Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sohrab ikizler nasıl? Cinsiyette bir değişiklik var mı?
İki prenses geliyor kuzum, cok sukur ıyıler, ama arada bir korkutup duruyorlar lekeler devam edıyor ara ara yokluyor, gidiyoruz korka korka, bebısler kıpır kıpır, harekelenmeler de basladı cok sukur, rahatladım biraz, oncesınde bısey hissetmeyince kosa kosa doktora gidiyorduk

Maşallah, ne güzel canım.
Lekeler korkutur tabi, ben de yaşadım.
3 gün sürdü.
Karnın baya büyümüştür?
Detaylı ultrason çekildin mi?

Maşallah, ne güzel canım.
Lekeler korkutur tabi, ben de yaşadım.
3 gün sürdü.
Karnın baya büyümüştür?
Detaylı ultrason çekildin mi?
Benım kan uyusmazlıgı da olunca her defasında, ıgnenın koruyuculugu devam edıyor mu etmiyor mu bakıyor mecburen, tam 11 hafta korudu, iğnenin 11.haftasında yıne kanama geldım, yenıden iğne olduk..
Valla büyüdü, her hafta foto cekılıypruz, kocaman oldular
Detaylı haftaya canım bugun 19+1olduk

Maşallah maşallah biz oğlan analarına gelinler çoğalıyor

Çok iyimis valla almak lazım her dk bakarız artık napio yaramaz içerde ya hissedince ye kadar bu his gecmicek sanırım kuzum
Hissedince de geçmiyor canım. Bu seferde diyorsun gündüz niye hissetmedim normal mi akşam daha çok hissettim falan kur kur kafada dur bitmek bilmiyordu

12 de kıza benzetilen yavrum 17de ben erkeğim diye pipi gösterdi bize bütün belirtiler de kıza yönelikti ama ben ne yaptım bütün tezleri çürüttüm sizede maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤❤

Hissedince de geçmiyor canım. Bu seferde diyorsun gündüz niye hissetmedim normal mi akşam daha çok hissettim falan kur kur kafada dur bitmek bilmiyordu
Gerçekten mi ben ilk gebelikte testinde herşey tamam dicem saniodum şimdide hissetmeyi bekle diodum bak şimdi evet bu sefer bbnde yazarım sabah hissettm aksama hissetmedim panik olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…