- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.221
Senin 3 hafta mı olucak canım?Ayy ne güzel hadi az kalmış senin güzel haberler ver bizede moralimiz enerjimiz gelsin yerine bende gün saymaya devam edeim
Ay inşallah güzel haberler verebilirim.Ayy ne güzel hadi az kalmış senin güzel haberler ver bizede moralimiz enerjimiz gelsin yerine bende gün saymaya devam edeim
İki prenses geliyor kuzum, cok sukur ıyıler, ama arada bir korkutup duruyorlar lekeler devam edıyor ara ara yokluyor, gidiyoruz korka korka, bebısler kıpır kıpır, harekelenmeler de basladı cok sukur, rahatladım biraz, oncesınde bısey hissetmeyince kosa kosa doktora gidiyorduk
O korkular gecmicek doğuma kadar anlaşılanAy inşallah güzel haberler verebilirim.
Çok heyecanlıyım, aynı zamanda çok korkuyorum.
Maşallah, ne güzel canım.İki prenses geliyor kuzum, cok sukur ıyıler, ama arada bir korkutup duruyorlar lekeler devam edıyor ara ara yokluyor, gidiyoruz korka korka, bebısler kıpır kıpır, harekelenmeler de basladı cok sukur, rahatladım biraz, oncesınde bısey hissetmeyince kosa kosa doktora gidiyorduk
Bence de geçmicek canım. Daha rahatım eskiye göre aslında. Bi o lekelenme zamanı aşırı kaygılıydım. Geçti çok şükür.O korkular gecmicek doğuma kadar anlaşılansağlıkla gelsinler sabretcez artık kuzum
Benım kan uyusmazlıgı da olunca her defasında, ıgnenın koruyuculugu devam edıyor mu etmiyor mu bakıyor mecburen, tam 11 hafta korudu, iğnenin 11.haftasında yıne kanama geldım, yenıden iğne olduk..Maşallah, ne güzel canım.
Lekeler korkutur tabi, ben de yaşadım.
3 gün sürdü.
Karnın baya büyümüştür?
Detaylı ultrason çekildin mi?
Çok iyimis valla almak lazım her dk bakarız artık napio yaramaz içerde
Darısı sizlere canım sağolOy maşallah, 2 gün sonra yarılıyorsun.
Ne güzel canım.
Güzel haberler ver bize canımPerşembe günü canım heyecanla bekliyorum
Ben ilk kıpırtıyı tam 16+5 de hissettim acabamı demiştim ama bebisimmis geçen hafta dahada hissetmeye başladım canım Rabbime çok şükürBenim 16+5, hala net bir tekme yok.
İnşallah canım valla günler geçmiyorGüzel haberler ver bize canımbenimde haftaya cuma günler geçmiyor
Maşallah maşallah biz oğlan analarına gelinler çoğalıyorİki prenses geliyor kuzum, cok sukur ıyıler, ama arada bir korkutup duruyorlar lekeler devam edıyor ara ara yokluyor, gidiyoruz korka korka, bebısler kıpır kıpır, harekelenmeler de basladı cok sukur, rahatladım biraz, oncesınde bısey hissetmeyince kosa kosa doktora gidiyorduk
Hissedince de geçmiyor canım. Bu seferde diyorsun gündüz niye hissetmedim normal mi akşam daha çok hissettim falan kur kur kafada dur bitmek bilmiyorduÇok iyimis valla almak lazım her dk bakarız artık napio yaramaz içerdeya hissedince ye kadar bu his gecmicek sanırım kuzum
Maşallah sizeMaşallah maşallah biz oğlan analarına gelinler çoğalıyor
Ben artık gündüzde hissediyorumHissedince de geçmiyor canım. Bu seferde diyorsun gündüz niye hissetmedim normal mi akşam daha çok hissettim falan kur kur kafada dur bitmek bilmiyordu
12 de kıza benzetilen yavrum 17de ben erkeğim diye pipi gösterdi bizeMaşallah size
Bende hissediyorum canım özellikle uzanınca oturunca kıpır kıpır maşallah ❤ gece yattığım da ve sabah uyanınca daha yoğun hissediyorumBen artık gündüzde hissediyorum
Gerçekten miHissedince de geçmiyor canım. Bu seferde diyorsun gündüz niye hissetmedim normal mi akşam daha çok hissettim falan kur kur kafada dur bitmek bilmiyordu