- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.981
Ah canım çok şükür şuan yanında kucağında mis kokulunHahahaha sagoll nefescimm
Benimde duşuk tehlikemle oldu zor tutundu yavrucagımmpaniksum iyi bilir
Aminn canımm rabbim herkese vakti zamanında hayırlisıyla nasip etsinAh canım çok şükür şuan yanında kucağında mis kokulunRabbim yavrularımızı korusun
Ben de dedim kurabiyem yinemi gidiyor yoksa ben şokAlıntı yaptım yazamadım çıpam durmuo
Tabi ki canım hoş geldin ekliyorumKiz koyuyorum mutfağa gidiyorum peşimde 5 dk oldu hemen başlıyo çığlığı benim koşmam yanına gelmem bir oluyo ayağimı burktuğumu bilirim
Listene benide all
Bence de sallanan bir şeyler mantıklıBende yicem bu paşayı anası ile oynuyoruyuttum sanıp yerine koyuyorum hop kalkıyor birde kakişko yapıyor ayağımda salladım biraz uyudu ayağımdan koltuğa bıraktım tam mutfağı topladım süpürdüm siliyordum ceee yaptı bana şimdi yine memede
4.ayı doldursun şu aşılarımız geçsin yavaştan bende başlıcam bakalım başarabilecekmiyim
Aldım canım benimkininde keyfi olursa oynuyor o ara kahvaltımı yapıyorum bazen çamaşır falan asıyorum 10 15dkya ne sığdırırsamkeşke diyorum otomatik ana kucağını da alsaydım sallanmayi seviyor kesin uyurdu ondada ama artık geçti oturmaya başlasın salıncak alırım
Aa kız ben okumadım onu o neymişRüya öğünü neymiş benimki emmeden olmazki daha küçükben aslında yavaştan bunları yapıyormuşumda haberim yokmuş
Hahah yok yok burdayımBen de dedim kurabiyem yinemi gidiyor yoksa ben şok
Aynen haTabi ki canım hoş geldin ekliyorum
Hahah zaten ömrümüz odadan odaya koşmak ile geçiyor
Bence de sallanan bir şeyler mantıklıya da bir nine Bulcaz başına koycaz sürekli sallayacak
Süpürgeyi kapattın mı hemen başlıyorlar zatenYouTube den süpürge sesi açmak lazım o sırada
Aa kız ben okumadım onu o neymiş
Aleyküm selam canım nasılsınız paşam nasılSlmm canlar
Canım çok şükür gaz sancilarimiz var ve fitilsiz yapamıyor bu beni çok üzüyor onun dışında hamdolsun iyiyiz siz nasilsinizz adaşımız nasılAleyküm selam canım nasılsınız paşam nasıl
Hoş buldum canım benimNasılsınız kızlar aşırı yoğun geçiyor doktor kontrollerimiz gaz sancılarımız kucaktan inmiyor temas istiyor pek bişey yapamıyorum yazamıyorum burayaahoşgeldin paniksumm
Canım ben şırıngayla temizliyorum hergün burun aspratörü temizlemiyor malesefKızlar bebelerinizin burnunu ne ile temizliyorsınuz. Ben şu şırınga yöntemine geçmeyi düşünüyorum artık çok zorlanıyor. Acaba bu ayda geçilir mi
Ben geçtim canim o yönteme daha rahatliyorKızlar bebelerinizin burnunu ne ile temizliyorsınuz. Ben şu şırınga yöntemine geçmeyi düşünüyorum artık çok zorlanıyor. Acaba bu ayda geçilir mi
Oo bende gelebilirim o zaman yarın aldırayım ya yazık yavrum çok zorlanıyo artııCanım ben şırıngayla temizliyorum hergün burun aspratörü temizlemiyor malesef
Tamam canım ben de alayım ondan bir de sana şey soracağım ya Sünnetten sonra bir şey taktın mı pipisineBen geçtim canim o yönteme daha rahatliyor