Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizim burda 2 toptancı var birinde aynı fiyat diğerine bakmadım bi bakayım. Geçen migrostan aldım malatyada mı öyleydi yoksa hepsinde mi bilmiyorum 110 liraydi 2.si %60 indirimliydi sleepy natural

Şimdi baktım diğer toptancıya evet piyasadaki en ucuz bebek beziyle aynı fiyat adet fiyatı. İnternetten almaya gerek kalmadı artık teşekkür ederim kuzucum

Şimdi baktım diğer toptancıya evet piyasadaki en ucuz bebek beziyle aynı fiyat adet fiyatı. İnternetten almaya gerek kalmadı artık teşekkür ederim kuzucum
Oo süper bende eşime söyliycem bizde bakalım. 3 numara nasıl canım sızdırma var mı

Canım senle benim bebeğim aynı bende dün yaptırdım benimkinde ateş olmadı sadece 7.1 kadar çıktı ama benimki hzursuz oldu aşıdan sonra akşm bugün biraz daha iyi sen göz muayenesine götürdün mü

Allah'a şükür sabah az ateş oldu. Calpol verdim uyudu. Akşam da uyumadan calpol verdim uyudu güzelce. Bugün de şansımıza hava serin.
Göz muaynesine götürdüm onu da yaptık bitti çok şükür.

Benim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…