Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

evet de bizim azcık farklı ya. acaba yanyana olanlardan mı arkalı önlü olanlarda mı alsak diye sormak istemiştim ben:)

aa evet evet mutlaka bulursan atarsan sevinirim.

Canım benim ne zorluklar ne mücadeleler ama..Allahım sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz bir rüyadayız. Ben hala inanamıyorum. Bu ne güzel mutluluklar Allahım çok şükür siyorum.

Selam kızlar ay ben bu aralar çok uyuyorum
Ohh bol bol uyu kuzum stok yap sonra bebişler uykusuz bırakacak bizi
Hanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Hoş geldin canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet de bizim azcık farklı ya. acaba yanyana olanlardan mı arkalı önlü olanlarda mı alsak diye sormak istemiştim ben:)
He ya ben senin ikizleri unuttum atladım öyle pat diye

Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. İlki kimyasal oldu 2. Denememiz çift yumurta canım.
Çok sevindim senin adına canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çift. :) cinsiyet tahmini falan yapıldı mı? benim 12+4 de 2 kız gibi görünüyor demişti. 14+4 de kesin 2 kız dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…