giderek dökeceğim
İnşallah canım bu ataklar hiç bitmiyor sağlıkları yerinde olsundaben kendime değil oğluşa üzülüyorum uykuları gitti uyusa bile devamlı meme istiyor bırakayım ağlıyor gündüz 1 saat uyumamıstır benim memede olmayan zamanlarda ablam ayağına alıyor uyumuyor illa benim kucağımda olacak ah atak çabuk git kimseye uğrama benden sonra
BennnKimler burda
Sivitim seni de buraya getirdimKızlar kullanan varsa
Türkiye dahil on binlerce bebek tehlikede! Ana kucağı bebek salıncağı ölüme yol açtı: Şirket ürünlerini geri çağırdı
Son dakika haberine göre merkezi yurt dışında bulunan ve Türkiye’de de satış yalan 4moms isimli markanın ana kucağı olarak da bilinen bebek salıncakları bir...www.takvim.com.tr
Bu titreşimli anakucağı ile diğer topikte bir haber görmüştüm bulayım da atayım kızlar dikkat edin
Yaa son doz ağır geldi demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasılgünaydın kızlar...
bu zamana kadar hiç bir aşımız ateş yapmamıştı
son menenjit aşımızda kabusu yaşadık
bütün gece yandı yavrum
poposuda kızardı neden hiç anlamadm
bütün gece inledi
uyudu az önce... hafif ateşi var.. ama sanırım üşütmüşte grip olcak gibiYaa son doz ağır geldi demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasıl
bizim toplam 5 dozdu cnmCanim menenjit 3 dozmuydu
İyi yaptınHaber burada kızlar aynı marka ise dikkat edin
Sivitim seni de buraya getirdimkardeş topik dayanışması
Üşüttü mü acabauyudu az önce... hafif ateşi var.. ama sanırım üşütmüşte grip olcak gibi
Geçmiş olsun şifalar olsun inşallah minnoşa. Takip et sürekli ateşi inşallah çıkmazGünaydın
Dün 3 adet aşımızı olduk.
Aşıyı çocuğum oldu hep beraber ağladık
İlk kez bu kadar içten ağladı yavrum.
Allah'tan hemen kucağıma aldım sakinledi.
Ara ara iç çekti sonra da uyudu hemen.
Akşama de 6da verdim calpol u.
Gece adresi bı yükseldi emzirdim düşmedi 1 kaşık daha verdim. Şansımıza hava serin yağmurlu. İnşallah bugün de biter gider.
Bak buradan da bir bilgi sana vereyimİyi yaptın
Toptancı bilmiyorum da hep Trendyol dan sipariş veriyorum bendeCanım ben büyük toptancıdan alıyorum baya uyguna geliyor internetten de ucuza geliyor bana gün geçtikçe pahalılaşıyor
Öyle ysp canım bende arada başka farklı doktorlarada gösteriyorum bebişleri.İyi yapmışsınız canım sizin için sigorta avantaj yoksa ikizler 2 kat masraf
Benim herşeyim şehir hastanesinde oldu ordan da memnun kalınca tekrar doktor arayışına girmemistim şimdi menenjit için özel hastane arıyorum doktoruda iyi olan bundan sonra 2 doktor takipli gidicem
Ben bim in bezini denedim fiyat olarak da o kadar uygun gelmedi bana. Kalite olarak da beğenmedim. Sleepy çok iyi. Hep onu kullanıyorum. 3 numara ta geçtik. Kampanya buldukça alıyorum.Yerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firardaben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedim