Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tamam canım ben de alayım ondan bir de sana şey soracağım ya Sünnetten sonra bir şey taktın mı pipisine
Yok canim bisey takmadım zaten doktor yapışkanlı strec gibi biseyle sarıyor kendiliğinden o düşünce ( iki günde düştü ) krem kullanmaya başladık bu arada yıkama serbest dedi yani 1 haftada cok şükür iyileşti

Ben geçeli oldu bayaa yan yatırıp yapıyorum arada.kurumus oluyor başka türlü cikmiyor
Tamam canım bende bugün aldırıp deneyeceğim. Çok korktuğum bir işlem aslında ama ana olunca Bi deli cesareti geliyor oğlanı o halde görünce
Yok canim bisey takmadım zaten doktor yapışkanlı strec gibi biseyle sarıyor kendiliğinden o düşünce ( iki günde düştü ) krem kullanmaya başladık bu arada yıkama serbest dedi yani 1 haftada cok şükür iyileşti
Hee anladım canım ay inşallah bizimki de öyle kolayca geçer. Bir korku sarıyor beni 😅 kan tutar öyle yaraya falan bakamam😅

Tamam canım bende bugün aldırıp deneyeceğim. Çok korktuğum bir işlem aslında ama ana olunca Bi deli cesareti geliyor oğlanı o halde görünce

Hee anladım canım ay inşallah bizimki de öyle kolayca geçer. Bir korku sarıyor beni 😅 kan tutar öyle yaraya falan bakamam😅
Kan yok yara olmuyor merak etme 🤭

Hoş buldum canım benim 🥰 🥰 ben o profildeki ayakları yerim yerim🥰
Evet canım gaz sancıları kötü oluyor emzik niyetine kullanıyor bizi. Masajları düzenli yapmaya devam et sen. İnşallah bir iki aya hafifler 🥰🥰😍 annesinin kuzusu teyzoşlarının balı o 🥰
İnsallahh canım benim gaz sancısı dan ziyade fitil.olayi üzüyor beni çocuk rahatlayinca ben 5 rahatlıyorum ya🥲 Ye teyzesiii benim oğluşum pek şanslı böyle güzel teyzeleri var🥰🥰

Benim bu ay sonu süre doluyor bugün çıkardım icireyim diye yok tutmuyor biberonu kaşıkla da icmedi illa meme olacak çok üzüldüm 1 poşet boşa gitti süre uzun olsa ek gıdaya başlayınca yediklerine karıştırırdım ama malesef 😔😔

Kimsenin sesi çıkmamış bugün.
Eşim evdeyken bende pazara gittim oglusum için kışlık kapya biber kabak ve şeftali aldım. Kabak ve biberi doğrayıp süt saklama poşetlerine koydum sonrada nofrost saklama kaplarına şeftali içinde minik kavanozlar aldım püre yapıp pisiricem sizede fikir olsun kızlar

X