- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.601
ah bi anlasamÜşüttü mü acaba
Geçmiş olsun şifalar olsun inşallah minnoşa. Takip et sürekli ateşi inşallah çıkmaz
Bak buradan da bir bilgi sana vereyimbezler büyük toptancıda daha uygunmuş
Ben de yeni öğrendim
Bizim burda 2 toptancı var birinde aynı fiyat diğerine bakmadım bi bakayım. Geçen migrostan aldım malatyada mı öyleydi yoksa hepsinde mi bilmiyorum 110 liraydi 2.si %60 indirimliydi sleepy naturalÜşüttü mü acaba
Geçmiş olsun şifalar olsun inşallah minnoşa. Takip et sürekli ateşi inşallah çıkmaz
Ben de yeni öğrendim
Şimdi baktım diğer toptancıya evet piyasadaki en ucuz bebek beziyle aynı fiyat adet fiyatı. İnternetten almaya gerek kalmadı artıkÜşüttü mü acaba
Ben de yeni öğrendim
Oo süperŞimdi baktım diğer toptancıya evet piyasadaki en ucuz bebek beziyle aynı fiyat adet fiyatı. İnternetten almaya gerek kalmadı artıkteşekkür ederim kuzucum
Canım trendyolda pahalı bende başta öyle alıyordum sonradan toptancıya sordum baya fiyat farkı çıktı bende oradan alıyorum sürekliToptancı bilmiyorum da hep Trendyol dan sipariş veriyorum bende
Canım senle benim bebeğim aynı bende dün yaptırdım benimkinde ateş olmadı sadece 7.1 kadar çıktı ama benimki hzursuz oldu aşıdan sonra akşm bugün biraz daha iyi sen göz muayenesine götürdün müGünaydın
Dün 3 adet aşımızı olduk.
Aşıyı çocuğum oldu hep beraber ağladık
İlk kez bu kadar içten ağladı yavrum.
Allah'tan hemen kucağıma aldım sakinledi.
Ara ara iç çekti sonra da uyudu hemen.
Akşama de 6da verdim calpol u.
Gece adresi bı yükseldi emzirdim düşmedi 1 kaşık daha verdim. Şansımıza hava serin yağmurlu. İnşallah bugün de biter gider.
Şimdilik iyi gidiyorOo süperbende eşime söyliycem bizde bakalım. 3 numara nasıl canım sızdırma var mı
Oh oh maşallahŞimdilik iyi gidiyorolsa olurdu şimdiye heralde
Canım sen sleepy alacaksan 3 numara al kalıpları dar ben 3 baya oldu geçeliOo süperbende eşime söyliycem bizde bakalım. 3 numara nasıl canım sızdırma var mı
Aynen canım sleepynin kalıbı diğerlerine göre baya dar. Akşam eşim gelsin de inşallah burada da uyguna buluruzCanım sen sleepy alacaksan 3 numara al kalıpları dar ben 3 baya oldu geçeli
Allah'a şükür sabah az ateş oldu. Calpol verdim uyudu. Akşam da uyumadan calpol verdim uyudu güzelce. Bugün de şansımıza hava serin.Canım senle benim bebeğim aynı bende dün yaptırdım benimkinde ateş olmadı sadece 7.1 kadar çıktı ama benimki hzursuz oldu aşıdan sonra akşm bugün biraz daha iyi sen göz muayenesine götürdün mü
Geçmiş olsun canım inşallah olmaz kuzu Rabbim şifa versin inşallahuyudu az önce... hafif ateşi var.. ama sanırım üşütmüşte grip olcak gibi
Tamda böyleyiz bizde canım
Görmüştüm kuzum o haberi benim ki bundan deil ama çok durmuo oglusBu titreşimli anakucağı ile diğer topikte bir haber görmüştüm bulayım da atayım kızlar dikkat edin
Bende bulayım toptancı o zaman bakalım.Canım trendyolda pahalı bende başta öyle alıyordum sonradan toptancıya sordum baya fiyat farkı çıktı bende oradan alıyorum sürekli