- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.161
Çok şaşırtıcı gerçekten.Evet canım ben geçen sene pandemide 83 kilo olmuşum malesef sonra diyez bugdayiyla hacamat sonra bir diyet yaptım 10 kilo verdim ve hamile kaldım bu arada pkos var bende sonrası doğal yolla hamileliğinde yine mide bulantısıyla 66 kiloya düştüm kaybettikten sonra 73 oldum bu ikizlerime 73 ile.hamile kalıp 64 gördüm
Farklı ilaçlarda verdi ama gebelik öncesindede midem hassastı ona bağlıyorum ben artık bide ilaç kullanınca dahada kötü oluyorum sanki canım ya bende bilemedimBana başta tek ilaç fayda etti, şimdi 2 alıyorum. Belki dozuyla ilgilidir canım
Şok oldum bende ya neyse bebek iyi olsunda kilo iyi bişey değil zatenDii mi, bence de çok ciddi bir kilo. 2 bebek resmen
Araba kesinlikle katlanabilir olanlar varya onlardan almayı düşünüyoruz biz. Diğer travel sitem mi diyorlar onlar da katlanıyor ama çok uğraştırıcı aklınızda bulunsun. Kk da konulara göz atınca da pek tavsiye eden yokValla evden Zaten eşyaları let go ya koymaya başlıcaz2+1 evim küçük odayı boşaltmam lazım. Oraya bir dolap 2 de beşik. Acaba o beşikleri ne zamana kadar kullanabilirler ki. Şu küçük ahşap sallanan olanlardan. Araba falan nasıl alacağız ki var mı fikrin?
Evet, sen daha iyi bilirsin kendini canım.Farklı ilaçlarda verdi ama gebelik öncesindede midem hassastı ona bağlıyorum ben artık bide ilaç kullanınca dahada kötü oluyorum sanki canım ya bende bilemedim
Öyle tabi, önemli olan sağlık.Şok oldum bende ya neyse bebek iyi olsunda kilo iyi bişey değil zaten
Günaydın kurabiyemGünaydınnnnböyle sabahlara uyanmaya az kaldı galiba tamam tamam daha çok var
İnşaAllah hayırlısıyla şu 10lu rakamlar biterseGünaydın kurabiyem
Hamileliğin ikinci yarısı daha çabuk geçiyo diyo ablam, Ramazan gibiymiş.
Evet canım, ben de 20 olmak istiyorum artık.İnşaAllah hayırlısıyla şu 10lu rakamlar biterse
Ben büyüklerden alacağım benim yanıma beşik alacağım canımBeşik mi yoksa daha büyük olanlardan mı almayı düşünüyorsun?
Senin daha az kaldı. Hissediyor musun bebişiEvet canım, ben de 20 olmak istiyorum artık.
19 20 si gibi kuzum daha çok var şimdiden başladım mizmizliga
Bende bugün aynısını dedim iki ucgundur birden daliom yarimsaate bir uyuyom iki ayın sonunda da böyleydi dim geçti dedim yine oldu demekki büyüdüğünde de oluomusSelam kızlar ay ben bu aralar çok uyuyorum
Ay iki ayın sonu demişim zaten şuanda öyleyimBende bugün aynısını dedim iki ucgundur birden daliom yarimsaate bir uyuyom iki ayın sonunda da böyleydi dim geçti dedim yine oldu demekki büyüdüğünde de oluomusee çok uykusuz kalcaz inşallah
Bende öyle hep yatmak uyumak istiyorumBende bugün aynısını dedim iki ucgundur birden daliom yarimsaate bir uyuyom iki ayın sonunda da böyleydi dim geçti dedim yine oldu demekki büyüdüğünde de oluomusee çok uykusuz kalcaz inşallah