-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.201
Çok teşekkür ederimOhh bol bol uyu kuzum stok yapsonra bebişler uykusuz bırakacak bizi
Hoş geldin canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
He ya ben senin ikizleri unuttumatladım öyle pat diye
Çok teşekkür ederim. Yaaa ne güzelÇok sevindim senin adına canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çift. :) cinsiyet tahmini falan yapıldı mı? benim 12+4 de 2 kız gibi görünüyor demişti. 14+4 de kesin 2 kız dedi:)
Hosbuldum canım, hayırlı olsun topıgın, tüp bebek topiğinin devamı deıl mı burası, kımlar var bızım dönemden
Ayy ne güzell. Sende benden olabilirsin yani. Benim çok şiddetli miğde bulantılarım vardı. 6 haftalıktan başladı. Sadece tatlıları rahat yiyebiliyordum. Kız olunca şaşırdı herkes. Ama çok mutluyuz. Benim 3.denemem di. ilk ikisi hiç tutmadı. sonra arada normal yollar ile oldu ama boş kese imiş. 8 haftalıkken kürtaj oldum 1 sene önce. Böyle bir hikayem var işte benimde.Çok teşekkür ederim. Yaaa ne güzelBana da 11+0 da ikisi de yüksek ihtimalle kız ama yine de biraz daha bekleyelim dedi. Yarın devlete gideceğim ama orada cinsiyet ile ilgili bir şey demezler. Nasipse 14+0 da ozeldeki doktorum netlestirir diye düşünüyorum.
Benimde son adete göre canım bu ultrason da önde çıkıyoruzOyy masallah ya ben tam gün veremiyorum ultrasonda 21+1 programda 20+2 bakalim detaylida kac cikicak
Hosgeldin canım nerelerdesinHosbuldum canım, hayırlı olsun topıgın, tüp bebek topiğinin devamı deıl mı burası, kımlar var bızım dönemden
1-2 kere hissettim sandım ama daha erken, ilk gebelikte 20.haftadan sonra diyorlar.Senin daha az kaldı. Hissediyor musun bebişi
O kadar haklısın ki, ben de zor sabrediyorum.19 20 si gibi kuzum daha çok var şimdiden başladım mizmizligabu haftalar sebepte yok beklioruz artık
Oy maşallah, 2 gün sonra yarılıyorsun.19+5den selam teyzoşlarımhayırlı haftalarımız olsun canlar
Hoş geldin aramızaHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Perşembe günü canım heyecanla bekliyorumBenimde son adete göre canım bu ultrason da önde çıkıyoruzdetaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum kaç çıkacak senin ne zamandı
Sağol kuzumm Aynen oranın devamı kızlarla buraya göç ettikHosbuldum canım, hayırlı olsun topıgın, tüp bebek topiğinin devamı deıl mı burası, kımlar var bızım dönemden
Nee 20 24 müü1-2 kere hissettim sandım ama daha erken, ilk gebelikte 20.haftadan sonra diyorlar.
Hatta 24’te hisseden bile varmış.
Tebdil-i mekanSağol kuzumm Aynen oranın devamı kızlarla buraya göç ettik
Benim 16+5, hala net bir tekme yok.Nee 20 24 müükalmayalım o kadar yaa
Hosbuldum canımHosgeldin canım nerelerdesin
Hosbuldum canım
Süper olmusSağol kuzumm Aynen oranın devamı kızlarla buraya göç ettik
Ayy ne güzel hadi az kalmış senin güzel haberler ver bizede moralimiz enerjimiz gelsin yerine bende gün saymaya devam edeimO kadar haklısın ki, ben de zor sabrediyorum.
Bu Cumartesi randevum, tam 4 hafta olacak.