Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım ben geçen sene pandemide 83 kilo olmuşum malesef sonra diyez bugdayiyla hacamat sonra bir diyet yaptım 10 kilo verdim ve hamile kaldım bu arada pkos var bende sonrası doğal yolla hamileliğinde yine mide bulantısıyla 66 kiloya düştüm kaybettikten sonra 73 oldum bu ikizlerime 73 ile.hamile kalıp 64 gördüm 🤭
Çok şaşırtıcı gerçekten. 😳
9 kilo ne demek yaa🙈

Bana başta tek ilaç fayda etti, şimdi 2 alıyorum. Belki dozuyla ilgilidir canım
Farklı ilaçlarda verdi ama gebelik öncesindede midem hassastı ona bağlıyorum ben artık bide ilaç kullanınca dahada kötü oluyorum sanki canım ya bende bilemedim 🙃🙃
Dii mi, bence de çok ciddi bir kilo. 2 bebek resmen🙈
Şok oldum bende ya neyse bebek iyi olsunda kilo iyi bişey değil zaten 🤭

Valla evden Zaten eşyaları let go ya koymaya başlıcaz 😁2+1 evim küçük odayı boşaltmam lazım. Oraya bir dolap 2 de beşik. Acaba o beşikleri ne zamana kadar kullanabilirler ki. Şu küçük ahşap sallanan olanlardan. Araba falan nasıl alacağız ki var mı fikrin?
Araba kesinlikle katlanabilir olanlar varya onlardan almayı düşünüyoruz biz. Diğer travel sitem mi diyorlar onlar da katlanıyor ama çok uğraştırıcı aklınızda bulunsun. Kk da konulara göz atınca da pek tavsiye eden yok

Bende bugün aynısını dedim iki ucgundur birden daliom yarimsaate bir uyuyom iki ayın sonunda da böyleydi dim geçti dedim yine oldu demekki büyüdüğünde de oluomus ☺️☺️ ee çok uykusuz kalcaz inşallah 🥰🥰
Ay iki ayın sonu demişim zaten şuanda öyleyim☺️☺️🤭başı dicektim

X