Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Rabbim inşallah o günleri geçmiş etsin. Evlatlarını sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

3 kapılı dolap düşünüyorum birde küçük beşik düşünüyorum. Çünkü birlikler yatak odasında duracak sonuçta iki taneyi nereye sığdıracağım
Sendr haklısın ama orada senin istediklerin vardı ama oda grupları fazla güzel değldi bende direk odasını yapmayı düşünüyorum canım

Bende senin gibi düşünüyorum canım bir beşik bir dolap
Valla evden Zaten eşyaları let go ya koymaya başlıcaz 2+1 evim küçük odayı boşaltmam lazım. Oraya bir dolap 2 de beşik. Acaba o beşikleri ne zamana kadar kullanabilirler ki. Şu küçük ahşap sallanan olanlardan. Araba falan nasıl alacağız ki var mı fikrin?

Evet, bazılarının öyle oluyormuş.
Hadi inşallah çıkar senin.

İki kapılıydı gördüğüm, yanına aynısının tek kapılısını entegre ediyorsun.
Dolap içi çekmeceler, bebek büyüdüğünde azaltılabiliyor veya tamamen çıkartılıyor.
Askı kısmı istediğin boyda takılıyor.
Linkini bulursam atarım canım.
Çok kullanışlı geldi bana.

Denedim ama hiç fayda etmedi canım zaten benimki acayip bişey bütün gün aç kalsam sorun yok yemek yedinmi başlıyor maalesef sağlıkla gelsinde napalm dayanıcaz
Bana başta tek ilaç fayda etti, şimdi 2 alıyorum. Belki dozuyla ilgilidir canım

Canım gerçekten boşuna mucizelerim dememişsin, Allah bunca yıl sonra hem de iki tane nasip etmiş. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…