-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.021
Şırınga ile denedin mi.Bazi siteler 6 aya kadar kalabileceğini söylüyor şu şekilde buzdolabı altında buzlukta galiba 3 ay derin dondurucu da difriz de 6 aya kadar hangisin de seninBenim bu ay sonu süre doluyor bugün çıkardım icireyim diye yok tutmuyor biberonu kaşıkla da icmedi illa meme olacak çok üzüldüm 1 poşet boşa gitti süre uzun olsa ek gıdaya başlayınca yediklerine karıştırırdım ama malesef
Yok şırınga denemedim onu yapamam sankiŞırınga ile denedin mi.Bazi siteler 6 aya kadar kalabileceğini söylüyor şu şekilde buzdolabı altında buzlukta galiba 3 ay derin dondurucu da difriz de 6 aya kadar hangisin de senin
Büyük ihtimalle bir şey olmaz der en fazla bir tık vitamin değeri düşer yine faydais olur.Ben olsam bir şekilde kullanır dokmezdimYok şırınga denemedim onu yapamam sankigece uykuda vermeyi denicem tekrar benimkiler derin dondurucuda canım 10 gün sonra kontrolümüz var o zaman sorucam doktorumuza eğer bisey olmaz derse ek gıda zamanında değerlendiririm
Ohh iyi bari canımKan yok yara olmuyor merak etme
Kimyon çayı içmeyi denedin mi canım belki faydası olurİnsallahh canım benim gaz sancısı dan ziyade fitil.olayi üzüyor beni çocuk rahatlayinca ben 5 rahatlıyorum yaYe teyzesiii benim oğluşum pek şanslı böyle güzel teyzeleri var
Benimkide küvözde ki sütleri icmezse içim gider kaşıkla da denedim içmiyor kusacak gibi yapıyor gece uykuda denicemNefes0858 canım benimki de tutmuyor biberonu. Ama ben kaşıkla içirneyi düşünüyorum. Çünkü tam küvozde kaldığı dönemden duruyor o sütler yani kolostrum. Boşa gitmesin istiyorum kaşıkla dene canım
İçirmek için çabalıcam bende canımBüyük ihtimalle bir şey olmaz der en fazla bir tık vitamin değeri düşer yine faydais olur.Ben olsam bir şekilde kullanır dokmezdim
Tadı mı farklı geliyor acabaBenimkide küvözde ki sütleri icmezse içim gider kaşıkla da denedim içmiyor kusacak gibi yapıyor gece uykuda denicem
Bende öyle düşünüyorumTadı mı farklı geliyor acaba
Çok muydu canım. Benim o dönemde çok sütüm yoktu 30cc lik bir iki poşet. Bu ay bitirmem lazımBende öyle düşünüyorum
Sonunda şu günlüğü ekledin mi paşamız kaç günlük görelim yahuuuuTadı mı farklı geliyor acaba
100 cclik 6 posetti 1 si gittiÇok muydu canım. Benim o dönemde çok sütüm yoktu 30cc lik bir iki poşet. Bu ay bitirmem lazım
Yine iyiymişsiniz bize de 5 buçukta aydıBize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı
Şebeklik yapıyor
Ekledim canım bende bakayım diyeSonunda şu günlüğü ekledin mi paşamız kaç günlük görelim yahuuuu
Oo varmış canım inşallah içer de bitirir paşam100 cclik 6 posetti 1 si gitti
İyi uykular balıma bende birazdan denicem tekrar uyutmayiYine iyiymişsiniz bize de 5 buçukta aydımasaj ile gazını kakasını yaptı üzerine de şebekliğini ekledi şimdi emzirip uyutmaya çalışcsm
Günaydın benim ki de yapmak için zorluyor ama yok gelen yok hala bugün 3. Gün yapsada rahatlasak.Bize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı
Şebeklik yapıyor
İyi yaptın canımEkledim canım bende bakayım diye
Oo varmış canım inşallah içer de bitirir paşam
Yavrum benim küçücük bedenleri ile kabızlık çekiyorlar kıyamam. Çok şükür geceniz iyiymiş canımGünaydın benim ki de yapmak için zorluyor ama yok gelen yok hala bugün 3. Gün yapsada rahatlasak.
Dün gundiz hiç durmadı ne uyudu ne durdu zor geçti gün bana.Aksam üzeri iyice arttı çok ağladı meme de tutmadı
Gece fena değildi Allahtan
Kesinlikle canım bir damlasına bile kıyamıyorum benİyi yaptın canım
İnşallah kuzum ne kadar değerli o sütler