- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.181
Hayırlı olsun canım ikiz hemde ne güzelHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
evet de bizim azcık farklı ya. acaba yanyana olanlardan mı arkalı önlü olanlarda mı alsak diye sormak istemiştim ben:)Araba kesinlikle katlanabilir olanlar varya onlardan almayı düşünüyoruz biz. Diğer travel sitem mi diyorlar onlar da katlanıyor ama çok uğraştırıcı aklınızda bulunsun. Kk da konulara göz atınca da pek tavsiye eden yok
aa evet evet mutlaka bulursan atarsan sevinirim.İki kapılıydı gördüğüm, yanına aynısının tek kapılısını entegre ediyorsun.
Dolap içi çekmeceler, bebek büyüdüğünde azaltılabiliyor veya tamamen çıkartılıyor.
Askı kısmı istediğin boyda takılıyor.
Linkini bulursam atarım canım.
Çok kullanışlı geldi bana.
Canım benim ne zorluklar ne mücadeleler ama..Allahım sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz bir rüyadayız. Ben hala inanamıyorum. Bu ne güzel mutluluklar Allahım çok şükür siyorum.16 haftalık olanı 2010 da kaybettim 1 buçuk yıllık evliydim doğal yolla gebe kaldım suyum boşaldı ve susuz kaldığı için bebek öldü... İlk gebeliklerde düşük olabiliyor diye araştırma yapılmadı sonrasi tüp bebekler asilamalar ilaç iğne ameliyatlar bitkisel kürler hocalar yapmadığım kalmadı olmadı ta ki 2020 sülük ve hacamat sonrası normal yolla tekrar Nisan ayında doğal yolla gebeligime kadar o da 9 haftalık kaybettim o kayibin kurtajinda Dr rahim ağzı yetmezligi olduğunu ve birdhaaki gebelikte dikiş atılacağını söyledi.. yani aradan geçen 10 sene o kadar ameliyat ve polip histereskopilerine ragmen gorulemeyen bir sebep .. en son kaybettigim gebeligimde 5.tup bebek denememdi heyetten geçmiştim aslında düşünmüyordum ama Rabbime hep dua ettim şifa kapıma yönlendir diye Eylül ayında kaldığım yerden tüp bebege devam edip bir kez daha sülük yaptirdim ve sonuç hamdolsun ikizlerime hamileyim inanın hala ruyadayim sanki bugünleri yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun tam 13 yıl ve 14 yilimiza girdik 33 yaşındayım hiç ara vermeden sürekli tedavi gördüm inşallah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız kader arkadaşlarım
Aramıza hosgeldin hayırlı olsun maşallah kuzularaHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Merhaba canım. İkizi duyunca hemen atladım:) bende ikiz:)Hanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Hoşgeldin canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Oyy masallah ya ben tam gün veremiyorum ultrasonda 21+1 programda 20+2 bakalim detaylida kac cikicak19+5den selam teyzoşlarımhayırlı haftalarımız olsun canlar
Yaaa ne guzelMerhaba canım. İkizi duyunca hemen atladım:) bende ikiz:)
TeşekkürlerHoşgeldin canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimiz sağlıkla kavusalimHoşgeldin canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin canım. Çift yumurta mı tek mi? ilk deneme mi idi canım?Yaaa ne guzelFikir alışverişi yaparız.
Hos buldum, çok teşekkür ederimAramıza hosgeldin hayırlı olsun maşallah kuzulara
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. İlki kimyasal oldu 2. Denememiz çift yumurta canım.Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin canım. Çift yumurta mı tek mi? ilk deneme mi idi canım?
Ohh bol bol uyu kuzum stok yapSelam kızlar ay ben bu aralar çok uyuyorum
Hoş geldin canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
He ya ben senin ikizleri unuttumevet de bizim azcık farklı ya. acaba yanyana olanlardan mı arkalı önlü olanlarda mı alsak diye sormak istemiştim ben:)
Çok sevindim senin adına canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çift. :) cinsiyet tahmini falan yapıldı mı? benim 12+4 de 2 kız gibi görünüyor demişti. 14+4 de kesin 2 kız dedi:)Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. İlki kimyasal oldu 2. Denememiz çift yumurta canım.
Olsun canım benim. :)Ohh bol bol uyu kuzum stok yapsonra bebişler uykusuz bırakacak bizi
Hoş geldin canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
He ya ben senin ikizleri unuttumatladım öyle pat diye